Happy happy

Första inlägget från min nya fina rosa dator:) Än sålänge lever den upp till mina förväntningar. Jättebra ljud, lätt att skriva på den och otroligt snygg helt enkelt haha.

Ville bara uppdatera er lite. Älsklingen väntar på mig i köket så vi kan laga mat. Det blir köttbullar, sås och potatis idag. Fuskar dock med såsen *skäms* Våran brunsås/gräddsås blir nästan aldrig god så den här gången tänkte vi testa hur det smakar med pås-sås.

Första advent imorgon tänkte jag skriva men så var det ju inte :) Skärtorsdag skulle det ju vara. Gillar inte alls den dagen. Hatar att barnen går omkring och tigger godis i utbyte mot fula kort. Gillar inte trick or treating heller. Dessa två dagar gömmer jag mig under en filt och vägrar öppna dörren. Vill folk komma och hälsa på får de ringa först.

Nej, nu ska jag gå och hjälpa sötnosen med maten.

Puss

Annonser från BloggPartner

Yes

Äntligen klar med rapporten. Fattar inte att jag hann. Tror nog jag kommer få komplettera efteråt men det gör inte så mycket. Huvudsaken är att jag blev klar. Hann till och med att få in några referenser. Nästa gång ska jag verkligen försöka börja i tid, vill inte känna såhär igen, himla jobbigt.

Nu ska jag ta en liten paus och sen skriva klart det som har med praktiken att göra. Inte så mycket den här gången. Borde gå ganska fort.

Datorn har inte anlänt än. Ludwig sa att den kanske kommer runt 13-14 idag så det är väl bara att vänta och se helt enkelt.

Hörs senare.

Puss ♥

Annonser från BloggPartner

Tidig start

Godmorgon på er. Har ni sovit gott? Jag har sovit bättre än jag väntade mig, drömde dock lite mardrömmar om att jag försov mig och inte hade tillräckligt med tid att skriva klart rapporten på. Men uppe är jag, dock ganska trött fortfarande och det har blivit dags att sätta ordenlig fart med arbetet nu.

Ha en härlig morgon.
Puss ♥

Annonser från BloggPartner

Börjar bli trött på det här nu

Funderar på om jag ska gå och lägga mig nu för att kunna gå upp tidigt imorgon och skriva klart. Eller om jag ska sitta kvar och skriva nu istället...

Försöker nog skriva lite till och går upp tidigt imorgon. Undrar vad som händer om jag inte blir klar? Det har aldrig hänt förut. Får ont i magen bara av att tänka på det. Jag måste bli klar tills imorgon men jag tror inte mitt huvud orkar mer för tillfället.

Jaja, det får väl bli som det blir.

Godnatt alla. Hoppas ni sover bättre än vad jag kommer göra.


Annonser från BloggPartner

Gahh!!!!

Vill bara lägga mig ner och skrika rakt ut just nu. Är så fruktansvärt frustrerad! Varför kan jag inte skriva? Får verkligen inte ner något vettigt alls på pappret (datorn) för tillfället. Det går bara inte. Fattar ingenting. Hur ska jag lyckas få ner ca 1500 ord tills imorgon? Har för tillfället skrivit ca 600 ord så bara 900 ord kvar...

Ursäkta utbrottet men var bara tvungen att få skriva av mig lite.


Stressad som vanligt

Fattar inte hur jag kunde låta det gå så här långt den här gången. Att jag aldrig lär mig. Håller på att skriva på rapporten som ska in imorgon men kommer inte framåt. Hamnade framför tv:n istället *suck* Kommer få sitta hela natten om jag ska lyckas med det här men jag får skylla mig själv som inte tar tag i saker på en gång.

Den lilla svängen på stan råkade bli lite längre än planerad oxå men jag handlade iaf inget. Det var jättehärligt väder. La vinterjackan åt sidan för en tunnare vårjacka, kändes skönt. Mer sådana här dagar tack.

Datorn har inte kommit än :( Den är fortfarande kvar i Jönköping enligt postens hemsida. Hoppas på att jag får den imorgon istället.

Nu ska jag försöka ta tag i skrivandet igen.

Puss ♥

Annonser från BloggPartner

Snart är den här

Min nya dator alltså :) Eller, rent teoretiskt sätt blir det ju Ludwigs dator eftersom det är han som har betalat den men det är jag som kommer använda den. Jag har sagt att han kan få kolla på den hihi. Den är rosa och jättefin.

