Eclipse

Godmorgon.

Håller på att göra iordning mig, vi ska strax åka till Liseberg :) Ville bara säga att jag hade en bra kväll. Det var roligt att se alla tre filmerna i the Twilight Saga på en gång och jag blev glatt överaskad av tredje delen. Eclipse var mycket bättre än de två första filmerna. Jag skrattade mycket och det var mer action. De hade även med lite fler detaljer från boken, vilket jag gillar. Skriver mer om det imorgon. Nu måste jag verkligen fortsätta annars kommer vi aldrig iväg.

Hoppas alla får en härlig dag (även om det är lite tristare väder idag)

Puss ♥


Roligt på gång

Ja, nu är det mycket kul på gång. Gillar dessa perioder i livet när allt känns rätt smidigt och bra. Tråkigt bara att två av mina favoritpersoner flyttar en bra bit bort bara. Evelina åker i nästa vecka till Nya Zeeland för att plugga där i 6 månader. Är verkligen jätteglad för henne, hon är hur duktig som helst på det hon gör så hon förtjänar det här. Men lite trist att hon missar bröllopet och att det kommer dröja ända tills jul innan vi ses igen. Sen flyttar Jessica långt långt upp i landet för att bli danslärare. Det kommer typ ta 12 timmar att åka dit nu. Fast det ordnar sig nog, få ta långledigt och åka och hälsa på henne :) Svårare att hälsa på min syster. Aningen dyrare att åka till NZ.

Ja, vad är allt det bra som händer då?

Ikväll ska jag på Twilight Movie Night med Ellinor. Det ska bli roligt. Tycker egentligen inte att de två första filmerna är så bra men hoppas på att Eclipse ska vara lite bättre. Klockan 18 drar det igång så jag ska börja fixa iordning mig strax.

Imorgon åker jag, Ludwig, mamma, Ellinor och Evelina till Liseberg. Ska oxå bli jättekul. Älskar nöjesfält. Vill åka till Grönalund oxå men får se om det hinns med i år. Hoppas bara att det blir bra väder.

Snart ska jag gifta mig med världens underbaraste sötnos. Det känns inte rikigt klokt. Fick hem papprena från skatteverket idag. Det fanns inga hinder för mig och älsklingen att ingå äktenskap. Det var ju tur det :)

Har uppdaterat bröllopsbloggen lite nu oxå men designen är fortfarande inte klar så ni får ha överseende med det.

Får se om jag hinner skriva ngt mer idag. Kommer komma hem mitt i natten och sen ska vi åka tidigt imorgon så det kanske inte hinns med.

Njut av solen nu.

Puss ♥


Lite sommar

Äntligen känns det som att det börjar bli lite sommar! (hmm, säger jag det i varje inlägg numera?) Kom hem igår kväll från en härlig midsommarhelg nere i Mönsterås. Jag och älsklingen åkte i torsdags efter att jag träffat Jessica på stan. Vädret har varit underbart hela tiden. Inte en droppe regn. Det var första gången på länge som midsommarafton har varit så fin. Har myst med söta kattungar, solat, busat med barn, ätit en massa, läst lite och övat på att parkera i garage. Att köra in i garaget gick bra men usch vad nervös jag var. Förra gången (midsommar 2009) gick det nämligen inte så bra... Körde in Ludwigs morfars bil i garaget och skrapade upp sidan på bilen för att jag var för nära kanten. Sen dess har jag hållt mig undan från garage men Ludwig tyckte det var dags att jag tränade på det.

Har inge bilder att bjuda på för tillfället. Kameran glömdes i bilen och Ludwigs telefon är inte hemma. Så ni får kanske se några senare idag eller imorgon om jag kommer ihåg.

Det blev en kort uppdatering det här men nu ska jag göra lite frukost för jag är väldigt hungrig :)

Hoppas ni har haft en härlig helg iaf.

Puss ♥

Tärnklänningar

Ja, nu ska jag strax åka ner på stan för att möta upp Jessica. Vi ska kolla lite på tärnklänningar till bröllopet. Ska se om den Ellinor vill ha finns kvar oxå.

Så här ser jag ut idag. Tröjan är ny, fick den av älsklingen igår. Köpt på Carlings.

Försöker komma på om det är något jag har glömt att packa men det är blankt i huvudet. Håller på att lägga över lite serier på min dator så jag har något att kolla på i helgen. Det blir säsong 2 av One Tree Hill. Nej, nu måste jag fortsätta. Känner mig lite stressad.

