Idag är jag söt :)

Hej hej.

Jag gillar sånna här dagar när jag är osminkad men ändå känner mig söt :) Tror det är frisyren som gör det. Haha, lite ego, jag vet men det måste man få vara ibland. Bilderna gör mig inte rättvisa, är mycket sötare i verkligheten :)



Ska strax iväg till kören, slutade 1 timma tidigare idag så jag har iaf hunnit ta det lite lugnt. Imorgon ska vi se på en massa redovisningar. Ska bli kul att se vad alla andra har hittat på under de här veckorna. Visade musikalen för teatergruppen förut och de verkade gilla den :)

Nu måste jag verkligen gå. Vill inte missa bussen.

Puss på er ♥

Ingen rast och ingen ro

Ja, idag har det inte varit mycket tid över till att bara sitta ner och ta det lugnt. Körde genomgång med ljus idag på repet. Det var inte världens lättaste arbete att sätta ljus som skulle passa till alla olika scener men vi har nog fått till något iaf. Höll på att missa bussen när jag skulle hem. Vi höll på ganska länge så jag gick några minuter innan alla andra just för att hinna med bussen. Men när jag kommer ut  till dörren så har någon låst och hur jag än tog i så lyckades jag inte få upp den. Blev jättestressad och irriterad. Flera personer anslöt sig men ingen kunde låsa upp dörren. Tillslut gick dörren upp tack och vi som skulle med bussen sprang som galningar för att hinna i tid. Höll på att dö. Springa är verkligen inte min grej. Är bara glad att jag inte tog mina stövlar med klack, då hade jag nog aldrig kommit fram. Bussen åkte precis när vi kom fram men chauffören såg oss och stannade. Då var jag verkligen tacksam och med andan i halsen kunde vi åka hem :)

När jag kom hem åkte jag nästan direkt iväg igen. Ingen rast och ingen ro. Skiftesmiddag med styrelsen stod på schemat. Vi hade jättetrevligt (som vi alltid har) och åt god mat.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska strax gå och sova. Det var min dag det. Har som sagt inte haft mycket tid att bara ta det lugnt. Morgondagen kommer se liknande ut men då har jag kör på kvällen istället.

Angående kläderna till musikalen. Jag visade alla förslag för de i gruppen och majoriteten tyckte alternativ 5 var bäst, med nattlinnet och legginsen. Körde med det idag. Ska testa alternativ 4 imorgon, det var det alternativ som ni läsare verkade tycka bäst om.

Nej, nu måste jag komma i säng.

Sov så gott ♥

Klädhjälp

Jag behöver lite synpunkter angående klädvalet till musikalen. Jag ska ha pyjamas på mig, eller iaf ngt som ser ut som det. Men jag har lite svårt att välja. Kommer fråga gruppen vad de tycker men vill gärna veta vad ni tycker oxå :) Anledningen till kepsen är att vi pratade om det i gruppen så jag testade med den.

Alternativ 1.

 

Alternativ 2.

 

Alternativ 3.

 

Alternativ 4.

 

Alternativ 5.

 

Kommentera gärna och ge mig era åsikter på vilken outfit som är bäst enligt dig.


Nytt och trist.

Det är inget bra på tv och jag har tråkigt. Jag har visserligen saker som jag borde göra men jag vill inte. Ska komma på vad jag ska ha på mig i musikalen och laga mat. Allt känns trist.

Har förresten fått veta att jag nog får byta vfu-plats. Det kommer fortfarande vara i samma område men det är en ny förskola iaf. Kollade upp lite om stället och jag trivs redan bättre :) Hoppas jag får komma dit, vill verkligen inte vara kvar där jag är nu. Aningen stressigt nu bara. Ska ut vecka 10 och har en ganska stor uppgift som ska göras.

Sätter nog på lite bra musik och sätter igång och fixar lite här hemma nu.

Kramkram

22 februari 2010

Hej på er.

