Mashup

Var inne på Fokis blogg och hittade den här videon. Tyckte den var väldigt bra gjord så jag ville visa den för er oxå. Det är en mashup av en massa olika poplåtar.

Dessa låtar är med:

1. Bruno Mars - Just The Way You Are
2. B.O.B. feat. Bruno Mars - Nothing On You
3. Gnarls Barkley - Crazy
4. Britney Spears - Hit Me, Baby, One More Time
5. Jason Derulo - In My Head
6. Justin Timberlake - My Love
7. Lady Gaga - Just Dance
8. Leona Lewis - Bleeding Love
9. Ne-Yo - So Sick
10. Michael Jackson - Black Or White
11. Snoop Dogg - Sexual Eruption
12. Survivor - Eye Of The Tiger
13. Taylor Swift - Fifteen
14. Taylor Swift - Fearless
15. Savage Garden - The Animal Song
16. Snoop Dogg feat. Justin Timberlake - Signs

♥♥♥


Svar på bröllopsfrågor...

Fick en kommentar på ett av bröllopsinläggen om att jag missat en massa information. Kommentaren var anonym så jag har ingen aning om vem som vill veta men jag tänkte att jag kan vara snäll och svara här.

Var gifte ni er?

Vi gifte oss i en liten stad som heter Mönsterås.

Valde ni en speciell präst eftersom det verkar som att ert bröllop var väldigt personligt och ni inte anlitade proffs till något?

Vi gifte oss borgerligt och hade två vigselförättare att välja mellan. Vi valde den som rekommenderades till oss av släktingar.

Vi anlitade faktiskt proffs till tårtan och blommorna. Klänningen sydde min svärmor och min man lånade sin frack av en vän. Vi ville ha det ganska litet och personligt men det handlade oxå om pengar. Jag pluggar fortfarande och min man är konsult så vi har inte överdrivet med pengar men vi kände (eller jag) att vi inte ville vänta längre så vi gjorde det bästa med de medel vi hade. Och jag är supernöjd! Man behöver inte hur mycket pengar som helst för att gifta sig, det går alldeles utmärkt att fixa kläder, tårta, blommor och mat med en liten budget. Vi hade det hur mysigt som helst och jag skulle aldrig vilja byta den dagen mot någon annan! Det var perfekt!

Hoppas det var till hjälp för någon :)

♥♥♥

Bild tagen av min pappa.



Happy Birthday 2 me!

Godmorgon alla sötnosar :)

Söta Evelina ringde imorse för att gratta mig. Så himla kul att att prata med henne utan att skype dör hela tiden. Hon och ett par kompisar är lediga i två veckor och har åkt ner till södra ön. Mysigt. Jag vill oxå ut och resa. Hoppas vi kan ta våran honeymoon snart.

Idag fyller jag alltså år. 25 år närmare bestämt. Halvvägs kvar till 50 och tydligen ska åren bara gå fortare och fortare. Men jag känner mig inte så annorlunda idag iaf. Har inte fått någon kris än men det kanske man inte får nu så jag ska passa på att njuta i 5 år till, för 30 känns värre än 25.

Så vad händer denna stora dag då? Det blir inge stor fest eller något i den stilen men det kommer hit lite folk ikväll så jag ska städa och komma på något gott att bjuda på till dem. Som tur är har jag ingen skola idag så jag har tid att fixa lite (sålänge jag inte fastnar här, vilket jag brukar göra ;)).

Ska berätta mer om den gångna veckan senare men nu måste jag ge katterna vatten och mig själv lite frukost.

Puss på er ♥♥♥

Försökte hitta lite gamla födelsedagsbilder på datorn men det här var den enda jag fann. Från när jag fyllde 18 skulle jag tro. Alla andra bilder är från den tiden då digitalkamera inte existerade i vårt hem haha.

Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder på den här födelsedagen iaf.


22 september 2010

Godmorgon sötnosar. Hur är det mer er? Jag är ganska pigg idag och rätt hungrig men ville titta in här innan jag gör frukost.

Igår gjorde jag inte så mycket. Gick i skola, ändrade mitt namn på universitetet, kollade på tv, lagade mat och åt glass. En lagom dag sådär :)

Idag har jag en föreläsning vid 15 men har inte bestämt mig om jag ska gå än. När saker inte är obligatoriska så har jag en tendens att skippa dem... :blush: Sen ikväll så har jag körövning med stormöte. Borde nog fixa med lite bokföring innan dess så jag kan lämna över det till nästa kassör (om vi nu får ngn).

Hoppas den här veckan går fort, för det finns saker jag vill veta snart :)

Ta vara på solen idag och mys ordentligt.