Hoppas ni får en jättehärlig midsommar!

Midsommarpussar ♥


24 juni 2010

Godmorgon alla sötnosar.


Nyvaken med oborstat hår...

Idag bär det av till Mönsterås för att fira midsommar. Ska bli härligt men det känns inte rikigt som det redan är den här tiden på året. Jag vet att jag ofta säger att tide går fort men det är verkligen så. Det verkar som att ju äldre man blir desto fortare försvinner ens tid. Borde bli bättre på att ta tillvara på mitt liv.

Beställde min vigselring igår förresten :) Älsklingen var världens snällaste och godkände den ringen jag ville ha. Ska ta runt en vecka att få den. Undrar hur jag ska lyckas låta bli den de närmsta månaderna bara haha. Vet inte om jag ska visa en bild på den än eller inte. Vill kanske få hem den först så jag vet att jag blir nöjd.

Nu måste jag börja fixa lite här hemma om jag ska hinna med allt. Måste packa, äta frukost och plocka iordning lite innan jag åker in till stan för att träffa Jessica. Vi ska kolla efter en tärnklänning. Ellinor har nog hittat den hon vill ha. Jag ska kolla efter den idag. Hoppas den finns kvar annars var det nog inte menat att hon skulle ha just den klänningen.

Vi får se om jag lyckas uppdatera senare idag eller under helgen. Om jag inte hinner titta in så önskar jag er alla en trevlig midsommar!

Puss ♥


Snart är det Midsommar

...och snart har hela juni passerat. En månad med fruktansvärt dåligt väder måste jag faktiskt säga. Kommer inte ihåg att vädret brukar bete sig såhär i vanliga fall. Förra sommaren tog jag exempelvis premiärdoppet den 6 juni. I år har jag knappt blivit brun :( Hoppas att juli blir mer somrig iaf.

Jag är rätt trött idag. Var uppe till 3 och väntade på Ludwig som jobbade. När han väl kom hem så var jag pigg och kunde inte somna på jättelänge. Men jag hann med lite träning igårkväll :) Tränade lite mage och lite armar så jag är rätt stolt över mig själv nu haha. Ska försöka ta mig till Tinnis någon dag för att simma lite oxå. Måste ju ta tag i träningen igen så jag kan komma i form inför bröllopet!

Ska ta och göra lite frukost nu. Senare ska jag ner på stan för att träffa mamma och sen kommer älsklingen ner för att kolla på den ringen jag vill ha. Så vi får se om han godkänner den. *Hoppas hoppas*

Nästa vecka drar vi nog till Liseberg, ska bli kul. Bjuder på några bilder från förra sommaren när jag och älsklingen var där.



Njut av solen idag nu.

Puss på er sötnosar ♥

Make up-tävling

Hej alla. Hoppas ni har haft en härlig dag i solen. Jag har suttit inne nästan hela dagen och kollat på One Tree Hill :)

Ska strax göra en matlåda åt älsklingen men först tänkte jag tipsa om DEN HÄR TÄVLINGEN där man kan vinna 17 st mineralögonskuggor från Lanmei. För att vara med ska man göra en ögonsminkning och sen lägga upp den på bloggen eller facebook. Mer information finns under länken.


Så, här är mitt bidrag.

 

 

Puss ♥



Vi försöker igen

Godmorgon.

Vad är det här för skitväder egentligen? Jag vill ha 25 grader varmt nu, inte 14. Börjar allvarligt fundera på att flytta utomlands. Tycker vi är värda lite sol och värme efter vintern som har varit annars kommer iaf inte jag att stå ut en vinter till...

Idag ska jag in till stan för att kolla på ringar igen :) Men den här gången får mamma följa med istället för älsklingen. Hoppas jag kan bestämma mig för något och att detta något inte är alltför dyrt.

Ikväll kommer två av Ludwigs kompisar hit och så ska vi grilla lite. Hoppas det blir uppehåll bara.

Nej, nu måste jag verkligen fixa iordning mig så jag hinner med allt jag ska göra idag.

Hoppas ni alla får en härlig dag.