När jag och Emelie gick till skolan idag så höll vi på att få ett helt sjok med snö o huvudet. Som tur var såg vi att något var på gång att trilla ner så vi stannade och väntade. Men två andra stackars förbipasserande var precis under när snön föll. Jag tror dock inte att de träffades ordentligt av snön de heller. Men det var lite läskigt. Inte så kul att få en hel snöhög över sig. Det här vädret är ju  helt livsfarligt. Dessutom är det kallt, sånt gillar jag inte.

I helgen kom sötnosen hem iaf :) De undkom nog det värsta ovädret och klarade sig hem utan skador. Skönt att inte vara själv längre. Det är så mysigt att ha någon att kramas med. En eloge till er som har distansförhållanden, jag skulle nog inte klara av det särskilt bra.

Jag försöker mig på en dagens outfit :) Går inte så bra haha

Nu börjar det dra ihop sig till föreställningsdags. På fredag kör vi för alla som går kursen så allt måste vara klart tills på onsdag. Men jag är hoppfull :) Ska sätta ljuset imorgon och sen är det bara att köra på. Vi gick hem tidigare idag, det var skönt. Hade bara kulturkammaren på förmiddagen och vi kände inte att vi behövde vara kvar efter det. Sen hade vi ingen bra sal att vara i heller. Imorgon får vi lite sovmorgon. Ska träffas klockan 10 för att repa stämmor och låtar sen har vi kulturkammaren på eftermiddagen.

Såg att Läkerol hade en tävling där man kan vinna 100.000 kr om man kommer på en ny tuggummismak. Tyckte det lät som en kul grej så jag bestämde mig för att vara med.

Mina tuggummin har smak av marshmallows, ananas och vattenmelon :) Om ni går in på länken här nedanför kan ni rösta på min smak och uppfinna era egna kombinationer.

Tävling

Nu ska jag värma lite tacopaj. Ingen dans ikväll eftersom det är sportlov. Jag vill oxå ha lov. Orättvist att universitetsstudenter aldrig är lediga! :)

Puss sålänge ♥

Testar att mobilblogga...

6007ca940a406e568aeb45011afda842.png

Kolla varifrån!

 

Testar att mobilblogga...

 


Tur...

Det är tur att jag inte ska iväg någonstans idag för tydligen har de ställt in alla bussturer här i Linköping! Det snöar fortfarande och snöröjningen hinner inte med. Får se om jag försöker ta mig till affären sen. Undrar hur det går för älsklingen, får inte ta på honom så jag kan fråga. Blä för sånt här väder helt enkelt.

Sitter fortfarande i morgonrock här hemma och har precis kollar klart på filmen The Initiation of Sarah. Den var lite bra men ganska konstig. Hängde inte alltid med på vad som hände. Men men, det fick duga eftersom HTPC:n inte fungerar.

Undrar vad jag ska göra nu...

Puss ♥

Blir två bilder på Isis idag, jag är inte så fotosugen för tillfället :)


Snökaos

Godmorgon alla härliga människor därute.

Hoppas ni har sovit gott. Jag somnade jättefort efter det att jag väl gått och lagt mig. Var så fruktansvärt trött. Vaknade vid halv åtta imorse av att Ludwig skickade ett godmorgon-sms till mig men jag var fortfarande trött vid den tiden så jag somnade om. Vaknade igen lite efter nio. Trött men kunde inte riktigt fortsätta sova eftersom något (vet inte alls vad) började låta en massa utanför huset. Det kan ha varit en snöplog men isf måste den ha stått still på samma plats i typ en timma eller nåt sånt. För ljudet var lika starkt hela tiden. Låg kvar i sängen och läste klart Breaking Dawn.

Nu har jag dock gått upp. Det snöar massor ute. Känns som att vi aldrig kommer få vår. Läste på smhi att det är en klass 2 varning här. Inget kul alls. Hoppas bara älsklingen kommer hem helskinnad. Han skrev förut att det var fint väder där de befann sig för tillfället men det var ett par timmar sen så jag har ingen aning om vart de är nu.