 

Förhoppningsvis kommer den idag. Inte så bra egentligen då jag en miljon andra saker att göra idag och jag har inte tid att sitta och leka med datorn.

Fattar inte hur tiden med KU-arbetet kunde gå så fort. Är inte alls klar och texterna ska in imorgon kl 12! Jag har nog aldrig varit så här sen med ett arbete förut. Är arg och irriterad på mig själv. Ska sitta hela dagen idag och natten om det behövs för att jag ska hinna skriva klart allt i tid. Sen får jag fixa fotona efteråt. Vet typ vad jag vill göra med dem iaf. Det är ju alltid något.

Ska ner till stan en snabbis för att lämna smink till mamma och hennes väninna. Provade mitt igår och det verkade bra. Kan rekommendera den sidan för er som vill handla billigt smink med bra kvalitet. E.L.F.s hemsida hittar ni HÄR.

Idag har jag ätit våfflor till frukost. Det kändes lite lyxigt och var väldigt gott. Nu ska jag fortsätta med dagens alla måsten.

Puss ♥

 

Annonser från BloggPartner

Sommartider & 100 inlägg

Äntligen är det sommar! Eller ja, sommartid iaf. Men man måste ju få hoppas att värmen snart är här. Snön är borta på uteplatsen och på de flesta andra ställen oxå. Härligt härligt.

Förra inlägget blev mitt 100:e inlägg! Trodde verkligen inte att jag skulle skriva så mycket men har kommit på att det är rätt kul. Hoppas ni tycker det är åtminstone lite kul att läsa oxå.

Idag har jag varit på stan med älsklingen. Vi skulle kolla på en netbook till mig men butiken där jag hde tänkt köpa den var stängd så vi fick åka ut till Tornby. Lite irriterarande bara att just den datorn var slut typ överallt. Fanns på ett ställe, fel färg, men då kunde jag iaf känna på den och se modellen. Beställde den på nätet när vi kom hem. Får den förhoppningsvis i nästa vecka. Då ska jag oxå få hem mitt smink som jag beställt från E.L.F. De har jättebilligt smink och alla som har provat säger att det är jättebra. Så fort jag har testat ska jag berätta vad jag tycker.

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Skulle kolla på Eric Saade i lördags men missade det, inte jätteledsen direkt. Fick träffa mamma och äta kinamat istället, så det var trevligt. Borde ha pluggat men det har jag i vanlig ordning "glömt" :) Får ta tag i det imorgon.

Ska till tandläkaren imorgon oxå. Lite nervöst. Har inte varit hos tandläkaren på typ 5 år, mina tänder mår inte så bra kan jag väl säga.

Jag vet att jag lovade er bilder från sittningen men jag har inte fått in dem på datorn än så ni får vara tålmodiga och vänta lite till. Hoppas ni inte blir alltför besvikna.

Nu ska jag kolla till maten (ja, jag vet att det är sent) och sen hämta tvätten.

Godnatt alla ♥


Designa Nellys nya bikini


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Hittade en rolig tävling på Nelly där man kan designa en bikini. Gör det ni med och passa på att rösta på min :)

Puss ♥


Cirkus, cirkus, ja det kallas cirkus

Då var jag hemma igen. Har haft en jättetrevlig kväll med världens härligaste töser. Stannade kvar efteråt och dansade men typ alla försvann ett tag, det var lite trist. Vi var en sådär 3 tappra töser kvar som vägrade lämna dansgolvet. Nu har jag ont i fötterna efter att haft på mig skor med ganska höga klackar. Men tjusig var jag och vill man vara fin får man lida pin hihi.

Älsklingen sitter och spelar spel med sina kompisar och jag ska nog gå och sova. Visar min outfit imorgon när jag orkar ladda in bilderna i datorn.

Hoppas ni har haft en härlig fredagskväll.

Godnatt ♥

Cirkusdags

Yes, nu ska jag snart bege mig cirkusförfesten. Börjar bli lite nervös, Ludwig tycker nämligen jag ser mer porrig ut än en cirkusprinsessa. Jaja, det får bära eller brista, jag tycker jag är söt iaf :)

Så här ser min sminkning ut idag:

Inspirerades av Jessicas sminkning till en av hennes dansföreställningar, hoppas det sitter kvar nu bara.

Nu måste jag åka om jag ska hinna.

Puss ♥


Saknar

...pappas kamera. Gick upp tidigt idag för att åka och lämna tillbaka den innan pappa åkte till Helsingborg. Vill ha en egen nu, tyckte det var jättekul att fota en massa. Jätteglad att det intresset börjar komma tillbaka. Nu är iaf alla kort tagna (hoppas jag) och det är dags att börja tänka på hur jag vill att slutresultatet ska se ut. Har några idéer i nuläget som jag ska arbeta lite på.