Puss ♥♥♥

20 september 2010

Hej alla. Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har varit slö och inte gjort särskilt mycket alls men jag försöker att inte må allt för dåligt över det, blir ju inget gladare av det :) Just nu håller jag på atta laga mat. Har gjort en matlista för den här veckan så det är inte lika jobbigt att ställa sig med maten då. Ikväll blir det korvgryta/soppa med rotfrukter. Luktar gott så jag hoppas det smakar gott med. Känner mig som en riktig fru när jag har maten klar tills älsklingen kommer hem :P Sötnosen är förövrigt på möte och kommer förhoppningsvis hem snart.

Har bokat tågbiljetter för att åka till Söderhamn och krama Jessica på fredag. Ska bli kul att se hennes nya lägenhet och upptäcka ett nytt ställe.

Nu kom mannen hem och jag ska kolla till maten.

Godnattpussar ♥♥♥

Grattis Evelina!

Först vill jag börja med att säga GRATTIS till min älskade lillasyster Evelina som idag fyller 21 år!



Hoppas du har haft en härlig dag på Nya Zeeland :)

Godmorgon. Är lite upprörd idag över att folk har röstat in SD i riksdagen. Fattar inte hur man tänker då! Förutom det så är jag glad att alliansen vann. Ville verkligen inte ha vänstern som del i regeringen. Det är konstigt hur jag som är uppvuxen i ett rött hem har börjar rösta blått istället men jag anser att de mer står för mina åsikter än s/v och mp gör.

Nej, nu får det vara slut på politikprat, gillar inte ens politik.

Ny vecka idag. Ingen skola men ska kanske försöka göra ngt skolrelaterat åtminstone. Annars får jag se vad jag hittar på. Är uppe innan 10.30 iaf så det är en bra start :)

Puss på er ♥♥♥

Valdag

Godmorgon alla härliga sötnosar! Har ni sovit gott? Det har jag. Somnade först i soffan igår och vaknade vid 3.30 sen kom jag inte i säng förens runt 5. Men känner mig ganska utvilad ändå.

Hade myskväll med mannen igår. Lagade kycklingwok och drack rosa champagne (fast den var inte så jättegod tyvärr). Sen åt vi goda praliner och chips och kollade på filmen Kick-Ass. Tyckte den var väldigt bra. Hit-Girl är min nya förebild haha.

Idag är det val, det har nog inte undgått någon i vårt avlånga land. Jag har två kandidater som jag kan tänka mig att rösta på; Kristdemokraterna och Centerpartiet. Tycker de har en bra familjepolitik och eftersom jag förhoppningsvis kommer bli mamma någon gång under de nästkommande 4 åren så vill jag kunna bestämma själv över min familj. Måste göra en sista koll på deras hemsidor för att kunna bestämma mig.

Nu ska jag väcka mannen i mitt liv och ge honom lite frukost så vi kan sätta igång med dagens alla sysslor.

Puss på er ♥♥♥

Mysa

Idag är det en riktig slödag. Satt i morgonrock till 15, duschade och nu gör jag inget vettigt :) Ska åka och handla lite men älsklingen somnade i soffan och jag vill inte väcka honom än, så det får vänta ett tag.


Verkligen höstväder idag. Får en sån där känsla av att jag vill mysa med varm choklad, fika och en bra film. Borde kanske göra det... Tänkte korka upp vår fina champange lite senare annars kommer den ligga oanvänd ett bra tag framöver. Dessutom firar vi ju 2 veckor som gifta :) Det gäller att ta tillvara på alla stunder att få rå om varandra.

Hörs senare.

Puss ♥♥♥

Bröllopet del 8

Dags för sista delen. Det tog visst ett par dagar att skriva ihop allt (även om jag inte skrivit så mycket utan mest visat bilder). Tänka sig, för två veckor sen vid den här tiden (ca 14) så höll jag på att sminka mig och fixa håret (och var fruktansvärt stressad dessutom). För två veckor sen blev jag fru/hustru/maka eller som Ludwig kallar mig wifey :) Han kallar mig även för the old ball and chain haha

Ludwig öppnar sin morgongåva - En segway-tur för två.

