Mot Stockholm, mys & Bounce

Godmorgn på er. Jag sitter för tillfället på bussen mot Stockholm. Jag måste bara säga att jag älskar min nya dator och Bus4you (trådlöst internet & sjukt sköna säten). Roligt att kunna blogga medans  man åker (ja, jag är ganska lättroad som ni kanske förstår haha) :)

Var tvungen att gå upp okristligt tidigt imorse för att vara en lördag. Ville nämligen vara säker på att jag skulle hinna med bussen så jag tog en tidigare buss in till resecentrum. Och eftersom det är lördag så går det inte så många bussar så jag fick ta en buss som gick 1 1/2 timme innan jag skulle vara där... Smått irriterad men solen skiner och himlen är blå så det har gått över. Börjar dovk bli lite hungrig nu, inte så bra med tanke på att jag int har ngt med mig och det dröjer ca 2 timmar innan vi kommer fram.

Ja, det är alltså äntligen dags för Bounce om ni inte hängde med på det. Ska bli jättekul att få träffa Jessica igen och se deras nya lägenhet. Åker hem på måndag så vi hinner förhoppningsvis hitta på en massa roliga saker.

Nu ska jag nog se ett avsnitt av Doctor Who och försöka glömma bort min hunger :)

Puss på er ♥

Gammal goding

Hade jättesvårt att komma på vad jag skulle göra för kvällsmat. Funderade på pannkakor ett tag men var inte sugen på något sött, kollade alla mina marlagningsbloggar efter tips men inget föll mig i smaken. Då, som en blixt från klar himmel kom jag på att jag ville ha macaronipudding. Har nog inte ätit det sen jag bodde hemma. Brukade tycka det var jättegott. Kollade upp ett recpet på nätet men var ändå tvungen att ringa mamma för att dubbelkolla hur man skulle göra. Jag valde att blanda i chorizo och purjulök. Det blev riktigt gott faktiskt! :)

Så om ni har inspirationsbrist kommer här receptet på billig och jättegod macaronipudding a la Linda

1. Sätt ugnen på 200 C

2. Koka makaroner

3. Skiva korv & purjolök och stek en liten stund

4. Blanda korven & purjolöken med makaronerna

5. Smörj en form och häll i blandningen

6. Vispa ihop 3 dl mjölk med 3 ägg. Krydda med svartpeppar & salt (detta är för ca 4 p)

7. Häll äggstanningen över makaronblandningen och toppa med riven ost

8. Skjuts in i ugnen :)

9. Vänta 30 - 40 min. Makaronipuddingen ska bli gyllene

10. Färdigt.

Hoppas ni tycker om det.

Nu ska jag gå och sova. Börjar tidigt imorgon och vill åtminstone försöka bli lite utvilad.

Godnatt ♥

Lyckats med något idag

Rätt nöjd med mig själv idag faktiskt. Har gjort nästan allt jag hade tänkt :) Har bokfört och fixat disken. Ska betala ut lite pengar till söta töser snart och sen gå och handla.

Har träningsvärk i ryggen. Jättekonstigt eftersom jag inte ens kan komma på att jag har tränat ryggen. Var ju inte med på styrkan igår.

Jaja, dags att fortsätta med mina små sysslor.

Puss ♥

Sömntuta & dansgenomgång

Godmorgon alla. Råkade visst sova till 12 idag. Hade egentligen tänkt att jag skulle vakna runt 10 för att hinna med att göra en massa saker idag men så blev det visst inte. Ska ändå försöka hinna med en massa saker :)

Är fortfarande fruktansvärt förkyld, hostar, har ont i halsen och är täppt i näsan. Det var nog inte världens bästa idé att vara kvar på streeten i söndags. Var helt seg och hade varken styrkan eller viljekraften till att klara av stegen. Men det var rätt så roligt iaf. Gick på en jazzklass och en street. Har ju saknat jazzen en massa så det var kul att få göra lite diagonaler och sånt igen. Tyckte det var tråkigt att min gamla jazzlärare inte höll i lektionen, hade varit roligt att dansa för henne igen. Fast det är ju jättebra att dansa för nya människor oxå eftersom man utvecklas då.

