Let it snow

God eftermiddag.

Nu längtar jag efter julen. Känns som att det nyss var sommar men nu har jag kommit över mitt klagande över vintern. Har nog en liten hatkärlek till vinter och snö. Tycker det är jättemysigt när det är en massa snö ute, kallt och soligt. Det är när det blir blask av det eller vintern bestämmer sig för att hänga kvar till typ april som jag tröttnar. Massa snö och vinter så länge den kommer vid första advent och sen försvinner i slutet av januari/februari ngn gång. Dock skulle jag gärna vilja ha sommar direkt efter att snön smält bort.

Har så mycket att tänka på för tillfället så bloggen har tyvärr hamnat i skymundan ett tag. Är trött hela tiden och skolan gör inte saken bättre. Massor som ska göras och jag orkar verkligen inte. Att gå i ide skulle passa mig mycket bättre. Längtar till julledighet och våran underbara Thailandsresa. Behöver fylla på mina energiresever. Skolan har jag helt skippat den här veckan. Dåligt, jag vet, men det är fruktansvärt tråkigt. Sen har jag en omtenta som ska göras om ca två veckor (vilket påminde mig om att jag skulle hämtat ut förra tentan idag...*suck*).

Idag har jag inte gjort något men så fort älsklingen kommer hem så ska vi ta in våra snötäckta växter. Krukorna är så tunga så jag orkar inte lyfta dem själv och vi har glömt bort att fixa det. Undrar om de överlever min vård :)

I helgen har vi två julkonserter med LiHtösen. Ska bli mysigt. Om ni har vägarna förbi Linköping lördag eller söndag så titta gärna förbi och få lite härlig julstämning. Tiderna som gäller är 18.00 båda dagarna och platsen är Baptistkyrkan i Linköping.

KARTA

Nu är mina vårrullar färdiga så jag ska äta lite.

Puss ♥♥♥

11 november 2010

Hej hej.

Det blev inget pluggandet igår, ska försöka få lite gjort idag istället men jag litar inte alltför mycket på mig själv. Har iaf bestämt mig för att åka ner på stan en stund, är sugen på kebabtallrik.

Har förresten bokat våran bröllopsresa nu :) I januari bär det av mot Thailand 1 vecka. Ska bli så himla härligt! Är glad att vi inte åkte direkt efter bröllopet. Det är nu när det är kallt jag vill komma iväg och dessutom behöver jag en paus. Sen har vi ju en del av bröllopet kvar känns det som.

Bild lånad från google.

Nej, nu ska jag fortsätta göra iordning mig. Blev avbruten förut för Venus välte en vas med blommor som stod på köksbordet.

Hörs kanske senare.

♥♥♥

Nu är det vinter

Oj, det var visst ett tag sen jag skrev (över 1 månad faktiskt). Har inte haft någon lust att skriva helt enkelt men om ni blivit besvikna och ledsna för den låga uppdateringen (vilket jag inte tror) så ber jag om ursäkt.

Det har råkat bli vinter här. Jag skulle ha tagit in mina växter men eftersom jag skjutit upp det hela tiden så är de nu täckta med ett tjockt lager snö... Hoppas det smälter bort lite så kanske jag kan flytta in dem och rädda dem litegrann iaf. Jag har verkligen inga gröna fingrar. Alla växter bara dör för mig, vad jag än gör. Kanske borde satsa på plastblommor istället.

Bild lånad från pappa.

Jaha, en liten uppdatering av vad som har hänt i mitt liv sen början av oktober då - Det är inte mycket som har hänt ärligt talat. Gjorde klart första delen av grundläggande färdigheter-kursen. Vet inte alls hur tentan gick, ska få reda på det idag. Pluggade inte alls särskilt mycket så det gick nog ha gått käpprätt åt helvete. Hoppas dock givetvis på ett mirakel :)

Granskningsuppgiften ska kompletteras litegrann, det gäller bara att jag tar mig själv i kragen och gör det. Förutom dessa två saker så är jag klar med den kursen. Nu läser jag grundläggande färdigheter i läsning & skrivning. Det är mycket som ska läsas och göras men jag hoppas jag får lite disciplin att klara av det. Ska faktiskt läsa lite idag.

Det känns som att veckorna fram till jul kommer gå fort nu. Har saker inplanerade nästan varje helg:

v. 45 - Till Mönsterås
v. 46 - Ljuständning på stan. LiHtösen ska sjunga.
v. 47 - Julkonsert på både lördagen och söndagen. Dessutom är det första advent.
v. 48 - En ledig helg :) (än sålänge)
v. 49 - Ska på musikal med Jessica. Broadwaymusikalen Side Show i Norrköping blir det då. Möjligtvis Lucia-sjungningar med LiHtösen.
v. 50 - Jag och älsklingen ska upp till Stockholm för att se We Will Rock You.
v. 51 - JUL!!!

Som sagt, det kommer nog gå fort. Förutom att helgerna är fullbokade så har vi vfu och en massa andra saker som ska göras i veckorna. Blir trött bara jag tänker på det.

Nu behöver jag lite energi så det är dags för frukost. Sen ska jag verkligen försöka ta tag i läsandet.

♥♥♥

RSS 2.0