 

Bröllopsnatten spenderades på First hotell Witt inne i Kalmar. Det var jättemysigt att bo på hotell och sängen var väldigt skön ;) Första frukosten som gifta intog vi i matsalen och bestod av rostat bröd, juice, te, ägg & bacon, våfflor och en massa andra saker (intressant eller hur :P)

Sådär, då var alla delar avklarade. För att läsa de andra 7 delarna om ni inte gjort det så finns de här:

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Del 6

Del 7

♥♥♥


Bröllopet del 7

Nu är det inte mycket kvar. Efter att vi hade ätit så fick vi tipset att åka till en klosterruin i närheten för att ta lite bilder. Tydligen så var det en plats dit många brudpar åkte för att ta bilder. Så jag, den nyblivna mannen, pappa, Ellinor och Jessica packade in oss i bilen, lämnade gästerna åt sitt öde och begav oss mot denna plats. Egentligen skulle vi ha tagit bilder innan vigseln men vi hann inte det för jag var inte klar förens sådär en 10 min efter att vigseln skulle ha startat :)

Det var verkligen jättefint vid ruinen och trots att vi inte hade anlitat en proffsfotograf så fick vi väldigt fina bilder! Tack pappa, Jessica och Ellinor som tog en massa underbara bilder. Här kommer ett litet urval.



























to be continued...
♥♥♥



Sovdags

En dag till är slut och jag ska strax gå och sova. Har haft ganska tråkigt idag. Hade seminarium till 12 och tänkte vara duktig och uppdatera mitt liu-kort eftersom jag bytt namn men man var tvungen att ha ett personbevis eller id-kort för att göra det. Har inte uppdaterat mitt körkort eller nåt eftersom namnbytet nyss gick igenom så det gick inte så bra. Får ta det nästa vecka istället.

Tog en snabb tur in till stan. Skulle hämta upp Ludwigs mammas bil och passade på att kika runt lite. Var dock inte så sugen på att fönstershoppa men tre nagellack från Depend lyckades jag hitta iaf.

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Imorgon vet jag inte heller vad jag ska hitta på. Älsklingen ska ut och dyka så jag är själv. Trist.

Kanske kan få upp de sista delarna av bröllopsberättelsen så det inte dröjer för länge. Två veckor sen nu vi gifte oss. Tiden går snabbt.

Nej, om jag skulle ta och hoppa i säng nu innan jag somnar i soffan.

Godnatt och sov så gott.

Puss ♥♥♥

Bröllopet del 6

När jag skrev senast om bröllopet var vi inne på brudskålen och mingel med gästerna. Under tiden förbereddes maten. Så här följer lite bilder från middagen och tårtätandet :)

Next up... de klassiska bröllopsbilderna.

♥♥♥

 


Yay!

Kollade precis på skatteverket och såg att mitt efternamnsbyte har gått igenom nu! Så himla häftig känsla. Har hela tiden tänkt att det är jobbigt att byta efternamn och att jag inte kommer vara samma person längre men nu känns det bara bra :)

Ville bara säga det.

♥♥♥

16 september 2010

Godmorgon eller kanske god förmiddag om ni varit uppe ett tag (god kväll till Evelina :)) Det är inte klokt vad fort tiden går. Det känns som att det nyss var sommar, fattar inte riktigt att det är höst nu. Vaknade till regn imorse men nu ser det ut som att solen tittar fram litegrann. Får hoppas det håller i sig så jag slipper cykla till skolan i regn. Har en föreläsning idag kl 15 så jag kan ta det lite lugnt fram tills dess. Drömde att jag städade garderoben så jag blev lite sugen på att göra det oxå snart. Behöver dessutom leta reda på lite kurslitteratur som förhoppningsvis ligger i ngn kartong där inne.

Glöm inte att läsa vår bröllopsberättelse. Den är uppe i 5 delar nu och det kommer flera snart. Får se om jag får upp en till senare idag. Det är jättekul att lägga upp en massa bilder och dela dagen med alla er :)

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5

Dags för frukost i vanlig ordning och sen får jag se vad jag hittar på. Ingen idé att skriva att jag ska läsa eller städa osv för jag gör det ändå inte haha.

Puss ♥♥♥

Bröllopet del 5

Vi har kommit fram till champangeskålen och minglet i vår bröllopsberättelse. Finns inte så mycket att skriva så jag låter bilderna tala för sig själva. Enjoy!

forts följer...

Puss & godnatt ♥♥♥


Love singing.

Godkväll. Har ni gjort något roligt idag? Jag skulle ha läst lite hade jag tänkt men på ngåot lustigt vänster så hann jag inte det. Vet inte vart tiden tog vägen för jag gjorde inget speciellt. Kom hem från kören för en stund sen. Det var öppet rep och en massa nya tjejer hade hittat dit. Jättekul verkligen! :)

Hade tänkt att göra lite mat så att älsklingen kan få en matlåda med sig till jobbet imorgon men jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Borde börja med matlista igen så att jag inte får det här problemet. Är så trött på att laga mat. Önskar att jag kunde äta ute varje dag eller att någon kom hit och lagade maten åt mig. Tänk vilken lyx att ha en privat kock eller ngt i den stilen.