Puss ♥

Söndag

Det är inte klokt vad fort dagarna går numera. Känns inte riktigt som jag hänger med längre, undrar om det är ett tecken på att man börjar bli gammal? hmm :)

Var på stan igår för att kolla på vigselringar men det blev inget. Hittade några som jag tyckte om men Ludwig blev snabbt uttråkad så jag ska in på måndag igen tänkte jag och kika lite till. Förhoppningsvis får jag med mig mamma oxå. Köpte goda mackor på Subway och åt dem hemma medan vi kollade på det kungliga bröllopet. Det var jättefint! Tyckte det var finast när Daniel grät lite. Såg början av kortegen och sen råkade jag somna i soffan. Såg lite av middagen sen med men väntade mest på tårtan.

(Alla bilderna är tagna från aftonbladet)


Tyckte Viktorias klänning var fin men jag har aldrig riktigt förstått mig på de här enkla klänningarna. Less is more är helt enkelt inte för mig:)

Idag har vi varit på Maxi och handlat. Tog en sväng in på Rum Interiör och lyckades komma ut med en papperskorg till badrummet. Den är lila och fin.

Just nu är pappa här och får hjälp med sin trasiga dator och för en sådär 5 minuter sen så lyckades han vrida knät på något konstigt vänster så nu har han ont. Försökte ge honom en kaka men han tackade nej! Han är nog sjuk, min pappa tackar aldrig nej till kakor.



Puss ♥

Bröllop bröllop bröllop

Erkänn att det ordet låter helkonstigt när man säger det mycket...

Idag väntar en härlig dag fylld med bröllop. Victoria ska gifta sig och vi ska ner på stan för att kolla på vigselringar :) (Hoppas det är öppet bara och att ingen stänger tidigare bara för kungabröllopet, hmm...)



Hoppas alla får en härlig dag. Jag ska göra frukost och försöka få liv i älsklingen :)

Puss ♥

Lite Twilight

På blogg.ses förstasida idag hittade jag den här Twilightlistan och eftersom jag inte har något bätttre för mig tänkte jag att jag skulle försöka fylla i den. Dock var det ett tag sen jag läste böckerna så vi får se om jag kommer ihåg ngt :)

Om ni inte har läst böckerna och inte vill veta vad som händer så behöver ni inte fortsätta läsa eftersom det kanske förekommer spoilers.

THE TWILIGHT SAGA - Lista!

Twilight

1. Favoritkaraktär i boken/filmen?
Först Edward men sen ändrade jag mig till Jasper.
2. Bästa scen i boken/filmen? Hmm, jag gillar den där Bella blir attackerad i Port Angeles och Edward räddar henne.
3. Favoritcitat från boken/filmen? Har faktiskt inget.
4. Bästa låten i filmen? Supermassive Black Hole av Muse.
5. Favoritoutfit från filmen? Allt som Alice har på sig.


New Moon

6. Favoritkaraktär i boken/filmen?
Alice Cullen.
7. Bästa scen i boken/filmen? När Bella hoppar från klippan.
8. Favoritcitat från boken/filmen? Återigen har jag inget.
9. Bästa låten i filmen? Gillar faktiskt inga av låtarna i den här filmen, tråkigt men sant.
10. Favoritoutfit från filmen? Igen allt som Alice har på sig.


Eclipse

11. Favoritkaraktär i boken?
Jasper.
12. Bästa scen i boken? Gillar tältscenerna men svårt att välja för det här är min favoritbok.
13. Favoritcitat från boken? Ingen favorit här heller.
14. Vad ser du mest fram emot i filmen? Tältscenerna och när Bella blir lite rebellisk :)
15. Vad ser du minst fram emot i filmen? Inget direkt.


Breaking Dawn

16. Favoritkaraktär i boken?
Bella efter att hon blivit vampyr och Jasper.
17. Bästa scen i boken? Nästan alla i del 3 (när Bella är vampyr), svårt att välja bara en.
18. Favoritcitat från boken? Kan verkligen inte välja ut vissa citat, så det blir tomt här med.
19. Vad ser du mest fram emot i filmerna? Bröllopet, smekmånaden, Bella som vampyr och när hon får reda på imprintingen.
20. Vad ser du minst fram emot i filmerna? Jakob och hans imprinting av Renesmee.


21. Team Edward eller Team Jakob? Team Jasper :)
22. Favoritskådis? Jackson Rathbone (Jasper)
23. Vem skulle du vilja spela? Jag skulle spela Bella och göra det så mycket bättre än Kristen Stewart.
24. Vilken är din favoritbok? Eclipse, Breaking Dawn, Twilight, New Moon.
25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Jättebra :)

Nu ska jag kanske göra något vettigt haha.