Gick på min vanliga dans igår med. Hade planerat att ta det lugnt och hoppa över styrkan men det gick inte så bra :blush: Kände på uppvärmingen att jag tog i för mycket men tänkte att det är ju bra att vara ordentligt uppvärmd *suck* Jag gick iaf och satte mig när de andra körde styrka men det var inte kul. Har aldrig suttit över den delen förut. Jag vill ju vara med och köra järnet på hela lektionen!

Sen var det dags för koregrafin... Ja, här gick det ju verkligen inte att ta det lugnt. Måste ta ut mig helt för att känna att det är roligt och att jag kan. Det gick bra iaf, kände mig inte så ansträngd så jag körde på. Vi testade att köra båda delarna med byte och allt. Det var lite stressigt men det funkade. Hoppas det gör det på uppvisningen oxå. Känns lite konstigt att jag känner mig säkrare på streetdelen än på jazzdelen, trodde jag aldrig skulle hända. Men vi har gått igenom streeten så himla mycket mer så den sitter bättre helt enkelt. Jazzen sitter ganska bra men det är några steg som inte riktigt vill kommas ihåg. Bara en lektion kvar nu så vi måste verkligen gå igenom den ordentligt nästa gång.

Det känns oxå helt felt att säga att jag faktiskt tycker streeten är roligare än jazzen. Tror nog det är för att jag verkligen har varit tvungen att utmana mig själv. Ska bli så himla kul att få visa upp den här dansen!

Nu blir det frukost.

Puss ♥


Man of Constant Sorrow

Godkväll mina söta vänner. Har ni haft en bra lördag? Jag har varit i Vreta på kördag mellan 9 och 22. Det har varit intensivt men fruktansvärt roligt. Sjöng till klockan 16.30 och sen hade vi filmmys med O brother where are thou. Har sett den förut men tycker den är väldigt bra. Fick skjuts hem med söta Marie, verkligen jättesnällt. Tack :) Orkar inte skriva mer nu. Är fruktansvärt trött. Har blivit förkyld till på köpet också så jag är helt tung i huvudet, täppt i näsan och har ont i halsen.

Skriver mer imorgon.

Godnatt ♥

Godnatt sweeties

Jaha, då har den här dagen tagit slut. Skönt med en ledig fredag men jag kunde absolut ha varit effektivare. Har iaf skrivit klart rapporten och kört diskmaskinen. Alltid något :)

Imorgon (läs idag) ska jag på kördag hela dagen. Kommer nog bli väldigt trevligt och förhoppningsvis sätter sig konsertlåtarna oxå. Inte många veckor kvar nu. Det blir pizza och filmmys på kvällen så jag tror morgondagen kommer bli bra.

Kommer inte kunna uppdatera bloggen på hela dagen eftersom jag är borta men sörj inte för det. Jag kommer tillbaka haha.

Nu ska jag gå och sova.

Godnatt ♥

Finally

Äntligen färdig med rapporten. Skickade in den alldeles nyss. Vet knappt vad jag skrev men jag hoppas det går igenom och att jag inte behöver komplettera.

Kom av någon anledning in på Blondinbellas blogg. Jag brukar aldrig vara inne där och läsa, har aldrig gillat henne. Men iaf, så kollade jag runt lite och hittade ett inlägg som handlade om motivation. Precis vad jag behövde. Tog verkligen till med texten och satte fart med skrivandet. Så tack Bella för inspirationen.

Nu ska jag koka majskolvar, vänta på Ludwig och bara ta det lugnt.

Puss ♥

Ingen inspiration

Jag har verkligen ingen inspiration eller drivkraft för att sätta mig ner och skriva skolarbete. Jag måste göra det idag men jag vill inte. Vill inte ens gå de här sista veckorna. Hur tusan ska jag bli motiverad att plugga igen? Nu gnäller jag igen. Kanske har någon dålig period helt enkelt. Tycker inte jag har gjort annat än gnällt de senaste veckorna. Jag borde verkligen inte hålla på såhär. Har egentligen ett väldigt bra liv och snart kommer något jätteroligt att hända som jag längtat efter hur länge som helst.

Hoppas det är är dåliga humöret försvinner snart. Längtar till nästa helg, då kanske jag blir lite gladare.