Har suttit och läst lite bloggar så här på morgonkvisten (eller kanske förmiddagen). Ett par av dem jag läser är receptbloggar så jag hittade en kladdkaka som verkade jättegod. Funderar på att baka den idag om jag orkar ta mig till affären.

Ni hittar receptet på Bevemyrs blogg.


Foto: Karin / Bevemyrs blogg


Nu ska jag göra lite havregrynsgröt.

Hörs sen ♥

För kaxig och tjejkväll

Hej på er.

Gud, vad kallt det har varit idag. Tycker inte alls om det här vädret längre. Jag vet att man ska vara glad och nöjd för att vi äntligen har fått en ordentlig vinter men jag är mer en sommarperson. Det var kul med snön i december och januari men nu börjar det gå för långt. Fast iofs är det bättre med snö än med slask. Jag hatar slask. Tycker det kan bli vår på direkten sådär över en natt.

Vi körde igenom musikalen för våran handledare idag. Det gick bra men allt sitter inte än. Vi har tre dagar på oss så jag tror vi kommer fixa det här galant :) Kommer bli jättekul. Fick höra att jag var lite för kaxig i slutet och att jag fick makten över den onda karaktären. Måste få in lite mer rädsla i mitt agerande men det ska jag väl kunna ordna. Jag tyckte bara om att vara kaxig hela tiden :)

Skönt att det är fredag. Mamma och Ellinor har varit här på en liten tjejkväll. Vi åt linssoppa och skulle kolla på Freaky Friday men jag lyckades inte få till något ljud på dvd-spelaren *suck* Satt och slötittade på någon fars istället och pratade. Det var trevligt. Visade mina 3D-glasögon som vi fått när vi var i Stockholm och såg på Avatar. Både mamma och Ellinor ville testa dem sen tog vi en massa kort.





Imorgon kommer älsklingen hem. Yay :) Och nu ska jag gå och sova. Är jättetrött. Behöver verkligen vila upp mig i helgen så kanske förkylningen blir bättre.

Godnatt ♥

Trevligt med tacos

Idag har det verkligen varit fullt upp. Först musikalrep hela dagen till 16. Det gick jättebra och nu börjar det kännas som det verkligen kommer bli något ordentligt av det här. Sedan bar det av till affären för shopping av ingredienser min världsberömda guacamole :) Lite snabb städning innan tjejerna kom förbi var jag oxå tvungen att få in i schemat. Det blev aningen stressigt emot slutet men jag lyckades hinna med allt som jag hade planerat iaf.

Pratar i telefon med Ludwig medan jag försöker skriva (gick inget vidare).


Sen blev det tacomiddag med tjejerna från stämman. Det var jättetrevligt och katterna var sällskapliga och snälla :) Det är än trevlig tradition som förhoppningsvis kommer fortsätta länge.

Min dag har inte varit så hemskt spännande idag men det har varit en bra dag. I övermorgon kommer älsklingen äntligen hem. Låter hemskt patetiskt att jag inte klarar mig en vecka utan honom men jag har lixom vant mig vid att han alltid finns här hos mig. Saknar gos och kramar.

Äntligen fredag imorgon. Den här veckan har gått otroligt fort. Längtar efter helg nu. Är som sagt inte alls van vid att gå 8-16 varje dag. Mamma och Ellinor kommer hit imorgonkväll för lite tjejkväll. Ska bli kul, missar dock kick-offen med LiHtösen men så är det ibland. Man har ju inte tid att göra allt (tyvärr).

Nu måste jag hoppa i säng, kommer vara så himla trött imorgon. Hoppas förkylningen är bättre då oxå. Trist att inte kunna andas när man äter.

