Ombyggnad pågår...

Håller på att fixa till bloggen lite. Den är nästan klar men inte rikigt, några saker som fattas. Ludwig är världens gulligaste som hjälper mig att göra om allt ♥. Jag är nämligen totalt kass på allt som har med photoshop och sånt att göra.

Imorgon är det dags för skola igen. Vi ska ha mini-integration hela dagen. Det ska tydligen fungera som någon slags inspiration inför de projekt vi ska börja på nästa vecka. Hoppas det blir roligt.

Längtar till nästa helg, då ska vi till Stockholm för att kolla på Avatar i 3D, ska bli spännande och helgen efter det blir det Disney on Ice :)

Nej, nu ska jag fixa en matlåda (amerikanska pannkakor) och sen gå och sova.

Godnatt.

Vemodiga söndagar.

Sista dagen på veckan och även på januari. Har svårt för söndagar. Sista dagen på helgen... Jag som gärna skulle ha längre helger tycker det är aningen tråkigt att veta att jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll bara för att jag börjar tidigt imorgon. Men samtidigt är det härligt för jag har egentligen inget att göra. Kan ta det lugnt typ hela dagen. Det är inte ofta det är så.

Hade tänkt att överaska min älskling med amerikanska pannkakor till frukost imorse men så visade det sig att vi inte hade några ägg så vi ska göra pannkakor till kvällsmat istället. Mums :) Men blev precis lite sugen på tacopaj oxå... Hmm. Jaja, något gott blir det nog iaf.

Ska försöka ändra min bloggdesign idag med hjälp av dataexperten här hemma. Jag kan inget om photoshop och har jättesvårt för att lära mig. Har bett Ludwig att han ska försöka få mig att förstå så att jag inte behöver be honom om hjälp varenda gång jag vill ändra bloggens utseende. Hoppas det blir bra iaf. Har gjort en design men den kanske ser hemsk ut i verkligheten. Får se när den kommer upp :)

Ludwig håller på att installera om våran HTPC, hoppas han är klar snart så han kan hjälpa mig istället.

Kram ♥

Varför kan tjejer inte kissa själva?

Jaha, så var man hemma igen. Det är askallt ute! Höll på att frysa ihjäl men jag hade bara tunna strumpbyxor och klänning på mig så jag får väl skylla mig själv.

Har alltså varit på inflyttningsfest hos en kompis. Det var kul. Goda snacks och trevligt sällskap. Elin och Nathalie var oxå där så jag kände några iaf, det var skönt. Men vi blev nog lite osociala och satt mest och pratade med varandra :)

Vi hade väldigt djupa diskussioner om förhållanden och även om varför vissa tjejer verkar oförmögna att gå på toaletten själva. Sen underhöll vi alla genom att sjunga karaoke på YouTube. Skulle vara roligt att gå ut och sjunga riktig karaoke någon gång men har ingen aning om det finns något sånt ställe här. Måste ta och kolla upp det.

Update: Kollade upp det där nu och tydligen kör de karaoke varje fredag på Harrys :)

Nu är jag trött och tänker gå och sova men först ska jag nog trakassera er med en till video...


 

Godnatt och sov så gott. Hörs imorgon.

Kram


30 januari 2010

Snart har en hel månad på det nya året försvunnit. Förstår inte att det kan gå så snabbt egentligen. Känns som att det nyss var jul och nyår. Det positiva är ju att det snart blir vår och sommar då men det känns lite läskigt att tiden går så fort. Innan jag vet ordet av kommer jag vara gammal och då har jag antagligen fortfarande inte gjort något vettigt med mitt liv. Men, jag orkar inte oroa mig för det just nu, det är alldeles för lätt att bli deprimerad om man börjar tänka på allt det man inte gjort. Jag ska försöka vara positiv och leva i nuet istället. Ta dagen som den kommer helt enkelt.

Idag tvättar jag. Vi har fått nya maskiner ute i tvättstugan, de var jättefina (hmm, undrar hur intressant liv jag har som blir entusiastisk över nya tvättmaskiner...) Ludwig har åkt ner på stan tillsammans med sin pappa och lillebror.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos en klasskompis, det kan nog bli trevligt. Vet inte vad jag ska ha på mig bara... Ja, jag har ju ett par timmar på mig att komma på något passande så det löser sig nog. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag har panik och stå utan idéer precis innan jag ska åka :)

Tänkte fortsätta med att visa en till video som jag tycker är hur kul som helst. Jag börjar skratta så fort jag sätter igång den. Ni tycker nog att jag är helt knäpp men Evelina vet vad jag pratar om iaf haha.