Puss sålänge ♥

Twilighttjej

Haha, tycker den här videon är lite kul

Undrar om jag var så besatt i höstas? :)


Godmorgon

Eller, ja, det är kanske egentligen förmiddag för det flesta men eftersom jag inte har någon skola idag så är det fortfarande morgon för mig :)

Vaknade lite efter 9 imorse, rätt pigg faktiskt. Har sovit jättebra inatt. Bestämde mig för att ligga kvar ett tag och läsa lite. Håller just nu på med Jessicas bok och jag tycker den är jättebra. Har bara epilogen kvar nu men ville spara lite så jag slutade läsa. Dessutom var jag ganska hungrig. Ska alldeles strax äta frukost.

Måste verkligen sätta mig och skriva idag. Det är nämligen sista dagen jag har på mig... Tänker inte gnälla om att jag är seg och aldrig kan göra saker i tid. Jag har haft massor med tid men helt enkelt struntat totalt i det så jag får leva med det beslutet helt enkelt.

Ser ut att vara fint väder idag också, ingen aska har trillat ner, så det kan nog bli en bra dag.

Dags att genomsöka köksskåpen i jakt på något ätbart.

Puss ♥

Nervös

Känner mig nervös inför något. Har suttit ikväll och funderat på det och just nu känns allt bara väldigt rörigt. Förstår inte riktigt hur jag ska få ihop det helt enketl. Planering har aldrig varit min starka sida direkt. Måste verkligen sätta igång och jag vill göra det men just nu känns det stressigt och inget bra. Hoppas det känns bättre efter att jag har fått prata med någon om det.

Älsklingen har somnat i soffan så det är väl dags att gå och sova antar jag. Imorgon blir det hemmastudier och annat fixande.

Godnatt alla och sov så gott ♥


Smileys

Har sett att en del bloggare, exempelvis Tyra, kan göra ordentliga smileys i sina inlägg och jag bestämde mig för att ta reda på hur detta går till.

Hittade en sida som heter Bloggdesign.nu där det stod väldigt utförligt hur man skulle göra. Och tada :) Nu kan jag trakassera er ordenligt med en massa olika smileys haha. Gäller bara att lära sig alla olika kommandon nu.

:D :love: :cool: :question:



Uppdatering: Ser nu att alla mina gamla smileys som jag skrivit tidigare har ändrats till de nya verisionerna. Kul.

Kall sommar

Läste nyss på aftonbladets hemsida att tack vare vulkanutbrottet på Island så kan vi komma att få en kallare sommar! Tack så hemskt mycket Island. Allt jag ville va att få en varm sommar efter den här mardrömsvintern men inte... *suck* Jaja, jag vet att det inte Islands fel men jag får väl skylla på någon? :)

Måste sätta mig och skriva eftertankarna till rapporten som jag självklart inte har gjort än. Känns lite som att jag utnyttjar situationen och det blir lite som en ond cirkel. Jag anstränger mig inte för att göra saker i tid för jag vet att jag ändå inte kommer göra det och så fortsätter det dag ut och dag in.

Nu ska jag se om jag kan få någon kontakt med min filmkollade älskling så vi kan göra något kul :) Har inte ätit något än heller. Dte blev två mackor och glass till lunch så jag är rätt hungrig fortfarande.

Puss ♥

15 april 2010

Hej sweeties. Har precis kommit hem från skolan, blev bara en halvdag idag. Satt och fixade lite med temaarbetet. Gick ganska bra. Nu är det helg för mig iaf! Ska bli skönt att vara ledig imorgon för både lördag och söndag är fullbokade. Måste ju hinna vila lite innan nästa vecka.

Solen skiner och det är jätteskönt ute så jag kanske plockar fram lite trädgårdsmöbler och äter lunch utomhus idag med.

Puss ♥

Trött & hungrig

Idag har det varit så himla fint väder så det går bara inte att vara sur, arg och irriterad :) Visst, det var inte världens roligaste att sitta inne och försöka komma på idéer till temaarbetet men vi åt lunch utomhus och njöt.

Varit och sjungit idag. Hann inte vara där sålänge för jag och ett par till tjejer skulle iväg och gyckla på NH. Det gick väl sisådär men folk såg glada ut åtminstone. Dessutom var vi bara 2 från varje stämma så det var lite osäkert ibland. Men på konserten i maj kommer det låta asbra! Ni bara måste komma och lyssa på oss.

Stannade till vid affären på hemvägen för att handla mat men jag kom itne på vad jag vill äta så de blev bara bröd och proviva. Får väl köpa mat imorgon om vi är kvar sålänge.