Godnatt ♥

Sov så gott

Snart dags att krypa ner i sängen. Börjar 9 imorgon istället för 8, ska bli skönt med lite (med betoning på lite) sovmorgon för en gångs skull. Att gå 8-16 i skolan varje dag är helt enkelt inget för mig, alldeles för jobbigt.

Har pratat med älsklingen i telefon. Våra diskussioner är inte alltid så jätteintressanta men det gör inte så mycket. Skönt att kunna vara tysta tillsammans. Jag försökte få Venus att intressera sig för telefonen oxå men lyckades mindre bra på den punkten :)

Nej, nu ska jag borsta tänderna, torka håret och ge katterna mat så jag kan gå och sova. Hoppas jag är klar inom en halvtimme iaf.

Godnatt och sov så gott.

Hängig

Jag mår fortfarande inte så bra. Är täppt i näsan och känner mig tung i huvudet. Hade ont i magen ett tag oxå men har inte kännt av det på ett tag nu. Skönt. Nästan hela musikalgruppen känner sig dåliga för tillfället. Kommer bli bra det här, vi kommer krypa fram på scenen :) Hoppas vi får sjukdomarna överstökade fort så vi är någorlunda friska när vi har våra föreställningar iaf.

Blir nog ingen kör för mig ikväll, hatar att missa rep men känner att det är bättre att stanna hemma och vila upp mig. Som tur är ska vi inte börja på några nya låtar. Blir en massa vårlåtar som jag har sjuning förut som tur är. Kan nynna lite här hemma för att fräsha upp minnet. Jag som hade planerat att ha full närvaro den här terminen :)

Imorgon blir det lite sovmorgon, till 9. En timme extra på morgonen gör så himla mycket. På kvällen ska vi ha stämmys hemma hos mig. Tacos :) Det är lite av en tradition vi har. Det brukar vara väldigt trevligt.

Nu ska jag ta och lägga mig en stund, är jättetrött. Måste bli bättre till imorgon ju.

Puss ♥


Förkyld

Blä, har blivit förkyld. Känner mig helt tung i huvudet och jättetrött.



Sov för länge imorse oxå. Igår hann jag inte äta frukost och idag var det hårborstningen som fick försvinna från schemat. Ikväll ska jag gå och lägga mig senast 22.30 så jag orkar upp imorgon. Kommer vara totalt död i helgen. Som tur är har jag inget inplanerat, kan sova i två dagar om jag känner för det.

Nu börjar musikalen arta sig. Imorgon ska vi börja improvisera fram någon slags dialog och lära oss lite danser. Blir förhoppningsvis en lite kortare dag då nästan halva gruppen ska till Linköping efter lunch för specialiseringsinfo. Jag har inte bestämt mig om jag vill gå än. Kan vara bra eftersom jag antagligen kommer vilja läsa mitt nästa år här så jag slipper pendla. Men om infon i Linköping är ngt liknande som det var i Norrköping så kan jag lika gärna läsa om kurserna på nätet.

Nu ska jag nog lägga mig framför tv:n lite och sen göra pizza.

Har förresten kommit på att jag borde börja med dagens outfit för jag har så dåligt minne haha. Då kan jag kolla upp vad jag haft för kläder i veckan :)

Puss ♥

Dags för dans

Yes, nu åker jag och dansar :) Kommer hem sent ikväll så uppdaterar antagligen inte mer idag. Men ha en fortsatt trevlig kväll.

Är förresten klara med texterna till musikalen, det kommer bli himla bra alltså. Imorgon ska vi nog försöka köra igenom allt för att få ett hum om hur långt det blir.

Puss ♥


Missing my sötnos

Ska gå och sova nu men saknar Ludwig. Är inte bra på det här med att vara själv (fånigt, jag vet) *suck* Känner mig ganska så pessimistisk för tillfället, ledsen att ni får läsa om det men det är skönt att få skriva av sig ibland. Det är så mycket jag inte alls vill just nu. Vill inte vara ensam, vill inte gå till skolan imorgon, vill inte ha vfu om ett par veckor...