Dancing cat

 

Nu måste jag ut till tvättstugan.

Hej så länge.


Swim away fugu fish, swim away...

Godkväll på er.

Hoppas ni har haft en bra dag och en härlig kväll. Jag har inte gjort något alls under dagen, så det har varit rätt skönt. På kvällen kom två av Ludwigs kompisar hit för att spela spel. Vi åt pizza och hade det allmänt trevligt.

Ville bara säga godnatt för nu ska iaf jag gå och sova. Imorgon blir det till att tvätta och att gå på inflyttningsfest hos Andreas. Kanske ska läsa lite kurslitteratur då jag nu har fått hem boken Skolan och den radikala estetiken (visst låter det spännande... eller kanske inte).

Som avslutning på kvällen (eller början på en ny dag, hur ni nu vill se det) så tänkte jag visa er en till video. Det är tack vare Evelina som ni får ta del av denna. Hon introducerade mig för den och hon påminde mig om den idag iom sin kommentar till förra inlägget.

Så godnatt och varsågoda, här har ni Charlie the Unicorn :)


Videotime.

Godmorgon (eller eftermiddag egentligen).

Idag är jag ledig och gör ingenting. Ska sätta igång och fixa lite snart men just nu vill jag visa er en video. Sitter och kollar igenom mina favoriter på YouTube och hittade den här. Skäms nästan för att jag lägger upp den men jag kan inte rå för det, tycker den är rätt rolig.

Enjoy :)


Riskerande av livhanken...

Jag har tråkigt, eller egentligen inte tråkigt men jag vet inte vad jag ska göra. Är ensam hemma och har inga idéer alls. Borde göra en massa tråkiga saker, som att städa, fixa kompletteringarna på min portfolio eller kanske plocka ur diskmaskinen. Men usch, jag vill verkligen inte.

Så vad har hänt än så länge idag då?

Inte mycket faktiskt. Skulle åka till skolan för att skriva uppsats tillsammans med Andreas, det gick sådär. Skrivandet gick relativt bra, det var åkandet till skolan som var det problematiska. Vi skulle ses 9.30 men sköt upp det till 10 eftersom ingen av oss verkade särskilt pigg och det var en massa snö pch jobbigt. 20 minuter innan jag ska vara där så ringer telefonen:

Jag: Ja, det är Linda
Han: Hej, det här är Rolf (minns inte vad han hette, så Rolf får duga) ifrån Crendo. Tvättmaskin, torktumlare?
Jag: Ehh...ja...?
Han: Bra, vi lastar nu och kommer om 15-20 minuter.
Jag: Jaha, okej...
Han: Bra

Nej, det var ju inte särskilt bra alls. Jag skulle ju iväg men lite sent att tänka på det. Fick höra av mig till Andreas och be om förlåtelse för att jag skulle bli rätt sen *suck*

Lite mer än en timme senare var installeringen klar iaf och nu har vi nya fina maskiner. Men jag var mer än ganska sen till skolan. Sen gick det ingen buss och jag har fått skoskav av mina nya fina stövlar så jag kunde inte gå hela vägen. Överlade en stund med mig själv om jag skulle vänta på nästa buss eller våga mig på att ta cykeln (om jag kunde få upp dörren vill säga). Det slutade med att jag bestämde mig för att cykla och riskera livhanken, allt för att kunna ta mig till det hägrande uppsatsskrivandet. Efter att jag våldsamt slängt mig på förrådsdörren samtidigt som jag tog i för kung och fosterland för att kunna vrida på nyckeln, tog jag mig in till min cykel. Resten var inte mycket lättare det. Det är livsfarligt att cykla ute nu! Och inte är det ordentligt plogat heller så jag slirade hit och dit och ibland var jag tvungen att gå av helt enkelt för att jag inte tog mig någonstans. Kom fram i en bit åtminstone men sen var jag ju tvungen att cykla hem igen. Blä, för det här vädret alltså. Vill ha sommar och värme nu!

Har kollat lite på Doctor Who, ätit makaroner och inte gjort så mycket mer. Så spännade har min dag varit. Dags att återgå till att inte veta alls vad jag vill hitta på.

Kram kram


Snöstorm

Helt sjukt vad det snöar idag och kallt är det oxå. Jag kunde inte öppna dörren till cykelförrådet förut när jag skulle till kören. Antingen hade jag blivit väldigt svag sen förmiddagen (när jag senast var där) eller så hade låset frusit. Som tur var gick det en buss precis då så jag kunde få åka och sjunga lite.