Nu är jag väldigt trött men måste råda bot på min hungrighet innan jag kan gå och sova. Kan slå vad om att jag inte kommer komma i säng förens vid 12 iaf. Har någon konstig förmåga att fastna framför datorn ;)

Lite gladare idag. Måste verkligen klippa luggen. Den är för lång när jag kan sätta fast den bakom örat.

Godnatt sötnosar ♥

Jag vill inte mer!!!


Nej, nu orkar jag inte mer. Jag måste nu vara den mest lättuttråkade person som finns. Klarar ungefär en termin i taget sen har jag tröttnat totalt på skolan. Alla säger hela tiden att jag måste fortsätta så jag blir klar någon gång och får en utbildning och jag vill bara kräkas på dem. Sluta säga åt mig vad jag ska göra! Jag bestämmer väl själv vad jag vill göra med mitt liv?! Och när de säger sånt blir jag bara ännu mer anti. Jag har nog något allvarligt fel eftersom jag reagerar såhär på typ allt.

Hur tusan ska jag hitta någon slags inspiration för att klara dessa 9 resterande veckor? Har massor att göra. Uppsats, tema-arbete, 3 veckor med vfu. Jag vill bara gräva ner mig någonstans eller resa bort länge länge. Det hjälper inte att tänka att 9 veckor går fort, just nu känns det oöverkomligt.

Sen är det problem med koserten oxå. Har ingen pianist, tack vare mig i första hand. Eftersom jag bara skjuter upp saker och ting hela tiden så hann pianisten vi ville ha bli uppbokad. Sen har jag inte kunnat höra av mig till ngn annan för jag har inga nummer till någon. Vill bara skriva en massa fula ord just nu men det ska jag inte göra.

Lite bra saker som händer inom den närmsta framtiden då?
  • På lördag är det kördag. Vi ska sjunga en massa, kolla på film och äta god mat. Brukar vara väldigt trevligt.
  • Dagen efter ska jag och en kompis från dansen vara med på Dekkadans dansklasser. En jazzklass och streetklass. Ser fram emot att få dansa jazz igen.
  • Nästa helg (v.16) kommer Evelina hit och vi ska hitta på ngt kul :) På fredagkvällen är det tjejkväll på BQ som jag kanske ska gå på.
  • Den 24:e ska jag till Sthlm för att mysa med världens bästa kompis. Sen ska vi gå på Bounce. Kommer bli hur kul som helst!
Ska försöka tänka på allt bra i mitt liv istället för hur tråkigt det är att plugga. Inte alltid så lätt dock. Nu ska jag gå och sova. Börjar 9 imorgon och då ska vi fundera på vårt tema-arbete som ska redovisas nästa vecka.

Puss på er och godnatt ♥

Trevlig dag på stan

Har haft en väldigt trevlig dag idag. Började med att hämta biljetterna till dansen sen åkte jag vidare ner till stan för att träffa mamma. Träffade på pappa oxå som bjöd mig på glass. Så nu har jag tagit min premiärglass på Bosses. Det var gott. När mamma kom ner så provade vi fina kläder :) Hade jättekul!

Nu ska jag snart iväg och dansa. Ska kanske gå igenom koregorafin innan så jag vet hur lost jag är. Har inte hunnit skriva ngt som jag hade tänkt. Får gå upp tidigt imorgon istället. Börjar ju inte förens 13.

Puss ♥

Lillasyster är kändis :-)

dsc00410 (MMS)

Lillasyster är kändis :-)


Sista dagen

Idag är det sista dagen innan den nya kursen börjar. Skönt att få vara ledig på en måndag men jag vill inte börja nästa kurs. Eller jag vill att den ska börja så den kan ta slut fort men det känns som det kommer bli mycket jobb framöver. Uppsatsen ska skrivas klart och vi har tre veckor med vfu där en gigantostor uppgift ska göras. Kommer dock missa tre dagar eftersom det är Kristi Himmelfärdshelgen ena veckan. Sen ska jag till tandläkaren en dag oxå och jag tror inte jag hinner till Norrköping den dagen då. Önskar det var sommar nu och att jag var klar med den här terminen. I höst får jag läsa i Linköping igen iaf, ska bli skönt att inte behöva pendla. Egentligen vet jag inte om jag orkar fortsätta i höst, är trött på att plugga nu men jag får se efter sommaren hur jag känner.