Ikväll är det dags för sittning med temat cirkus. Ni får se bild på mig senare, vill ju inte avslöja för mycket i förväg. Men jag ska vara cirkusprinsessa iaf, lite inspirerad av Britney Spears, mer säger jag inte :)

Dags att börja göra iordning sig.

Puss sålänge ♥

Jaha, då var det dags att sova igen

Känns som den här dagen har gått väldigt fort. Vet knappt vad jag gjort. Är så ganska ofta för mig tycker jag, undrar vad det beror på? Kanske skulle börja försöka ta vara på mina dagar lite bättre så jag inte ångrar mig senare i livet (oj, vad djupt det lät haha).

Hade det trevligt på stan med mamma och Ellinor iaf. Kom ner lite innan 15 ungefär. Först gick vi till leksaksaffärerna för att hitta lite accessoarer till sittningen imorgon. Lyckades :) Tror det kommer bli bra men lite otympligt, fast vill man vara fin får man lida pin. Även om jag inte kommer pinas så mycket.

Sen sprang vi runt lite i en massa andra affärer. Jag letade efter ett våffeljärn och mamma efter en kabel. Tycker det var fruktansvärt dåligt med våffeljärn för att vara våffeldagen. Bara på ett enda ställe hittade jag enkla järn, ville inte ha ett dubbelt. Äter inte så mycket våfflor och sen var de jättedyra. Fast jag tillslut hittade det jag ville så blev det inga våfflor idag, hann inte med det helt enkelt. Får göra några imorgon eller i helgen istället.

Mamma har bestämt sig för att börja med scrapbooking. Jag har alltid velat hålla på med det men vet att jag tröttnar alldeles för fort om jag inte lyckas på en gång så jag har inte gett mig in på det området. Nu var vi iaf på Tiimari (som förövrigt ska lägga ner, trist tycker jag) där det var 50 % på allt i butiken och mamma ville kika lite efter scrapbooking-grejer. Bara därför hittade jag en massa fina saker som jag ville ha och var tvungen att köpa *suck* Hoppas jag inte ger upp i första taget bara. Det var ju åtminstone inte så dyrt.

Efter att ha vandrat runt på stan i flera timmar, letandes våffeljärn och fotandes så var vi trötta i fötterna och tog en fika på Espresso House. Trevligt trevligt. Helt plötsligt var klockan halv åtta och det var dags att ge sig av hemåt. Så det blev en lång dag på stan men jag hade väldigt trevligt.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till pappa och lämna tillbaka kameran. Vill inte, har varit jättekul att ha den här. Vill ha en egen nu men det får tyvärr inte riktigt plats i budgeten för tillfället.

Godnatt alla söta. Hoppas ni sover gott ♥

Mot stan

Nu ska jag snart åka in till stan för att träffa Ellinor, ska ta kort på henne. Sen ska jag nog se om jag hittar lite accesoarer till sittningen. Det får inte bli för dyrt bara, måste betala tillbaka över 9000 kr till försäkringskassan för bostadsbidrag. Not fun!

Undrar om jag ska äta lite innan jag åker... börjar bli aningen hungrig. Har tacos kvar från igår och Ludwig skulle äta våfflor på jobbet idag så han behövde ingen matlåda. Vill oxå ha våfflor men saknar tyvärr ett våffeljärn så det är lite svårt.

Lite bilder från igår








Puss ♥

Uppe tidigt idag

Relativt tidigt iaf, för att vara mig haha. Är glad idag, tycker om sådana dagar när allt känns bra redan från det att man vaknar.

Idag bjuder dagen på träff med både min kära mamma och min söta lillasyster. Jag ska kort på dem till arbetet. Hoppas det blir bra. Var ju ute igår och tog bilder på våren. Ni får se lite smakprov senare idag. Så då har jag katterna och älsklingen kvar att ta kort på, om jag ska försöka begränsa mig vill säga. Kom på att jag känner kärlek till ganska mycket, typ musikaler, vissa klädesplagg osv. Och, ja, jag tror man kan känna kärlek till kläder. Självklart inte samma slags kärlek som till familj och vänner men någon slags materiell kärlek. Det första jag sa när jag fick se Fornarina-tröjan jag lånar av Evelina, var att jag var helt kär i den.