Puss ♥

Måste bara prova

Frågade ju i förra inlägget om någon visste hur man la in musik i ett inlägg utan att behöva få med videon. Tyckte jag letade som en galning efter svar men nu verkar det som att jag har hittat lösningen på mina problem :) Så ska testa om det fungerar:

Haha, det funkade! Vilket framsteg :)

Låten är från en ungdomsserie som visades på sommarlovsmorgon för en herrans massa år sen. Älskade den. Serien heter Mirror Mirror.

Egentligen hade ni kunnat få se videon till låten oxå för de har lagt in bilder och klipp från min favoritshow Doctor Who istället för det riktiga introt. Bara att typ dubbelklicka på den så ser ni.

Nu ska jag sova. Skrev precis klart min del av den tidigare forskningen som ska in i uppsatsen. Imorgon ska det skickas in och sen är jag ledig. Härligt!

Godnatt och sov så gott ♥


Nice legs, daisy dukes makes a man go...

Är det någon som vet hur man kan lägga in musik i ett inlägg utan någon video? (typ från spotify eller så)


Jag har kommit på att jag inte är så bra på att följa upp saker jag skriver här på bloggen. Som i det här inlägget när jag lovade att berätta om min fredag. Har fler exempel men orkar inte leta reda på dem. Jag kommer nog inte att bli mycket bättre på det heller så ni får ha överseende med mig. Eller så får ni helt enkelt påminna mig om ni tycker jag glömmer att berätta om saker :)

Idag har lovely Jessica varit här igen. Vi började nämligen att göra inbudningskort igår till bröllopet och idag gjorde vi klart dem. Eller Jessica gjorde mest arbete eftersom hon är bättre än mig på att skriva snyggt. Tack igen fluffungen min! Du är verkligen bäst! De blev iaf jättefina och jag älskar dem :)

 

Kanske skulle hållt de hemliga men sånt är inget kul Vill ju inget hellre än att visa allt fint för er :)

Nu ska jag nog gå och sova. Har läst klart Shadow Souls :( Vet inte om slutet var bra eller inte, har inte riktigt bestämt mig än. Och nu måste jag vänta hur länge som helst innan jag får veta vad som kommer att hända. Det finns inget bestämt utgivningsdatum för sista boken, det kan vara allt från juli i år till november nästa år! Fatta vad jobbigt. Jaja, i september kommer ju iaf säsong 2 av serien (det är alltså Vampire Diaries som jag pratar om ,om ni inte hade förstått det vid det här laget :))

Puss på er mina små änglar ♥


I love lunch! The musical

Satt och kollade igenom mina gamla tweets och hittade den här videon som Peter Facinelli hade twittrat om. Tycker den är rätt kul :)

Enjoy!

 

Tänk om livet skulle vara en musikal. Så himla kul det skulle vara :) Jag skulle aldrig vara ledsen då.


Morgonstund har guld i mun

Klockan är 4.15 på morgonen och jag är vaken! (ja, självklart är jag det, jag skriver ju :P) Somnade visst i soffan och vaknade för en stund sen. Känner mig ganska pigg ändå. Ska strax gå och lägga mig i sängen istället och se om jag kan somna om. Känner inget direkt behov av att fortsätta vara vaken så här tidigt. Sitter här och äter honung, har nämligen fått ont i halsen och det brukar hjälpa ibland för mig.



Ja, såhär ser jag ut klockan 4 på morgonen :tired: , ätandes en sked med honung

Det blåser en massa ute och är jätteljust så vet inte riktigt om jag kommer lyckas med min framtida uppgift...

Igår var det förresten 6 år sen jag tog studenten. Tiden går hemskt fort. Det känns inte alls som att det var så länge sedan. Saknar den dagen. Det var så fruktansvärt roligt :)

Nej, nu måste jag verkligen ta tag i det här annars är det ingen idé att jag ens försöker somna *suck* Får berätta senare idag om min fredag.

Godnatt (eller godmorgon)

Puss ♥

School's out for summer

Jaha, då har man sommarlov då. Mitt första sommarlov sen 2004, rätt trevligt och välbehövligt. Vi hade vårt sista seminarie idag. Det gick ganska bra. Har lite kompletteringar att göra men förhoppningsvis går det fort. Vi ska sätta oss imorgon och försöka få det ur världen.