Nej, usch. Nu får det vara nog med klagande. Jag är ju inte helt ensam, har mina goskatter. Det kommer nog bli kul imorgon, ska ju hålla med musikalen. Bara allt löser sig med vfu:n så blir det nog oxå bra :)

Hoppas alla har haft en bra dag.

Godnatt och sov så gott ♥




Alla Hjärtans Dag ♥

Jag vill börja med att hälsa er alla en glad Alla Hjärtans Dag. Hoppas ni har det bra vad ni än har för er. Jag gör ingenting alls idag. Min älskling åkte iväg tidigt imorse. Han kommer vara borta hela veckan. Känns lite konstigt att vara ensam hemma och veta att älsklingen inte snart kommer hem för att gosa med mig. Som tur är har jag katterna som håller mig sällskap.

Ludwig, om du läser det här; Jag saknar dig! Var försiktig när du är ute och åker bil och akta dig för samerna :)

Igår var vi ju på Disney on Ice. Vi tolv stycken tror jag. Pappa med sin nya, hennes barn med respektive och sen jag, mina systrar och Ludwig. Vi hade det väldigt trevligt tyckte jag. Jag och Evelina tyckte showen var jättebra och kul. Vi var nog mer entusiastiska än hälften av barnen som var där haha. Satt och sjöng med nästan hela tiden och klappade händerna så fort isdansarna gjorde något coolt trick. Tror helt klart att det var vi som drog igång hela arenan mestadels av tiden, eller hur Evelina? Vi hade kul iaf. När vi gick hem så sjöng vi en massa Disneylåtar och lät som brunstiga älgkor. Pappa tog avstånd från oss och Ellinor började nog misstänka att hon kanske är adopterad eller nåt :)

Tänkte visa er lite bilder från föreställningen men jag varnar er för att det inte alltid är världens bästa kvalité. Svårt att ta bra bilder när de far omkring sådant.

Kvällens värdar: Musse, Mimmi, Kalle, Kajsa & Långben

Rafiki kommer på besök i Lejonkungen (fattar inte hur det tog sig ner för den trappan med skridskor och allt. De sprang som om de varit barfota. Imponerad)

Simba har växt upp och är här tillsammans med Nala & Pumba

Ariel & Blunder

Prins Erik kikar efter sjöjunfrur

Ariel har blivit människa & har träffat Erik

Lite hula hula-träning i Lilo & Stitch

Lilo har precis köpt Stitch

Barnen Darlington flyger till Landet Ingenstans med Peter Pan (som förövrigt vinkade till mig & Evelina)

Kapten Krok blir uppäten av en gigantisk plastkrokodil

Finalnumret med alla Disney-figurer

 

Det var kul för de använde de riktiga Disneyrösterna i inspelningen. Det kändes nästan som att man faktiskt kollade på en film. Skulle lätt kunna se en hel Disneyfilm på det här sättet. Isdansarna var jätteduktiga!

Hade tänkt att ta kort på den fina morgonrocken jag köpte igår oxå men Ludwig tog med sig kamerna och jag vet inte vart den andra är (har ärligt talat inte ens letat efter den) Tog lite kort med webcamen istället. Morgonrocken är världens mysigaste, jättemjuk och mysig. Fryser inte i den fast den inte är så lång, den går typ till nedanför knäna.

Nu ska jag kanske äta en semla... eller lite mat. Det som blir lättast att fixa :) Imorgon är det skola igen och dans på kvällen.

Puss på er ♥


Hemma hos pappa.

Sitter hemma hos pappa just nu. Har ätit fläskfilé med grönskaker i ugn. Det var gott, var jättehungrig. Snart är det dags att ge sig iväg till kvällens stora höjdpunkt, Disney on Ice. Vi är 12 st som ska gå.