Nej, nog om detta. Nu ska jag göra lite frukost. Kunde inte göra havregrynsgröt igår för havregrynen var slut men älsken var söt och köpte nya. Fick äta mackor och konserverad annanas till frukost igår, fast det var rätt gott det med :)

Bild från igår. Detta är tröjan jag är kär i :)

Puss ♥


Orkar inte mer

Nej, nu får det vara nog för idag. Är jättetrött och orkar inte vänta på att älsklingen ska komma hem längre. Nu går jag och sover.

Godnatt och sov så gott ♥

You make me feel

Hej på er. Hoppas ni har en bra kväll. Jag har varit och sjungit med världens härligaste töser :) Blir alltid så glad av att åka till kören, älskar att sjunga. Snart är det dags för konsert, då får ni komma till Sagateatern i Linköping och kolla på oss. Det kommer bli hur bra som helst! Den 8:e maj kl 17 går konserten av stapeln. På fredag är det sittning med temat cirkus. Tror det kommer lbi väldigt roligt, hoppas det iaf. Jag ska nog vara utklädd till cirkusprinsessa men ni får inte se kläderna än. Vill inte avslöja ngt i förväg.

Så här kan det se ut när LiHtösen har sittning






Hittar ni mig och kan ni gissa temat på de olika korten?

Var ute förut och tog kort (vet inte om jag skrev det tidigare), blev en del bra vårbilder. Ni kanske kan få se senare eller imorgon.

Puss ♥




Off I go

Oj, vart tog tiden vägen? Jag gick ju just upp känns det som. Har inte gjort ngt vettigt än... eller jo, jag har deklarerat och anmält mig till höstens kurser. Nu tänkte jag gå ut och fota lite. Tycker solen kunde skina lite bara, nu känns det rätt grått och trist ute.

Puss sålänge

Så var det dags igen

Godmorgon. Hoppas att ni har sovit gott. Jag vaknade relativt utvilad lite efter 9. Kunde nog ha sovit längre om inte älsklingen hade väckt mig när han gick till jobbet. Låg kvar i sängen och läste Lärarens arbete. Det skulle egentligen varit klart men ni som känner mig vet nog vid de här laget att jag inte är så bra på att göra saker i tid. Undrar om det är något man kan träna upp eller om det kommer automatiskt senare i livet?

Tänkte iaf att det var lika bra att sätta igång och leka med kameran, så har tagit lite bilder så här på morgonkvisten (eller förmiddagen, välj själva). Dock la datorn av när jag skulle ladda in bilderna, som tur var hade jag inte skrivit så mycket här. Får se om det funkar nu.

Så här ser vår uteplats ut idag. Grillen kikar fram igen, måste nog införskaffa en ny...

Fågel på vift.

Drömfångare.

Hmm, glömde visst att zooma ut :)                                  Isis ville inte vara med på kort.

Nu ska jag äta frukost. Blir nog havregrynsgröt som vanligt.

Puss sålänge ♥


Tack & godnatt

Kom hem från styrelsemötet för en stund sen och ska strax börja med kvällsmaten. Ikväll blir det spaghetti och köttfärssås, det var ett tag sen.

Ville bara säga tack för tipsen till förra inlägget. Ska försöka med allt det imorgon och hoppas att det blir bra.

Det här får bli dagens sista inlägg, ska äta och gå och sova.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Godnatt

Testing testing

Oj, vad jag uppdaterar mycket idag. Har inte direkt något att skriva om men eftersom jag har andra saker att göra så finner jag mig som vanligt vid datorn istället.

Måste skriva klart min utvecklingsplan, ett referat kopplat till min utveckling och sätta igång med rapporten till det vi håller på med nu. Har gjort en sak som jag skulle göra idag, låna pappas kamera :) Resten av dagen har spenderats framför datorn och tv:n. Har ingen självdisciplin alls, vad gör man? Jaja, sätter igång imorgon. Kanske börjar läsa lite ikväll efter styrelsemötet men jag lovar inget.

Försöker komma på hur kameran fungerar, lite svårare än jag trodde. Har glömt bort allt jag kunde om kameror, lite tråkigt för jag älskade att fota förut. Kanske blir en bra sak att göra det här arbetet så kanske jag får fram gnistan för foto igen.



Lite smakprov. Har dock problem med att inte få bilderna suddiga utan att använda blixten. Några tips?

Nu ska jag kolla på Vänner.

Puss


Fattar inte

Varför är jag så trött hela tiden? Blir jätteirriterad på att jag inte orkar med ngt alls nuförtiden. Vill ha sol, värme och ledighet nu så jag kan få vila upp mig ordentligt.