Efter lunch hade vi en liten avslutning med alla Estin-studenter. Okej, alla är väl att överdriva men vi var ett par stycken där iaf. Det var trevligt. Vi sjöng lite sånger och lärarna hade skrivit om texten till Brevet från Kolonien så att den handlade om livet på campus. Det var jättekul och de var duktiga :) Kommer sakna alla lärarna där och alla härliga människor jag ahr lärt känna under det här året. Känns så himla konstigt att sluta, jag är inte klar med utbildningen men det kändes ändå som ett sånt slut eftersom alla går skilda vägar till hösten och läser olika kurser. Jaja, det blir nog bra. Jag har försökt få Elin att skaffa facebook så vi kan hålla kontakten men hon är fortfarande lite tveksam. Hotade med att pika henne varje dag i bloggen tills hon gör det :) hihihi

När jag kom hem väntade ett paket från Kicks i brevlådan. Blev lite förvånad för jag hade inte betsällt något. När jag öppnade det visade det sig att jag vunnit 2:a priset i deras bröllopstävling :) Då blev jag glad. Tävlade för ett tag sen om att vinna en bröllopsmake-up och även om jag inte vann det priset så fick jag en jättefin box med olika produkter från Smashbox. Hur kul som helst verkligen! Skulle ha visat bilder men Ludwig har med sig kameran på sin jobbresa och jag orkar inte leta reda på den andra som vi har. Ni får helt enkelt nöja er med en bild på mig :)


Blir många smileys i det här inlägget känner jag men det är bara för att det är ett glatt inlägg. Sånna kommer inte så ofta på den här bloggen så håll till godo hahaha (hade tänkt göra en smiley till men ska försöka behärska mig).


Ha en fortsatt trevlig kväll allihop

Puss ♥

8 juni 2010

Återigen har en dag passerat utan att jag lyckats göra något vettigt. Har redan tagit sommarlov i huvudet, vilket kanske inte är så bra med tanke på att skolan inte är slut än... Vi har vårt sista seminarium på torsdag, känns så himla onödigt. Vill bara vara ledig nu ju. Imorgon ska jag träffa Andreas för att gå igenom vår opponering så jag börjar se ljuset i tunneln iaf :)

Resten av kvällen kommer spenderas med att läsa uppsats, äta pizza och kolla på Glee.

I helgen ska jag träffa Jessica :) Det var ett tag sen, kommer bli trevligt.


Puss på er sötisar ♥

All by myself

Yes, det är jag. Älsklingen har åkt till Tyskland/Frankrike med jobbet och ska vara borta i 1 1/2 vecka. Han kommer hem nästa onsdag :( Dötrist helt enkelt! Tycker inte om att sova själv och dessutom kan jag inte ringa honom hur som helst för det blir så dyrt då. Har skaffat skype men vad hjälper det när han aldrig är på hotellrummet? *suck* Jaja, får väl se det här som en liten skön paus så jag verkligen hinner sakna min sötnos för det är inte alltid man hinner det när man bor tillsammans.

Jag & sötnosen utanför Liseberg förra sommaren.

Idag skulle jag ha läst uppsatser till opponeringen på torsdag men jag orkade inte. Gick upp tidigt för att säga hej då till Ludwig och sen la jag mig i sängen och läste klart Nightfall. Den var faktiskt rätt bra. Gillade att den handlade så mycket om Damon :) Han är ju min favorit om ni inte hade märkt det innan haha. Kände ingen brådska att börja med Shadow Souls, verkligen jätteskönt. Har den dessutom inte... Men ju längre dagen gick desto mer har jag velat ha boken. Typiskt. Får se när jag orkar ta mig ner till stan, har inga ärenden dit och busskortet har gått ut så isf måste jag cykla ner. Är vädret fint så är det inga problem men om det är som idag så stannar jag helst inne.

För att sysselsätta mig (eftersom jag absolut inte tänkte sätta mig med uppsatserna) tog jag hem alla avsnitt av Glee. Har sett lite på tv av serien men inte fastnat. Har sett 4 avsnitt nu och den är rätt bra. Tror jag är lite för påverkad av Vampire Diaries för jag tyckte det saknades lite vampyrer i handlingen :)

Skådespelarna i Glee (erkänn att det saknas lite vampyrer, iaf en :))



Ska strax gå och lägga mig, kanske ser ett avsnitt till för att se om Ludwig hör av sig ikväll.

Godnatt mina änglar.

Puss ♥

Anna Bergendahl i Valla.

dsc00495 (MMS)

Anna Bergendahl i Valla.


