Nya frisyren

Så här ser jag ut nu...





Det känns skönt att ha fått bort allt det slitna. Hon var tvungen att ta bort ungefär 5 cm för att det skulle se fräscht ut igen. Lite väl mycket men jag vill verkligen inte ha slitet hår på bröllopet. Hoppas bara det växer ut lite, vet inte om jag vill lägga ut pengar på löshår.

Nu ska jag åka ner på stan en liten stund. Cyklar nog så vi hoppas att det inte börjar regna.

Ha en härlig fredag.

Puss ♥

Inlägg nr 200 & 1-årsjubileum!

Oj...

Jag tycker det är rätt bra av mig att lyckas pricka in bloggens födelsedag med mitt 200de inlägg. Känns inte som att det redan har gått ett helt år. Jag vet att jag då skrev att jag var helt besatt av Twilight och att det var enda ni läsare skulle få höra om :) Vill ni kolla hur mina första tre inlägg (de är oxå alla inlägg från juli, skrev inte så mycket då) såg ut så kan ni klicka HÄR.

Jag är rätt stolt över mig själv och jag tycker det är kul att jag faktiskt har hållt någorlunda liv i bloggen. Visst, det har gått i perioder men så är det med allt för mig. Jag tröttnar fort på saker om det inte händer något.

Så vad händer på denna stora och otroligt viktiga dag? Ja, jag hade tänkt att raka benen, åka in till stan, fixa lite med körens bokföring, städa och kanske äta pizza. Jag ska göra mitt bästa för att inte bli divig eller nåt sånt nu när jag har lyckats skriva 200 inlägg hahaha :)

Nu det är dags för frukost och sen får jag se om jag uppdaterar mer idag.



Några av mina första upplagda bilder här i bloggen.
Överst fr vänster: Edward Cullen, Jessica, syskonen Mohlin, jag & älsk, Jessica igen.

Puss ♥

ps. Har ni tur kanske det kommer en bild på mitt nyklippta hår senare.

Drar ner på stan

Nu åker jag ner på stan en liten stund. Ska köpa lite nya lakan och andra nödvändiga saker.

Hörs senare.


Puss ♥

Sent

Det är dags att gå och sova och jag ville bara säga godnatt till er. Idag har jag varit och kollat på tyg till bröllopsklänningen. Köpte inget, utan det var mer ett rekogniseringsuppdrag :) Jessica hjälpte mig välja ett fint tyg till provtoppen så Ludwigs mamma ska börja sy på den nu. Sen är det dags att börja med det riktiga tyget. Ska bli så spännande att se hur det kommer att bli.

Har uppdaterat bröllopsbloggen idag oxå. Måste verkligen fixa designen på den, just nu ser den fruktansvärt tråkig ut.

Imorgon får jag se vad jag hittar på. Ska kanske köpa lite nya lakan och sånt.

Sov så gott

Jag & älsklingen på Liseberg.

Godnattpuss ♥

Dags att åka

Sådär, då var Jessicas presenter inslagna och jag ska sätta mig på cykeln för att åka dit.

Hoppas alla får en härlig söndag. Hörs senare.

Puss ♥


Nya planer

Jag är fruktansvärt lättövertalad :) Vifta med lite kakor och jag kommer springandes direkt haha. Så nu är planerna för dagen att fira Jessica och sen hålla på med bokföringen. Inte för att det gör så mycket. Det är mycket trevligare att spendera dagen med min bästa vän istället för med en kassabok. Dock måste jag verkligen se till att göra lite bokföring idag.

Nu ska jag göra iordning mig och sen slå in paket.

Puss sålänge ♥

18 juli 2010

Godmorgon.

Hoppas ni hade en bra lördag och att ni har sovit gott. Jag och älsklingen gjorde inte alls mycket igår; tvättade, var ute och gick och bara tog det lugnt helt enkelt. Himla härligt med sådana dagar. Idag däremot har jag lite mer att fixa. Ludwig har åkt iväg för att dyka med ett par kompisar så jag tänker passa på att kolla lite på körens bokföring. Snart dags för bokslutet och jag fasar. Ibland förstår jag inte alls varför jag satt kvar ett år till på den här posten *suck* Jaja, det ska väl förhoppningsvis gå bra och sötnosen har sagt att han kan hjälpa mig.

Nu ska jag äta lite frukost och kolla på ett avsnitt av OTH innan allvaret drar igång :)

Puss ♥

Grattis Jessica 25 år!

Idag fyller världens bästa vän 25 år. Grattis Jessica!



Jag hoppas du får en jättehärlig födelsedag!

Love U best friend!

Puss ♥

Vigselring & tutande bilar

God morgon.