Nu har jag iaf varit hos pappa och hämtat kameran, han trodde dock inte att jag skulle ta bättre bilder med hans systemkamera än vad jag gör med min pocketkamera. Tack för förtroendet pappa haha. Tog en snabb sväng på stan oxå men köpte bara 2 saker som jag verkligen behövde. Resten får vänta tills jag fått pengar igen i slutet av veckan. Dock ska jag verkligen försöka bli bättre på att inte shoppa en massa, ska börja spara pengar varje månad till ngt roligt istället :) Fast det kan bli svårt, det är ju så kul att shoppa.

Dags att värma lite mat och börja med mitt arbete.

Pusspuss ♥

Nu åker jag

...till stan. Hade önskat att det stod Thailand eller nåt i den stilen men sån tur har jag inte :) Snön håller iaf på att smälta bort, så nu kanske det blir vår snart.

Ska iaf iväg nu för att shoppa lite nödvändiga saker som ansiktscreme sen ska jag till pappa och låna hans kamera till mitt arbete.

Ska ni göra ngt kul idag?

Puss sålänge ♥



 





Boktips så här på morgonen

Godmorgon på er. Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Vaknade ganska utvilad vid 9 imorse. Så himla skönt att få sova tills man vaknar utan någon jobbig väckarklocka.

Tänkte tipsa er om en bok som jag precis läst ut. Fick låna den av Evelina när jag var i Nybro i helgen. Boken heter Livet på en kylskåpsdörr av Alice Kuipers.

Den handlar om en ensamstående mamma och hennes 15-åriga dotter som mest går om varandra i vardagen. Istället kommunicerar de via lappar på kylskåpet. Varje sida i boken är en sådan lapp, så det går ganska fort att läsa den. En dag händer något hemskt och deras liv ändras radikalt...

Jag tyckte den här boken var jättebra. Grät i slutet, fast jag gråter ju iofs till det mesta. Men jag rekommenderar verkligen den här. Den var gripande, intressant och den kändes som att den var baserad på verkligheten.

Ni kan hitta boken här och här.

Nu ska jag äta frukost.

Puss ♥

Godnatt sötnosar

Just hemkommen från ett härligt danspass. Kom ihåg ganska mycket men jag måste verkligen träna hemma om allt ska sätta sig till dansföreställningen i maj. För jag har gett mig fan på att jag ska klara av att vara med! Inga nya steg lades på iaf, det var skönt, så hinner allt sjunka in lite mer.

Nu sitter jag här hemma och dricker tè och tar det lugnt. Ska gå igenom dansen innan jag går och lägger mig så att jag inte tappar allt på en gång igen.

Godnatt alla ♥

On to you girl

Sitter här och försöker komma på hur koreografin till dansen går. Går inte riktigt som jag vill, kommer ihåg ganska mycket men har problem att sätta ihop de olika bitarna. Irriterande att stegen inte vill sätta sig. Hoppas minnet friskas upp lite efter ikväll.

Var hos Evelina i helgen tillsammans med Ellinor. Det var roligt. Vi var i Kalmar och gick omkring lite sen åt vi pizza på världens bästa pizzarestaurang, Pizzeria Italia. Har nog aldrig smakat så goda pizzor. Önskar de fanns här eller kunde köra ut hit :) Åkte tillbaka till Nybro på barnbiljett, jag kan tydligen gå för 19. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller en förolämpning, hmm. Jaja, det blev väldigt mycket billigare iaf så jag var glad.

Kom hem igårkväll, lite tråkigt. Hade gärna stannat kvar lite längre. Saknar att inte ha min ena syster här. Nästa gång skulle vi köra pyjamasparty och tjejkväll hemma hos mig.

Lånade två fina tröjor av Evelina oxå. Är helt kär i den ena. Visar dem senare när jag kan ta bättre bilder.

Idag började det kulturella utvecklingsarbetet. Kul att få träffa all igen, även om det bara var kort. Nu kommer jag vara hemma och arbeta hela veckan. Ska bli himla skönt att få bestämma sina egna tider ett tag. Jag ska fotografera olika slags kärlek, kommer nog bli kul.

Nu ska jag se om jag kan fixa något ätbart, har bara ätit 4 mackor sen jag kom hem och det räckte tydligen inte.