Idag måste jag hämta ut biljetterna till danspassen som jag ska på den 18 april. Sen får jag se vad jag hittar på mer. Måste skriva lite arbete och sånt tråkigt men jag vill gärna försöka ha det klart idag så det inte släpar efter i nästa kurs. Sen är det dans ikväll. Var ju påsklov förra veckan så det var ett tag sen jag dansade nu. Ska bli roligt att komma igång iaf. Måste försöka komma igång med träningen oxå. Fattar inte hur det har kunnat gå så mycket utför. Enligt min kalender har jag inte varit och tränat (förutom dansen då) sen februari!

Nu blir det frukost.
Puss ♥

Glömde visst...

Att lägga upp bilderna från modelldagen. Har haft en massa annat att tänka på :) Ska se om jag kommer ihåg att lägga upp dem imorgon. Måste ju testa min minneskortläsare i nya datorn.

Imorgon ska jag hämta ut biljetterna till dansens dag sen kanske jag åker ner på stan. Har ju inte invigt Bosses än. Sen är det dags för dans igen. Ska bli roligt. Tror inte jag har glömt så mycket. Nu är det bara 3 lektioner kvar. Tiden går fort när man har roligt.

Nu blir det till att gå och sova. Igår somnade jag i soffan i vanlig ordning. Vaknade runt 5 på morgonen. Jobbigt när det blir så.

Godnatt alla ♥


Härligt vårväder

Ska strax fixa iordning mig och ge mig ut i det fina vårvädret men ville bara säga hej först och ge er en kort uppdatering på gårdagen. Lägger upp bilder senare (ska försöka komma ihåg iaf).

Hade jättekul på modellgrejen igår. Liten downside till det hela var all väntan. Det tog typ en timme innan vi fick bli sminkade och sen ganska lång tid innan vi kom in till studion. Sista fotograferingen slutade vid 23.30 ungefär sen stannade vi och kollade igenom alla bilder, vilket tog sin lilla tid. 00.30 kom jag och Ellinor därifrån, utan bilder och fruktansvärt hungriga men glada ändå.

Idag blir det till att fixa med skolarbete innan nästa kurs startar. Ska skriva en text till rapporten och bokföra lite hade jag tänkt. Men först ska jag hämta lite energi genom en promenad.

Puss på er ♥

Bild från häromodagen när mamma och Ellinor var här.




Väntar...

dsc00406 (MMS)

Väntar...


Amerikanskt godis & modellekande

När jag skulle logga in på blogg.se idag så såg jag att det var en tjej som skrivit om amerikanskt vs svenskt godis. Läste att man kan beställa på Discshop så jag gick in där och kikade lite. Blev himla sugen på att prova. Jag skulle nog kunna handla upp ganska mycket pengar på den sidan men så roligt att den finns. Annars har man ju typ ingen chans alls att testa amerikanska godissorter (om man inte reser dit förstås men det är ju aningen dyrare).

Gå in HÄR och kolla ni oxå :) Fanns jättemycket jag ville ha så nästa gång jag får pengar igen så kommer antagligen lite gå till godis hihi.
Ett litet urval.








Ikväll ska jag, mamma, Ellinor och en av mammas väninnor iväg och leka modell. Jag blev nämligen uppringd för någon vecka sen från modellfotograferna som undrade om jag ville vara med. De är ute på turné så de kommer hit till Linköping. Den här gången ska jag inte köpa en endast bild. Har verkligen inte råd med det men att bli sminkad och fotad kommer bli kul.

En av mina andra modellbilder från the Studio


Nu ska jag leta reda på lite frukost.

Ha en härlig lördag.

Puss ♥


Årets första tussilagos

dsc00402 (MMS)

Årets första tussilagos


Tussilago

Igår när jag cyklade hem (eller var det kanske i onsdags, hmm?) så såg jag årets första tussilagos ❁. Årets första för mig iaf, jag kan ju inte säga att de är årets första för alla. Är det någon annan som har sett tussilago än? Det kändes verkligen som vår då. Tog kort med mobilen, ska se om jag kan lägga upp bilden.

Har varit hos tandhygenisten idag. Gjorde rent överkäken så nu har jag vita fina tänder. Bara alla hål som ska lagas nu. Har fått tre tider i maj, kommer bli dyrt men jag får skylla mig själv för att jag inte har tagit tag i det tidigare (ni känner kanske igen mönstret...)