Gick lite på stan innan jag gick hit. Hittade en fin morgonrock från Friis & Conpany på rea. Har sucktat efter den hela julen. Nu kostade den bara 99 kr. Sen var jag på Lush och handlade lite oxå. Blev lite ledsen när jag fick veta att de slutat tillverka den ansiktsrengöringen jag brukar använda (jag vet, jag är knäpp :)).

Nu ska jag fortsätta kolla på Back to the future.

Puss

Hemligheter.

Finally, helg! Känns välbehövligt, även om det kanske inte blir så lugnt. Imorgon ska jag på Disney on Ice med en massa människor, ska bli helkul :) På söndag åker älsklingen till Norrland så då blir jag gräsänka i en vecka. Jättelängesen jag var ifrån honom så länge men det ska nog gå bra. Har ju katterna som håller mig sällskap.

Idag har vi hållt på med musikalen (det är det enda som kommer hända i skolan ett tag framöver). Delade ut roller och gjorde klart storyboarden. Jag blev huvudpersonens kompis som är med på äventyret. Vill inte avslöja för mycket vad det handlar om. Visserligen tror jag inte att så många ser det här men man vet ju aldrig. Ni får veta sen vad musikalen handlar om (vare sig ni vill det eller inte haha).

Har varit och handlat mat oxå. Så jag inte ska svälta ihjäl nästa vecka. Köpte semlor som vi ska äta sen när Ludwig kommer hem från klättringen. Blir min första i år.

Fick ett spännande mail från Jessica förut som handlade om ngt jag älskar. Vet inte om jag ska våga... Ni får inte veta vad det är för då kanske det blir jinxat (hmm... vad heter det på svenska?) Blev ett väldigt hemlighetsfullt inlägg det här :)

Nu ska jag börja med maten, det kan ni få veta iaf hihi. Blir fläskfilé och wokgrönsaker i gräddsås tillsammans med färsk pasta.


Så här ser jag ut idag, trött och osminkad men så får det vara ibland :)

 

Puss på er sålänge ♥


Musikal, Bounce & dumma bussar.

Hej hej.

Har haft fullt upp idag, känner mig ganska så trött och aningen stressad. Vi håller ju på att skriva ihop en musikal och det ska vara klart i mitten av v.8 så det är lite ont om tid. Men vi är på god väg. Tror det kommer bli jättebra :)

Missade vårt styrelsmöte förut. Kom hem efter 18 och mötet skulle börja 19. Jag funderade länge och väl på om jag skulle bemöda mig att orka ta mig dit (dåligt, jag vet men var hungrig, trött och allmänt irriterad). Bestämde mig iaf för att jag skulle gå, det brukar alltid vara så trevligt på våra möten. Tog mig till Gamla Linköping där jag skulle byta buss men missade den. Stod kvar och väntade i flera minuter men det kom ingen buss. Så jag gav upp och tänkte åka hem. Hade kunnat vänta på nästa buss men det var kallt och den skulle dröja 30 min. Sen när jag stod och väntade på min buss så kommer den andra dumma bussen, mer än 10 minuter försent. Fast då hann jag inte till rätt hållplats... *suck* Då åkte jag hem och gjorde pannkakor istället.

Så spännande har min dag varit :)

Beställde biljetter till Bounce i april oxå. Ska gå tillsammans med Jessica. Kommer nog blir roligt. De är så fruktansvärt bra. Tänkte att jag kanske kunde bli lite inspirerad inför vår dansförställning i maj.

Nu måste jag gå coh sova. Ska upp tidigt imorgon igen. Kommer vara totalt död efter de här veckorna. Men men, vi gör ju ngt kul iaf.

Godnatt ♥

10 februari 2010

Hej hej.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska köra igång igen med musikalen. Började innan lunch med lite genomgång och ett musikalquiz. Jag vann :) Fick skivan med all musik på som läraren använde. Då blev jag lite glad.