Det var kul att få komma igång igen. Tror konserten kommer bli hur bra som helst. Ni får komma och kolla på oss i maj.

Börjar 9.30 imorgon så lite sovmorgon blir det, skönt. Ska sitta och skriva arbete hela dagen, vill verkligen inte.

Dags att sova.

Godnatt

Inte mycket.

Nej, det händer inte alls mycket just nu men en liten update om vad jag har haft för mig sen sist kan jag nog försöka mig på.

Började gårdagen med att gå på museum med klassen (eller arbetsgruppen som det så fint heter). Vi var på en utställning som hette något i stil med att bygga det lyckliga samhället. Den visade en massa saker från olika årtioenden. Jag tycket det var intressant, gillar gamla saker och histora. På 50-talet (tror jag det var) så hade de ställt in en jättesnygg bil. Skulle vilja ha den.

Den såg ungefär ut som den turkosa/vita bilen på bilden. Fast däcken var oxå vita och turkosa.


Sen efter att jag varit otrlogt kulturell så begav jag min in mot stan för att kika runt lite. Fick ett presentkort på Gina Tricot i julklapp av mamma så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå dit eftersom jag inte är på stan så ofta längre. Man får passa på helt enkelt.

Den här fina klänningen ville jag ha men jag provade bara en strl och jag vet inte om den satt rätt. Sen orkade jag inte gå och byta så den får vänta tills nästa gång. Brukar inte alls tycka om småblommigt men den här var jättesöt. Perfekt vår- och sommarklänning.

Sen köpte jag en snygg cardigan på rea. Orkar inte fota den just nu så färgerna på bilden stämmer inte. Min går mer åt det bruna hållet.

Skulle egentligen vara klar sen eftersom jag inte alls har råd att shoppa för tillfället. Dock råkade jag få se att det var 70% rea på DNA och tänkte att jag jag kan ju kolla lite, kommer ändå inte vilja ha något. Kom ut med dessa.

Men till mitt försvar så var det ett kap. Nästan så jag tjänade på att köpa dem :)

 

Nog om gårdagens shopping. Idag har jag varit i skolan och haft specialiseringsinformation inför hösten. En del kurser verkade ganska intressanta men jag ska kolla upp om de specialiseringar som går här i Linköping istälelt så kanske jag itne behöver pendla nästa termin. Skulle vara hur skönt som helst.

Var också tvungen att ge mig ut i detta hemska snöoväder för att åka till sjukhuset. Skulle prova ut sko-inlägg eftersom jag har lite problem med mina fötter. Det gick bra. Hade en trevlig doktor (eller vad han nu var) som var rätt så rolig. Han tyckte jag gick snyggt haha när jag vandrade fram och tillbaka i korridoren.

Vill verkligen inte gå ut igen men har körrep idag så jag blir väl så illa tvungen *suck* Fast det ska bli kul att komma igång med sången igen. Hoppas dansen kör igång snart oxå.

Nu ska jag se om det finns något ätbart i alla våra skåp.

Puss

 


26 januari 2010


Ville bara säga godmorgon :)



Idag blir det till att vara kulturell för vi ska gå på museum med arbetsgruppen. Skönt att det verkar bli en ganska lugn dag. Ikväll ska jag på styrelsemöte men nu är det hög tid att få någon ordning på mig själv :)
Dags för frukost.

Puss


Ny vecka

Hej alla.

Idag är det måndag, skulle gärna se att helgen var ett par dagar längre men men vi får göra det bästa av det. Usch vad entusiastisk jag låter helt plötsligt, lika förvånande som mina uppdateringar haha.

Idag var det första dagen på den nya kursen, hade introduktion och en forskningsföreläsning. Jätteskönt att få lite rätsida på saker och ting. Nu känns det inte så skrämmande längre. Tror nog att det kan bli rätt kul, jobbigt bara att det blir nya grupper. Under vecka 6-9 ska vi hålla på med egna produktioner, jag hoppas jag hamnar i musikalgruppen och att det blir trevligt folk. Då kan nog våren gå rätt fort :) Sen är det sommar innan man vet ordet av.


Bästa musikalen ever :)

Ikväll ska jag iväg och träna med mamma. Det blir gym och simning tror jag. Skönt att börja komma igång med träningen ordentligt. Ska försöka träna minst två gånger i veckan, vi får väl se hur det går med den saken.

Hörs sen.