Puss sålänge ♥

Älskar att dansa ♥

Så är det bara. Det var jätteroligt på dansen idag. Har haft ont i magen när jag tänkt på att jag ska ha danslektion den senaste tiden men idag var det hur kul som helst! Jag bestämde mig helt enkelt för att jag skulle vara lite mer hela kvällen och då blev det bra. Eller bra och bra... jag hade kul iaf :)

Nu ska jag äta mat, skriva klart planeringen (Evelina och Danne var här förut så jag skrev inget då) och sen sova. Imorgon ska jag ta med barnen till en sagostund på biblioteket. Hoppas det blir lyckat.

Godnatt och sov så gott ♥


15 mars 2010

Vaknade imorse och kände mig inte alls på topp, funderade ett tag och bestämde mig tillsut för att skippa praktiken idag. Känns helt olikt mig sånt här beteende. Jag är uppfostrad till att är man inte döende så går man till skolan. Jag kände mig inte döende idag :) men ibland måste man få vara lite rebellisk för att orka med vardagen, eller nåt i den stilen haha.

Har inte gjort alls mycket idag, inget egentligen. Har läst vidare på Jessicas bok, finner den riktigt spännande nu och kommer på mig själv med att skratta högt ibland. Känner inte för att göra något annat än att läsa för tillfället, vill veta vad som händer ju. Men tråkigt nog så finns det som vanligt skolarbete som måste göras... *suck* Måste skriva klart min planering av den estetiska upplevelsen som ska göras imorgon (jag är framförhållningen personifierad, jag vet). Sen ska jag läsa ett kapitel ur en tråkig bok och skriva ihop ngt om det, kopplat till min egen utveckling. Bara 4 dagar kvar iaf. Inte för att jag inte trivs på de nya stället, för det gör jag men är bara så himla trött nu helt enkelt.

Ikväll är det dags för dans igen. Vill inte... Känner mig så totalt kass så det är inte klokt. Hatar att känna så. Önskar det fanns högre jazzkurser som jag kunde gå istället men vad gör man. Sen har jag hamnat hjälplöst efter oxå bara för att jag missade en lektion... Oj, vad gnälligt det blev nu, sorry.

Nej, jag borde väl sätta igång med allt som ska göras...

Puss på er sålänge ♥

Melodifestival, skönsång, kärlek & casting

Jaha, jag råkade i vanlig ordning somna i soffan. Missade slutet på melodifestivalen men jag är inte direkt besviken. Tydligen vann Anna Bergendal, var inte så jätteförtjust i den låten. Det fanns egentligen inte någon låt som var bra i år enligt mitt tycke.

Det går utför med melodifestivalen helt enkelt. Jag har inte följt detta fenomen alls i år, har missat varenda deltävling. Först var jag i Stockholm och såg på Avatar. När deltävlig två gick av stapeln så var jag med familjen på Disney on Ice. Gång nummer tre kommer jag inte ihåg varför jag missade men när det var sista deltävlingen så var jag på mitt älskade Arbis och kollade på Gustav när han spelade. Andra chansen glömde jag bara bort och sen var det final :)

Den låt som var mest trallvänlig var Manboy, den fastnar verkligen. Det är sånna låtar jag tycker vi ska skicka, man måste ju komma ihåg dem och jag minns inte alls hur vinnarlåten gick. Jaja, vi får väl se hur de går i ESC sen i maj. Åhh, tycker det kan bli maj nu på en gång. Inte för ESC (I could care less) men för att det nästan är sommar då. Längtar verkligen efter lite värme. Är så himla trött på all denna snö. Halkade förut när jag skulle till bussen, som tur var slog jag mig inte direkt men jag är trött på att risken att skada sig alltid finns där.

Så, vad har mer hänt under dagen?

Jag sov länge för en gångs skull, det gäller att passa på när tillfälle ges. Vaknade av att jag fick ett jättegulligt sms av mamma. Snart börjar en till vecka med tidiga mornar och sena kvällar. Dock har jag inte lika mycket extraaktiviteter inplanerade som förra veckan så jag kanske kan hålla mig lite piggare. Tror inte den där Berocca-kuren fungerade, ska nog testa blutsaft istället. Har blivit rekommenderad det av två personer som båda tycker att det har funkat för dem.

Har även varit i Norrköping med töserna. Vår dirigent är med i en förening som heter Hopp för barn i Etiopien och de hade sitt årsmöte idag. Jag och sex andra tjejer åkte dit för att bjuda på lite underhållning. Det gick väl ganska bra med tanke på att vi var en väldigt reducerad styrka men alla som lyssnade verkade uppskatta det iaf och det är det som räknas tycker jag. Det är varför jag älskar att stå på scen.