Ska försöka sno ihop ett till bröllopsinlägg som jag lovade men först ska jag gå på äventyr i köksskåpen för att hitta något ätbart :)

Puss sålänge ♥


Godmorgon

Godmorgon sötnosar. Hoppas ni har sovit gott och haft en bra morgon. Jag sov lite extra imorse och gick inte upp förens efter 10. Jätteskönt när jag kan göra så. Ingen skola idag men måste nog försöka läsa lite. Börjar hamna efter med litteraturen och det blir bara problem för mig själv sen när det är dags för tenta.

Igår åkte jag och älsklingen till mamma för att hjälpa henne att installera ett nytt internet. Det var trevligt och jag fick ett par jeans som mamma inte ville ha längre. Behöver verkligen nya jeans men tycker inte alls om att shoppa det. Ångest helt enkelt. Måste sätta igång att träna för just nu mår jag inte bra med mig själv. Bara så himla svårt att komma igång. Suck.

Nu ska jag äta frukost och kolla på det nya avsnittet av One Tree Hill :) Det var rätt spännande i säsongsavslutningen. En positiv sak med hösten är att alla serier börjar igen; Vampire Diaries, One Tree Hill, Chuck, How I Met Your Mother, Glee, Fringe, Grey's Anatomy, Big Bang Theory, Desperate Housewives. Undrar hur jag ska hinna med något annat haha.

Lovar att skriva en till del i bröllopsserien oxå. Det som är kvar är champangeskål, middag, fina foton och hotell :)

Puss ♥

Bröllopet del 4

Ludwig ville egentligen inte "gå in" till ceremonin så vi hade kommit överens om att bara komma ut från huset till lite fin musik men det slutade med att vi sprang runt hela huset för att kunna gå en längre bit. Det gjorde inte mig så mycket så länge jag fick gå med Ludwig. Hade nog aldrig klarat av att gå själv, var så nervös så jag darrade. När vi stod där bakom huset och väntade så hörde vi inte musiken så vi visste inte när vi skulle börja gå. Ludwigs morfar hade satt igång låten när vi gick ut från ytterdörren men det hängde vi inte med på rikigt så vi stod där ett tag tills Ludwigs mamma kom och undrade vart vi tagit vägen :) Då skickade vi iväg Ellinor och Jessica som fick bana väg för oss.

Det här var våran ingångslåt.
Can you feel the love tonight från Lejonkungen.

forts följer...

♥♥♥


Bröllopet del 3

Det blir visst ett par delar men det är så det inte ska bli ett jättelångt inlägg med hur mycket bilder som helst som ingen orkar ta sig igenom. Får se hur många fler delar det blir. Del 1 och 2 kan ni iaf läsa HÄR och HÄR om ni inte har gjort det.

Ja, nu är det alltså dags för klänningen. Yay!

Och medan jag stressade som en galning och var äckligt nervös så var Ludwig hur lugn som helst, pratade med gästerna och tog kort på sina skor (eller ngn annans, jag vet ärligt talat inte).

(Erkänn att han är världens finaste!)

forts följer...

♥♥♥


Bröllopet del 2

Jaha, förra inlägget slutade med att vi höll på att fixa iordning mat och dukning. Jag började känna mig lite stressad då jag inte hade hunnit fixa iordning mig själv ett dugg. Så nu kände jag att det var dags för mig att smita iväg och hoppa in i duschen.

Efter det var det dags för smink och hår utfört av mig själv och Jessica :) Bara för att jag vet att jag blev så himla fin när allt var klart så bjuder jag på dessa bilder haha.

forts följer...

♥♥♥


Bröllopet del 1

Ja, nu tänkte jag att det var dags för en uppdatering om våran underbara bröllopsdag! Ledsen att det dröjt men jag har inte haft ngn lust att sätta mig ner och skriva. Men nu måste jag ta tag i det så jag inte glömmer bort vad som hände :)

På fredagseftermiddagen packade vi och gjorde oss iordning för att bege oss mot Mönsterås. Venus var rädd att hon inte skulle få följa med så hon lade sig bekvämt tillrätta i resväskan haha.

Hade tänkt att åka runt 16 och förvånande nog var vi faktiskt klara då (nästan iaf) men det hade blivit ett litet missförstånd så Ludwigs mamma kom inte med bilen fören framåt 18. Sedan visade det sig att P-A glömt sin kostym hemma så det var bara att åka tillbaka. Fast det var lite tur i oturen, för hade inte han kommit på de så hade inte vi kommit på att Ludwigs frack fortfarande låg inne på sängen :)

Skulle ha lagat lite mat på kvällen för att inte ha allt för mycket att göra på lördagen men eftersom vi kom fram så sent så hann vi bara med att marinera kycklingen sen var det dags att gå och sova. Jag kände mig inte alls särskilt nervös sådär kvällen innan och sov väldigt bra.