Ludwig gick precis till jobbet. Han kom hem vid 4 imorse och de måste ha ca 11 timmars vila mellan jobbpassen så han fick börja 15 idag. Vi såg första avsnittet av Doctor Who förut. Är inte överförtjust i Matt Smith än men det går nog över hoppas jag.

Nu ska jag städa lite så inte mamma får ett astmaanfall när hon kommer sen.

Puss ♥

Dags att sova

Nu är jag trött och istället för att somna i soffan som jag brukar göra och som jag gjorde igår så tänker jag gå och lägga mig nu.

Hoppas jag kan förmå mig själv att göra lite vettiga saker imorgon.

Godnatt alla och sov så gott ♥

My Doctor

Sitter här och kollar på Bella & Tyra Show. Har fortfarande inte gjort något vettigt och jag får ärligt talat ont i magen när jag bara skjuter upp allt. Blir ganska irriterad på mig själv. Jag vet att ni antagligen är trötta på att höra mig klaga och inte göra något åt det men det är skönt att få skriva av sig lite.

Imorgon kommer mamma, Ellinor och Robban hit för att äta, färga hår och ha det allmänt trevligt. Innan dess ska jag hinna med ett tandhygienistbesök, städning och lite mathandling.

Har förbokat biljetter till Dansens dag den 18:e april. Ska gå på en jazzklass och en streetklass. Ser mest fram emot jazzen för jag har verkligen saknat den. Men lovade en kompis att gå på streeten oxå så hon inte skulle behöva gå själv. Vi ska vara o-streetiga ihop :) Kommer nog bli hur kul som helst. Har förresten bara tre lektioner kvar nu på streetjazzen innan det är uppvisning. Aningen nervöst men det kommer bli jättebra. Det mesta sitter nu och har bara tappat lite i slutet som vi gjorde innan lovet. Den 9:e maj är det dags. Dagen innan har vi konsert med LiHtösen så det kommer vara en fullspäckad men rolig helg.

Älsklingen har inte kommit hem än. Försökte få tag på honom nyss men kom direkt till mobilsvaret, inte den blekaste om vart han befinner sig för tillfället. Jaja, han hör väl av sig senare får man hoppas.

Nu ska jag göra lite mat, lax i ugn med bulgur blir det.

Doctor Who har förresten börjat igen :) Ska bli så himla spännande att se hur den nya skådespelaren är. Kommer sakna David Tennant. Han är för alltid my Doctor men jag hoppas det ska bli bra med Matt Smith också.

David Tennat som The Doctor & Billie Piper som Rose Tyler.

Mitt absoluta favoritteam.

 

Matt Smith som den nya Doctor Who.

Har inte sett första avsnittet än så jag vet inte alls hur han kommer vara men just nu ogillar jag honom av principskäl. Ingen kan någonsin ersätta David. Visserligen sa jag samma sak om Christopher Eccleston som var Davids föregångare...

Nej, mat var det ja

Puss ♥


Raindrops is falling on my head

De skulle ha kunnat göra det om jag åkt till universitetet som jag hade planerat. Vilken tur att jag nästan aldrig gör som jag tänkt haha.

Har faktiskt inte gjort något som jag hade tänkt idag, är inte stolt över det. Dock är ju dagen inte slut än så jag kanske gör det jag ska. Det gäller att vara positiv åtminstonde.

Så vad har jag gjort idag? Kollat på Desperate Housewives, musikalen Newsies med Christian Bale och Bill Pullman. Den var inte otroligt bra men lite charmig. Kul att se vad dagens kända skådespelare har gjort något så trevligt som en musikal. De är iaf väldigt duktiga på att dansa. Skulle vara kul att provapå den sortens dans någon gång, med alla roliga hopp och sånt.

Den här låten tycker jag är bäst.

 

De sjunger jättebra i början av den här videon, fina stämmor och allt. Sen är koregrafin rätt så bra med.

Ni borde kolla på den tycker jag, iaf om ni tycker om musikal... eller Christian Bale :)

Älsklingen kommer inte hem förens jättesent idag, de skulle åka mot norska gränsen eller nåt sånt så jag är helt ensam här hemma.

Open the gates and seize the day

Puss ♥

 

Annonser från BloggPartner

Äntligen vår

Jag älskar det här vädret! Igår var det helt underbart varmt även fast inte solen var framme. När jag cyklade hem från kören efter 21 på kvällen så var det fortfarande 7 grader varmt ute. Helt underbart säger jag bara.