Blir nog en lång dag idag. Vi har jättemycket att göra. Sen blir det kör ikväll. Skulle ha tränat med mamma imorgon men kom på att jag hade styrelsemöte då så det kanske inte blir någon träning den här veckan (utöver dansen alltså).

Hörs sen om jag hinner.

Puss

Lite klagande...

Har inte gjort ett dugg idag. Jätteskönt att bara få ta det lugnt och slappna av men någonstans i bakhuvudet så finns ändå känslan av att jag borde göra något vettigt. Jaja, det är inte mycket att göra åt det nu, dagen är nästan slut och jag ska strax gå och sova.

Imorgon börjar sådär en fyra långa veckor i skolan. Kommer hålla på med produktionerc och antagligen gå 8-17 varje dag. Förstår inte hur jag ska orka. Efter de veckorna så är det VFU, vilket betyder två veckor till med långa dagar. Fasar lite inför det. Håller på att försöka byta praktikplats eftersom jag inte trivs där jag är nu men de ansvariga vill bara att vi ska hålla på och prata om problemen, försöka lösa det. Jag tror inte det går och vill helst inte prata om det med min handledare. Jag kommer börja gråta. Jag gör det när jag blir arg och ingen lyssnar, jättejobbigt. Känner mig som ett barn *suck*

Veckorna fram till praktiken blir nog bra iaf. Ska hålla på med musikal :) Alltid roligt. Hoppas bara att gruppen blir bra.

Nej, nu ska jag göra mig en matlåda till imorgon och sen sova.

Godnatt ♥

Godmorgon

Är ledig idag, så himla skönt. Det här är typ den enda lediga dagen jag har i den här kursen annars brukar vi ha någon i veckan iaf. Vaknade lite innan 9 när älsklingen gick till jobbet och sen dess har jag legat i sängen och läst Breaking Dawn. Om jag inte hade blivit hungrig hade jag nog fortfarande legat kvar där i värmen.

Var ju på första danslektionen igår. Visste egentligen inte om jag ville gå. Saknar jazzen och känner mig inte alltid så hemma i den här stilen när det går mer mot street. Men så fort vi kom igång med uppvärmningen så blev jag bara glad som jag alltid blir av att dansa. Vi ska tydligen vara ganska extrema den här terminen så det blir ordentliga konstraster mellan jazzen och streeten. Som tur var började vi med jazz. Kul att få göra något jag känner att jag är någorlunda bra på. Blir värre sen när vi kommer till streetdelen. Måste komma ihåg att tänka på det som en utmaning som kommer utveckla mig till att bli en bättre dansare.

Nu tänker jag jag äta frukost och läsa lite mer.

Puss ♥



Avatar, dans och insnöad.

Jaha, då var man hemma igen då efter en helg i Stockholm. Hade väldigt trevligt, lite tråkigt bara att jag och Jessica gick om varandra totalt men vi får väl ses en annan gång. Någon föreslog att hon nog egentligen inte ville träffa mig, man blev tydligen väldigt upptagen när man flyttar till huvudstaden :)

Ja, vad fyllde vi dagarna med då?

Kom upp ganska sent på lördagen, runt 16 ungefär, stannade lite i Vaxholm, drack té och småpratade innan vi begav oss till Björkhagen för att lämna bilen. Vi tog tunnelbanan in till stan och försökte leta reda på en Max-restaurang. Jag visste på ett ungefär vart den fanns en men gick en ganska rejäl omväg för att komma dit. Ludwig hade dock sin trogna iPhone som gav oss ledtrådar om vart vi befann oss. Tycker allt ser likadant ut i Stockholm, har jättesvårt för att veta vart jag är och hitta olika ställen. Men det gick bra, vi lyckades komma fram och fick mat i oss innan vi havererade. Sen blev det en Chai-latte på Espresso House. Det var fantastisk gott faktiskt, vill ha mer sån :)

Vid 21.10 skulle bion börja (anledning till att vi var där från första början var ju detta besök) Det var hur mycket folk som helst, trodde aldrig vi skulle ta oss igenom folkmassan till popcornen. Fick ett par fina glasögon och sen började äventyret.