Från LiHtösens vårkonsert 2009 (lite ego, jag vet :))

På vägen hem så fortsatte vi med den musikaliska underhållningen :) Sjöng en massa bra låtar för passagerarna på tåget haha. Vi satt inne hos tågvärden så det var inte så många som stördes och vi frågade faktisk om lov innan vi satte igång. Tågvärden tyckte det var så trevligt så (sa han iaf). Resan gick jättefort när vi hade så roligt. Älskar att vara med i LiHtösen, det är världens bästa kör!

Bilder från kalasmottagningen 2009

Idag (eller, ja, igår blir det väl nu... 13 mars iaf) är det 2 1/2 år sen jag och älsklingen förlovade oss. Älskar honom så otroligt mycket (även om han kan gå mig på nerverna ibland :)) ♥♥♥

Jag & sötaste älsklingen på alla ♥ dag innan han åkte till Norrland

Imorgon är det casting för min favoritmusikal RENT men jag vet inte om jag ska gå längre. Har ingen aning om varför jag känner såhär men det har legat och gnagt i mig hela veckan nu. Kunde inte sluta gråta igår bara för att jag inte visste vad jag ville. Jag har alltid sagt att det är min dröm att vara med i musikaler men nu när jag faktisk har chansen så vill jag inte ta den. Det här gör mig fruktansvärt frustrerad! Jag förstår mig inte på mig själv alls. Men det känns som att jag måste ge upp någon dröm för att kunna få en annan *suck*. Egentligen skulle jag inte ens ge upp min andra dröm eftersom jag med säkerhet inte skulle gå vidare till andra provet så vad är det som håller mig tillbaka?! Det är jobbigt att inte veta något om sig själv längre... Jag kommer säkert ångra mig om jag inte åker dit men så som jag reagerat kanske jag förvånar mig själv. Jag vill inte ens tänka tanken att jag inte vill gå för det gör på något sätt att jag ger upp det jag alltid har velat uppnå. Det gör ont, konstigt jag vet men så är det. Jag kanske bara är rädd för att misslyckas, jag vet inte, det känns inte som det... Blir så irriterad! Gahh, varför kan livet inte bara vara enkelt?

Världens bästa musikal!

Skönt att få skriva av sig lite men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra åt den här saken. Måste egentligen bestämma mig nu eftersom det är en bit dit. Kanske har jag redan tagit beslutet, jag vill bara inte inse det. Börjar nästan gråta igen nu, det känns som jag ger upp och jag vill inte det. Jag vill vara stark och kämpa med allt jag har så varför gör jag inte det!?

Nej, klockan är mycket, ska nog göra mig iordning och gå och sova. Har lite att fundera på.

Puss och godnatt på er ♥

Hinner inget...

Känner mig helstressad. Har praktik hela dagarna och aktiviteter varenda kväll. Hinner typ inget alls när jag kommer hem. Igår dansade jag, idag var jag på konsertgruppsmöte, imorgon är det kör och torsdag stämrep. Enda lediga kvällen är fredag och då borde jag åka och träna vilket jag inte gjort på hur länge som helst (om man inte räknar dansen då förstås)

Nu måste jag göra lite mat, stekt kyckling med pasta och bearnaisesås blir det.

Natti natti

Snabb uppdatering

Godkväll.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Min dag har varit rätt okej faktiskt. Är så himla trött just nu. Ska strax gå och sova.


Började min vfu idag. Alla var verkligen jättetrevliga. Inga problem med att få kontakt med barnen, varken de från min avdelning eller den andra. Personalen verkade oxå väldigt bra. Det känns bra det här. Tror jag kommer att trivas :)

Har varit och dansat ikväll. Förtstår verkligen varför jag inte dansar street, det är så inte jag. Men jag försöker intala mig att jag kommer utvecklas och bli en bättre dansare i slutändan, eller nåt... Missade ju förra veckans lektion med så jag ligger massor efter nu *suck*

Godnatt alla söta från mig och älsklingen



Puss ♥

7 mars 2010

Godmorgon.

Jag tycker inte om söndagar. Vill nästan aldrig att helgerna ska ta slut. Tycker om att vara ledig. Det händer inte så mycket spännande idag. Ska bokföra, tvätta och sen åka på styrelsemöte. Marie skulle ta med sig oreos som är doppade i vit choklad, så det ser jag fram emot :)

Imorgon börjar praktiken igen. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, att barnen tycker om mig och att jag trivs. Det hade verkligen varit skönt att ha sin praktikplats i Linköping men jag får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Nu ska jag göra lite havregrynsgröt och väcka älsklingen.