Kramar

24 januari 2010

Hej på er.

Har inte så mycket att skriva idag men kände ändå för att plåga er lite med ett inlägg :)

Gör inte alls mycket just nu, det är en sån där skön slapparsöndag. Har varit iväg till universitetet för att lämna tillbaka lite böcker som var försenade och hämtade körens post (mitt ansvar eftersom jag är kassör).

För tillfället väntar jag på att tvätten ska bli klar och för att få tiden att gå har jag börjat läsa på Jessicas bok igen. Har inte kommit så långt men det är spännade. Får ta till vara på den lilla fritid jag har nu för på måndag drar det igång igen. Har kollat på schemat och det ser heljobbigt ut men förhoppningsvis blir det roligt. Känns inte som det just nu bara, är inte redo för att sätta igång med skolarbetet, vill vara ledig lite till.

Måste sätta igång med att fixa till portfolion oxå, det var lite kompletteringar att göra på den. Det var inte mycket så de borde gå fort bara jag väl börjar. Ska bokföra lite med hade jag tänkt.

Nu måste jag dock äta något. Är hungrig och sugen på godis.


Kolla vilken söt bild jag hittade, fast den ser lite crazy ut tycker jag.

Kramar


Dags att laga mat.

Idag har det varit lugnt. Sov länge och kollade på serier halva dagen tillsammmans med min älskling. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Tog ett bad, var i affären och sen var klockan 22.

Funderar på att åka upp till Stockholm någon helg för att kolla på Avatar i 3D, skulle vara kul om det blir av. Roligt att hitta på något annat än att bara vara hemma hela tiden.

Nu håller vi på att laga mat. Det blir baconinlindad fläskfilé med färsk pasta, namnam :)


Min sötnos lagar mat.


Isis hoppas att Ludwig ska tappa något gott.


Venus spanar på något (vet inte vad, hon ser alltid saker som vi inte ser).

Nej, nu ska jag gå och hjälpa till i köket.

Kram

Saknar min bästa vän...

Fick ett gulligt sms idag av min bästa vän Jessica, som för en sådär 2 år sedan övergav mig för att flytta sitt bohag till Stockholm ;)

Kom på att jag saknar henne ganska mycket. Det är så lätt att ta sina vänner förgivet när de finns nära till hands men det är när de försvinner (ett par mil uppåt i landet) som man faktiskt fattar vad man går miste om.

Jag är självklart jätteglad för hennes skull men det är tråkigt att det ska vara så komplicerat att träffas när man bor långt ifrån varandra. Usch för det säger jag helt enkelt.

Vet inte alls vad jag vill med det här inlägget, kom bara på att jag saknar min vän och ville väl skriva av mig lite.

Nu ska jag gå och sova annars kan det nog hända att jag råkar uppdatera bloggen ännu mer och så kan vi ju inte ha det :)








Godnatt alla och tack Jessica för att du alltid finns där för mig!
Love U!

Kors i taket...

Nu sitter jag här igen, förstår inte vad det är med mig. Helt plötsligt är det jättekul att uppdatera bloggen, inte för att jag har så mycket spännande att berätta om men det är kul ändå.

Idag har vi haft socioanalytiskt rollspel (tror jag det hette) på dramaverkstaden. Det låter trist, jag vet, men det var hur roligt som helst! Kom på att jag verkligen saknar att spela teater och mina drömmar om att bli musikalartist väcktes åter igen till liv.

Övningen gick iaf ut på att vi tilldelades olika roller och sen skulle vi på återträff med klassen från gymnasiet. 20 år hade passerat. Vi fick veta lite allmäna saker om våra karkatärer som vad vi hade på oss och vad vi tyckte om. Sen fick vi även dold information. Vi skulle vara på klassfesten i 45 min och sen vara kvar i rollerna när vi pratade om det efteråt med läraren. Jag hade otroligt kul faktiskt :)

Nu är det äntligen helg. Ska inte göra någonting, bara ta det lugnt och ladda inför nästa kurs som börjar på måndag.

Fast nu måste jag få i mig något ätbart innan jag dör. Blir nog lite Doctor Who oxå :)


Hörs sen kanske, om inte denna lust att skriva helt plötsligt försvinner.


Godnatt


Nej, nu är det hög tid att gå och lägga sig. Ska upp tidigt imorgon men går bara till 12 och sen är det helg :)

Godnatt.

21 januari 2010

Hej alla.

Nu är jag hemma igen och tänka sig att jag uppdaterar bloggen, ganska imponerad av mig själv haha.