Nästan varenda gång jag kollar på klockan numera så tänker jag automatiskt på vad klockan är hos Evelina. Vet inte varför jag gör det, det bara blir så. I skrivande stund är hon alltså 20.15 på Nya Zeeland :)

Jag vet inte vad det var med mig igår. När jag var på väg in mot stan för att hämta ut vigeselringen (:)) så var det två bilar som tutade på mig. Sånt händer inte överdrivet ofta direkt så frågan är nu om jag var ovanligt snygg där jag satt på min cykel eller om jag såg väldigt konstig ut och folk kände att de ville uppmärksamma detta... Har tyvärr ingen bild på hur jag såg ut igår men jag tyckte jag såg ganska vanlig ut.

Ja, vigselringshämtande var ju det som stod på schemat för gårdagen. Det började inte så bra dock. 16.30 skulle vi vara inne i stan för att möta upp butiksägaren som egentligen var ledig och endast kom inte till stan för vår skull (hur snällt som helst). Jag var framme ganska exakt (för jag begav mig utan sötnosen) men älsklingen kom inte ifrån jobbet så det där med tiden gick ju inte så bra. Iofs så gör det aldrig det när det handlar om tid med mig och Ludwig. Vi är nog bland de värsta på att komma i tid. Undrar vad det beror på?

Sen visade det sig att älsklingens kort hade blivit gammalt och slitet för det ville inte fungera, bara att bege sig till banken helt enkelt vilket inte hjälpte förseningen direkt. Fast det var ju ingens fel, det är sånt som händer. Fast det var ju typiskt att det skulle hända just igår :)

Nu är ringen iaf i säkert förvar här hemma. Det är verkligen en underbart vacker ring. Älskar den och älskar Ludwig för att han gick med på den ringen!

Nej, jag skulle ju egentligen skriva om vårat på besök på Liseberg men det här inlägget kommer ju bli ofantligt lång isf så det får bli nästa gång haha.

Nu ska jag göra frukost.


Glöm förresten inte bort att kolla in min sko och designa dina egna :)

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

Puss ♥


Rösta på mina skor :)

Kommer ni ihåg att man kunde designa en bikini på Nelly.com i våras? Nu har de gjort en ny designtävling där man kan designa ett par snygga skor istället. Rösta gärna på mina skor och designa dina egna.


My designed shoe at NELLY.COM

Help me to win, vote for my shoe here!

 

 


15 juli 2010

Hej alla (godmorgon Evelina :))

Idag har jag varit på stan med mamma. Hade tänkt att kolla på tyg till min test-topp (överdelen till brudklänningen ska göras i vanligt tyg först för att vi ska kunna se hur det blir) men hoppade över det. Vet inte om jag måste köpa korsettfjädrar eller nåt sånt till den, antagligen måste jag det men ska nog kolla en extra gång med Ludwigs mamma innan jag köper en massa onödiga saker.

Istället för att kolla på tyg hann jag med att kolla på min underbart fina vigselring som vi ska hämta ut imorgon, shoppa lite födelsedagspresenter till Jessica som fyller 25 år på söndag och fynda en klänning på Cubus.

Cyklade hem i regn men det var rätt skönt. Jag fullkomligt älskar värmen men det är skönt när regnet rensar upp lite så man kan tänka igen.

Har även hunnit med att prata lite med Evelina som vaknade tidigt idag. Skype är en väldigt bra uppfinning helt enkelt. Hade varit trist om vi inte hade kunnat prata på 6 månader.

Puss på er sötisar ♥

Fortfarande vaken...

Antar att det är dags att gå och sova men det är så fruktansvärt varmt i lägenheten så jag kan inte slappna av. Har suttit i soffan hela kvällen och kollat på säsong 3 av One Tree Hill. Ludwig jobbar och jag vet att jag inte måste vänta på att han ska komma hem men jag tycker om att göra det ibland.

Vet inte varför jag sitter här och skriver just nu, har inget spännande att berätta just nu. Ville nog bara dra ut på att gå och lägga mig. Har så himla svårt att sova i den här värmen. Dessutom har jag ont i magen.

Får se om jag orkar uppdatera lite imorgon om Liseberg och allt sånt.

Godnatt alla (och godmiddag eller nåt till dig Evelina eftersom klockan typ är 13 hos dig när jag skriver det här :))

Massa pussar ♥

Världens sötaste förkläde

Jag har aldrig varit en person som använt förkläden särskilt ofta, äger nog inte ens ett. Jag har dock alltid tänkt att om jag ska ha ett förkläde så ska det vara ett rosa förkläde. Man måste ju baka och laga mat med stil eller hur? :) Så det var ju helt perfekt att jag lyckades klicka mig in på Tårtspecialistens blogg tidigare idag. Där hittade jag nämligen en tävling där man kan vinna ett rosa förkläde och ett par gummihandskar. Måste ärligt talat säga att det är världens sötaste förkläde och handskar! Håller ni inte med?

Både förklädet och handskarna kommer från Carolyn's Kitchen och där kan ni hitta ännu fler söta förkläden.

Puss ♥

 


Tidernas bästa kärlekslåt.

Rösta du med & du kan vinna fina priser :)

 


Ute på äventyr

dsc00505 (MMS)

Ute på äventyr


RSS 2.0