Det är så himla svårt att beskriva hur jag kände när jag vaknade nästa morgon. Allt känns fortfarande så overkligt när jag tänker tillbaka på det och det är nästan svårt att komma ihåg alla känslor. Var rätt pigg iaf och gick upp för att äta frukost. Sen var det dags att börja fixa med allt som skulle fixas, mat, bordsplacering och sånt. Nu började jag känna mig nervös och stressad. Som tur var dök underbara Jessica upp ganska tidigt så hon sattes raskt i arbete med att göra sallad och skriva bordsplaceringskorten :) Alla var jättesöta och hjälpte till en massa för att det skulle bli så bra som möjligt. Pappa sprang omkring och lekte paparazzi.

forts följer...

♥♥♥


Don't worry

Hej alla sötnosar. Hoppas ni mår bra. Jag ville bara säga att det kommer komma en ordentlig uppdatering om bröllopet snart. Jag har bara inte orkat sätta mig ner och skriva än. Det var en så himla härlig dag så jag vill lägga ner ordentligt med tid på det inlägget. Tills vidare kan ni få en bild iaf :)

 

Nu ska jag gå och sova.

Puss ♥


2 dagar kvar!!!

Gud, i övermorgon gifter vi oss. Det är inte klokt. Jag längtar som bara den! Fattar inte att lilla jag ska bli fru. Det är häftigt. Idag ska jag fixa naglarna på salong, färga håret och inhandla diverse grejer till dagen D. Kommer nog bli en trevlig dag. Imorgon åker vi ner till Mönsterås för att börja förbereda.

Jag vill så gärna visa bilder på allt men tycker det kan vara trevligare om ni får se allt sen. Vill inte avslöja för mycket för de gäster som eventuellt läser här oxå.

Köpte lite smink i tisdags som jag ska ha, löspuder och ny ögonskugga. Får se om något mer lyckas komma hem med mig. Underklädesjakten fortsätter även den. Det var svårare än jag trodde att hitta något snyggt som oxå sitter bra.

Vi hörs senare. Nu ska jag äta lite frukost.

Världens finaste älskling!

♥ Pussar ♥

Sleepy sleepy

Godkväll på er. Har ni haft en bra kväll? Jag har varit på terminens första körrep med LiHtösen. Det var stressigt för det var många låtar som skulle gås igenom men kul att komma igång igen.

När jag kom hem hade älsklingen varit hur söt som helst och kollat igenom min bokföring så jag kan vara förberedd tills att jag ska träffa revisorerna. Älskar honom!



Nu håller vi på att koka ägg till en väldigt sen kvällsmat och efter det måste jag gå och sova. Är rätt trött. Imorgon ska jag för första gången gå och få manikyr :) Ser fram emot det. Sen ska jag färga håret oxå så att det är snyggt till bröllopet.

Godnatt ♥

Till skolan

Yes, nu åker jag till skolan för lite VFU-intro. Hoppas det går fort så jag kan komma hem och hinna med lite grejer innan kören ikväll.

Puss ♥


Är det höst nu?

Godmorgon sötnosar. Jaha, då var det alltså september, betyder det att det nu officiellt är höst? Hoppas inte det. Visst, hösten är mysig när man kan sitta inne med något varmt att dricka och en bra bok att läsa men när det regnar, blåser och är kallt och jag måste ta mig till skolan på cykel, är det inte lika mysigt längre.

Men idag ser det lite soligt ut iaf :) Skulle ha gått på en föreläsning kl 8 men när klockan ringde kände jag att 'nej, jag orkar inte' så jag låg kvar i sängen. De lägger ju ändå ut sina powerpoint-anteckningar på It's Learning så det kändes inte så nödvändigt att behöva ta sig dit. Andreas ringde dessutom när de hade paus och bekräftade att det inte var så intressant. Går på VFU-introt i eftermiddag istället.

Idag blir det en massa nödvändigt fixande och donande här hemma sen drar kören igång ikväll. Det ska bli kul att få åka och sjunga lite. Gyckelsjungningen gick förresten rätt så bra. Vi var bara 6 stycken och hade inga A2 men vi löste det galant och lyckades underhålla basårsnollan lite grann iaf :)

Nu måste jag äta frukost om jag ska hinna med ngt annat idag oxå.

♥ 3 dagar kvar... ♥


Puss

RSS 2.0