Det gick iaf bra på seminariet, blev jätteförvånad men jag fick nästan bara bra kritik och sånt är ju alltid trevligt. Hon som höll i det sa att jag skrev väldigt ärligt, innovativt och roligt. Hon hade nog aldrig sett någon skriva på det sättet som jag hade gjort. Blev ganska glad över det berömmet eftersom jag tycker det är kul att skriva (visserligen inte skolarbeten men ändå).

Sen var det ju Nathalies sista dag idag, jättetrist faktiskt! Hon är alltid så himla glad och rolig men hon är färdigutbildad nu. Så GRATTIS till henne. Hon bjöd iaf på god tårta och hon lovade att komma och hälsa på. Eller så sa vi att hon var tvungen att komma och hälsa på och hon kanske undvek att svara...hmm

Imorgon är det drama och sen äntligen helg. Ska bli så skönt.

Nu ska jag se om det finns något ätbart här hemma.

Kram på er.


Godmorgon

Godmorgon.

Även om klockan är 9.20 så är jag trött och skulle helst vilja sova lite mer men de har jag inte tid med. Sen tror jag inte de går, hade en läskig mardröm som kändes sådär jätteverklig.

Idag är det dags för portfolioseminarie så jag ska strax läsa den sista portfolion som jag dessutom ska opponera på.

Men först ska jag hoppa in i duschen och sen äta frukost.

Jag får dock inte så här fin frukost, jag satsar på havregrynsgröt.

Vi får se om jag uppdaterar något mer idag :)

Kram på er.

Helt slut.

Så himla skönt det var att träna idag. Hoppas jag kan hålla det uppe nu så jag inte tappar lusten igen. Jag var med mamma på easyline. Fruktansvärt jobbigt, trodde jag skulle dö (eller spy iaf). Ledaren var på oss hela tiden och peppade, gillar verkligen när de är så, då orkar iaf jag alltid lite till.

Efteråt bastade vi och sen bjöd mamma mig på en glass som var väldigt isig men ganska god.


Oftast tränar jag dans & då kan jag se ut såhär... om det är uppvisning... och för länge sen.

Alltid lika härligt att träffa mamma, jag behövde få prata av mig ordentligt idag och hon ger alltid bra råd på hur jag kan gå vidare och hon står alltid på min sida.

Nu ska jag sätta igång att läsa lite medan jag väntar på att Ludwig ska komma hem från klättringen. Måste nog äta något oxå.

Kram på er och godnatt.

20 januari 2010

Hej igen alla.

Jag är nog sämst på det här helt enkelt men äsch, det gör inget. Jag blir inte så ledsen av det. Man kan ju inte vara bra på allt :)

Just nu sitter jag och lyssnar på Disneylåtar. Borde egentligen sätta igång med att läsa portfolios inför seminariet imorgon men det är inte så värst roligt. Hinner nog med det i sinom tid.

Har kommit på att jag är kass på en sak till utöver att uppdatera bloggen. Nämligen att göra saker i tid, sitter alltid i sista sekunden med arbeten och sånt. Undrar om det går att bli bättre på att planera eller om jag bara borde acceptera det som det är...hmmm... Ludwig försöker få mig att bli bättre på det. Han vill att jag ska skriva upp allt jag måste göra på en lista så han kan jaga mig sen när jag hellre gör annat. Han är söt men jag tror nog jag mår bättre av att acceptera mig själv med planeringsbrister och allt haha. Kanske får en uppenbarelse en dag och helt plötsligt är jättebra på att planera.

I eftermiddag är det dags för årets första träningspass med mamma. Vi ska gå på easyline. Det är jättekul faktiskt, jag blir helt slut av det. Ska bli skönt att komma igång lite igen. Träningen har ju tyvärr haft uppehåll sen typ oktober, inte så bra, jag vet men jag tar ju tag i det nu iaf. Bättre sent än aldrig.

Min älskade mamma på sin födelsedag 09.

Älsklingen har ju fått jobb oxå. Jätteglad för honom och skönt att han inte behöver plugga mer. Jag skulle oxå vilja ha ett jobb, har tröttnat lite på studierna nu. Hoppas jag hittar ett jobb till sommaren så jag kan få ihop lite pengar iaf. Trist att jobba på sommaren dock, vill ju vara ledig då men så är det väl att bli vuxen antar jag. Hela tiden måste man göra saker man inte vill *suck*



Mina söta systrar, Ellinor och Evelina.

Nej, dags att försöka ta tag i saker.




RSS 2.0