Hoppas ni får en härlig söndag.

Puss ♥

Vad ska jag äta?

Jag borde äta ngt, är lite hungrig men inte sugen på någonting. Vilket dilemma :) Älsklingen är ute och äter tapas med sina kompisar så jag har tråkigt här hemma. Lite patetiskt att jag inte kan hitta på ngt kul när jag är själv. Sitter bara här och kollar runt på nätet.

Såg en film med Lindsey Lohan förut, tror den hette typ Tonårsliv eller nåt sånt. Har sett den förut. Jag förstår att ni är fruktansvärt intresserade av all detta haha.

Jag vill så gärna berätta vad jag ska göra nästa helg. Vet inte om jag vågar åka dit. Jag kanske är kass...

Nej, gud, vad jag är dålig på att hålla hemligheter, iaf mina egna. Eller ja, det här är inte ens en hemliget. Tycker bara inte om att berätta om saker som kanske kommer gå dåligt.

Vad tycker ni, ska jag berätta?

Vet inte alls vad jag ville ha ut av det här inlägget, har tråkigt. Nu går jag till affären tror jag och köper något. Kanske ska beställa en pizza med...

Puss

Sommaren i City & äckligt nervös...

Gud, vilket härligt väder det är ute. Älskar solen och om bara snön skulle försvinna skulle livet vara perfekt :) Sitter man i uterummet och blundar kan man låtsas att det är vår nu. Härligt härligt. Åh, nu har jag fågelkvitter oxå.

Det var ett tag sen min senaste uppdatering men jag har ändå blivit bättre på att skriva här än vad jag var i början haha. Har haft fullt upp sen senast men musikalen och skrivande av skolarbete. Hade tänkt att skriva precis efter premiären men jag orkade helt enkelt inte. Känns som att jag är trött hela tiden. Har börjat dricka Berocca på morgonen för att se om jag blir piggare. Pappa har börjat med det och han vaknar tydligen innan väckarklockan ringer på morgonen. Det lät ju inte så dumt tänkte jag och köpte hem lite. Vet inte om det har hjälpt än, tycker jag är trött fortfarande men jag kanske är obotlig :)

Men det har helt klart varit värt att gå långa dagar och vara helvetiskt trött. Musikaljobbet har varit otroligt roligt och jag saknar alla som var med på det. Blir lixom lite tomt efter att man har hållt på med ngt så mycket och nu är det bara slut.

Vi hamnade iaf i tidningen. Klicka här för att läsa artikeln :)


Vi körde 4 föreställningar och 2 av dem var för barn. Musikalen verkade gå hem både hos barn och vuxna, det är lite kul tycker jag. En av föreställningarna var för våra anhöriga och gick av stapeln på kvällen. Jag hade bjudit in mamma, pappa, Ellinor och Ludwig. Tyvärr dog pappas bil halvvägs till Norrköping så de kunde inte komma... Lite tråkigt var det faktiskt. Som tur är finns det inspelat så jag kan tvinga dem att se musikalen iaf haha.

Härliga musikalgänget. Kommer sakna dem.

Hittade en spotify-spellista med 90-talsmusik för ett par dagar sen. Tycker ärligt att musiken var rätt bra på den tiden (oj, nu lät det som att jag var från stenåldern haha). Det var glad musik, det finns inte direkt någon sån musik längre. Några av mina favoriter är:

Sommaren i City: Angel
Life is a Flower: Ace of Base
Barbie Girl: Aqua
The Bad Touch: Bloodhound Gang
Bring it All Back: S Club 7

Har en lista med sommarplågor oxå :)

Nästkommande två veckor kommer vara fullmatade med saker som ska göras. Min vfu börjar på måndag. Har fått byta ställe så jag är hoppfull om att det kommer bli hur bra som helst. Lite betänksam dock över hur jag ska klara av ytterligare en period med långa dagar och ingen fritid...

Nästa helg ska jag iväg till Nässjö och göra något kul :) Vet inte om jag vill berätta om det än, är riktigt nervös. Några av er vet antagligen vad som händer (om ni har lyssnat på vad jag sagt:))

Helgen efter det ska vi nog ner till Evelina och mysa lite, Ludwig ringde henne och bestämde det. Han är söt ♥ Ska bli härligt iaf.



Undrar vad jag ska hitta på nu, kanske sätta mig i uterummet och drömma om sommaren.

Puss på er ♥

RSS 2.0