Det var visst ett tag sen jag skrev men har helt enkelt inte orkat eller varit på humör. Så är det ibland. Dessutom så har jag inte haft något spännande att skriva om (visserligen har jag inte det nu heller... men men). Påskhelgen spenderades hos Ludwigs mormor och morfar. Vi åt god mat, myste med hundar och badade bastu. Allt som allt en mycket trevlig helg.

Träffade Jessica i måndags efter att jag kommit hem från Mönsterås. Jag handlade svart papper till mitt kollage och sen åt vi lite mat och fikade. Lite tråkigt att hon var tvungen att åka hem precis när jag kommit hem. Men om två veckor ungefär ska jag upp till Stockholm för att se på Bounce med henne så de ska bli kul.

Mitt kollage till verninsagen blev jättebra. Glömde dock att ta med vårbilden som var ursprunget till hela idéen men jag är väldigt nöjd ändå. Fick inga kompletteringar på rapporten heller, väldigt skönt. Nu ska jag bara skriva klart eftertankarna som ska in så är allt klart sen. Tänker sätta mig med det idag för att få det gjort. För en gångs skull tänker jag inte vara ute i sista minuten med det!
Kollagebilderna.

Igår var jag hos tandhygienisten för första gången i mitt liv. Tog bort en massa tandsten i underkäken och fick tänderna polerade. Nu är de vita och jättefina. Ska tillbaka på fredag för att ta hand om överkäken. Träffade mamma och Ellinor och vandrade omkring på stan lite. Sen var jag tvungen att åka hem pga hungersnöd och pga det faktum att jag blir hemskt irriterad när jag är hungrig. Inte så kul för någon att vara i närheten av mig då.

Nu måste jag få i mig lite frukost :)

Puss på er ♥

It can happen to you too...

Jaha, så har man blivit attackerad av de små men ack så jobbiga påskkärringarna. Det ringde på dörren och jag tänkte mig inte alls för utan gick glatt och öppnade. Utanför stod tre barn som räckte mig ett påskkort och sen frågade om jag ville ha en påskteckning oxå. Jag sa att visst ville jag det och gav dem gammalt godis.

Jag har egentligen inget emot påskkärringar men allt som oftast har jag inget godis att ge de små liven när de kommer förbi. Detta har lett till att jag hellre ignorerar dörrklockan en dag som denna.

Älsklingen har åkt och klättrat. Funderar på att göra lite våfflor och se någon bra film eller serie. Har Desperate Housewives att kolla ifatt på.

Ha en fortsatt trevlig skärtorsdag ✽

Annonser från BloggPartner

April april

Hej på er. Har ni blivit lurade något idag? Jag har lyckats slippa undan både aprilskämt och påskkärringar, en bra dag helt enkelt :) Gick upp tidigt imorse för att hinna skriva klart referatet om Lärarens arbete. Det gick förvånansvärt fort men sen var jag tvungen att skriva klart min utvecklingsplan. Jag vet, allt detta borde ha gjorts för länge sen men bättre sent än aldrig.

Tog 12-bussen till Norrköping för att lämna in alla vfu-papper och passade även på att hämta mitt pris som jag hade vunnit. Fick välja bland en massa olika fairtrade produkter, tog en tvål (det var roligast). Sen sprang jag som en galning för att hinna med bussen tillbaka som gick 20 minuter efter att jag kommit dit. Väldigt stolt över mig själv att jag hann haha.

Har suttit och försökt photoshoppa bilder till mitt arbete. Tröttnade rätt fort. Inget kul när man inte kan alla funktioner ordentligt. Ludwig visade mig en del men så var jag för trött för att lyssna. Får se hur jag gör. Det har blivit problem med hur jag ska visa upp bilderna nu oxå. Kommer inte kunna beställa från nätet eftersom det är påsk *suck* Fick ett sammanbrott igår när jag bara grät över hur kass jag var som aldrig kan göra saker i tid. Får se om jag kan lösa det på något annat sätt.

Ludwig var föressten världens finaste igår. Jag såg en vit chokladkaka i affären för ett par dagar sen. Älskar vit choklad och dessutom var den dekorerade med en Mirandanalle. Igår, när jag minst anade det kom sötnosen hem med en åt mig. Då blev jag glad. Han är verkligen underbar!

Puss på er ♥

Annonser från BloggPartner

RSS 2.0