One short day

Läste för en stund sen klart The Reunion (bok nr 4) den var sådär. Köpte The Return: Nightfall så den ska påbörjas senare idag :)

Ska försöka att inte göra så mycket idag. Har inte varit helt ledig på länge så jag vill passa på. Visserligen slutar ju skolan nästa vecka så då får jag ju sommarlov men om jag har tur hittar så hittar jag ett jobb och då blir det ju inget ledigt i sommar.

Hade tänkt att åka ner på stan för att kolla på Dance in the City men jag känner inte för det. 

Just nu väntar jag på att Danne ska komma hit och hämta min resväska som Evelina ska få låna när hon åker till Nya Zeeland. Ska få i mig lite frukost oxå hade jag tänkt.


Ha en härlig dag.

Puss ♥

Sommar och sol

Nu börjar det äntligen kännas som att sommaren är här. Låg ute hela eftermiddagen igår och läste. Jätteskönt och jag jag fick lite färg med :)

Idag ska jag ner på stan. Ska fixa med donationen till Peru och sen träffa lilla mamma för att fika. Kanske råkar gå förbi en bokhandel oxå och införskaffar bok nr 5 i Vampire Diaries serien. Är snart klar med bok 4. Det är väldigt spännande :) Men så himla mycket skillnad från serien. Tänkte jag skulle göra en lista på alla olikheter senare bara för att se hur mycket det verkligen är.

Nu är nog plattången varm.

Ha en härlig dag i solen men bränn er inte.

Puss ♥

Tiden går fort

Jag kan inte fatta att det redan är juni. Känns som igår när jag klagade på kyla och snö. Det är fascinerande att det är samma visa varje år. Vintern känns som den håller på i åratal och det kommer aldrig aldrig aldrig bli varmt igen :) Sen helt plötsligt så är det vår och sommar. Vad hände liksom? Jag är aldrig beredd på det och inte heller på hur härligt de faktiskt är. Jag älskar sommaren och värmen! Det finns inget bättre. Det får vara snö i december men sen borde det bli sommar på en gång. Undrar om man som förskollärare kan arbeta i två olika länder? Från oktober - mars ungefär kan jag bo någonstans på södra halvklotet och resten av året här hemma i Sverige. Skulle passa mig perfekt.

Idag är jag ledig. Så fruktansvärt skönt! Vi blev klara med uppsatsen igår och idag behöver jag inte göra ett dugg. Eller jag har egentligen tvättid nu men jag ska äta lite frukost innan jag går ut. Tur att vi har långa tvättider här. Resten av dagen kommer antagligen spenderas läsandes :)

Stefan, Elena & Damon

(Intressant är att Elena i böckerna är jätteblond...)

Var nere på stan igår och köpte de fyra första böckerna i Vampire Diaries-serien. Började ju kolla på den serien för ett tag sen men lyckades bara komma igenom första avsnittet. Tyckte inte det verkade särkilt bra alls. Men sen har jag sett lite av några avsnitt på tv:n och då var det helt plötsligt rätt spännnade. Så jag satte mig ner och började kolla. Det skulle jag inte ha gjort. Inte då. Jag borde ha varit duktig och väntat tills allt skolarbete var klart. Borde ha väntat tills skolan slutade men så duktig är inte jag hahaha. Startade i lördags eller nåt sånt skulle jag tro och igår var alla 22 avsnitt slut... Jag har ärligt talat problem. Jag kan bli så besatt av sånna här saker. Tänk om jag hade den förmågan när det kom till skolan, då skulle jag aldrig behöva oroa mig för att inte lämna in saker i tid.

Iaf så är jag nu helt kär i serien och särskilt i karaktären Damon Salvatore. Jag vet, jag är snart 25 och kan fortfarande få en crush på en karaktär i en tv-serie, jag vet redan att jag är lite konstig :) Ni behöver inte påminna mig. Nästa säsong börjar någon gång i höst så jag behövde något att sysselsätta mig med. Därför köpte jag böckerna. Vampyrer har blivit min nya grej verkar det som. Först Twilight, sen True Blood och nu det här. Det kommer gå över, den här beroendekänslan, men just nu har den bara börjat. Så jag ber om ursäkt i förväg om jag kommer bli irriterande och tjatig. Ska försöka hålla det till en minimum här på bloggen.



Nu måste jag få i mig lite frukost

Puss ♥


RSS 2.0