Så här söta var jag vi :) Jag ser ju totalt crazy ut haha



Det var ganska häftigt med 3D och filmen var jättefint gjord men jag tyckte inte det var en otroligt bra film direkt. Den var bra men inte direkt så att jag tyckte att det var den bästa filmen jag någonsin sett. Men den var klart sevärd.

Efter filmen gick vi omkring på stan ett tag för att sen ta oss hemåt. På söndagen tog vi det bara lugnt fram tills vi skulle åka tillbaka till Linköping igen. Det var helt enkelt en bra helg men den kunde ju varit lite längre :)

Nästa helg blir det Disney on Ice istället.

Ikväll börjar streetjazzen igen, ska bli kul att få komma igång med dansen men jag saknar min vanliga jazz lite. Tycker det är jättedumt att det inte kan fixa högre klasser än termin 3 typ, behöver lite mer utmaning än så.

Nu kom Ludwig hem så nu ska jag kramas lite :) Måste bara visa den här bilden jag tog för ett par dagar sen.

Det här är våran insnöade grill, den mår nog inte så bra :) Får antagligen bli en ny när grillsäsongen börjar.


All rise for little me :)

Hej på er.
Sitter här insvept i en filt, tycker det är kallt i lägenheten men är rätt glad iaf (enligt bilden iaf) Undrar om jag bara blir sådär käckt glad på bild? Vet att jag har en förmåga att se rätt sur ut ibland :)


Hoppas ni haft en bra förmiddag. Jag kom hem vid 12 idag, jätteskönt att ha nästan hela fredagen ledig :) Agerade ju domare på en rättegång imorse. Det var inte lika hemskt och allvarligt som jag förväntat mig utan det gick förhållandevis bra. Utställningen blev friad från alla anklagelser. Det var inte helt lätt att ha rollen som domare. Vi fick inte säga något alls, vi skulle vara helt opartiska och bara hålla ordning på seminariet. Jag har jättesvårt för att vara tyst och inte uttrycka mina åsikter men det var nog en bra övning.

Nu sitter jag här med mina sötkatter och funderar på om jag borde göra mina kompletteringar till portfolion. Borde ha gjort dem för jättelänge sen men har bara skjutit upp det hela tiden.

Ikväll blir det nog spelkväll med Ludwigs kompisar, vet inte om jag vill. Får se hur jag gör. Imorgon blir det Stockholm men det verkar som att jag inte kommer få träffa Jessica. Ingen av oss kan när den andra kan, trist. Undrar vad jag ska hitta på istället... Kommer nog på något.

Puss ♥


Rättegång.

Imorgon är det alltså dags för rättegång... Utställningen 'Att bygga det lyckliga samhället' står åtalad för något, vet inte vad exakt. Något i stil med att den är olämplig för barn och ungdomar. Jag är iaf del av domarstaben och det är vårat jobb att komma fram till ett beslut. Kan nog bli kul men skulle hellre göra något annat.

Idag skulle jag ha läst... det har jag inte gjort. Jag är inte ett dugg förvånad och det är säkert inte ni heller :)

Lite dålig uppdatering men det har helt enkelt inte hänt så mycket idag.

Hörs imorgon.
Godnatt ♥

♥♥♥

Idag är det älsklingens och min dag. Vi blev tillsammans den tredje och uppmärksammar alltid dagen varje månad. Tycker det är en mysig tradition. Så grattis till oss älskling ♥



Ja, det blev inte mer än två kapitel lästa ur boken sen men det gick ganska bra med frågorna ändå. Har ikväll och imorgon på mig att läsa klart allt. Så jag hoppas jag hinner.

Min fältmentor ringde mig förut och sa att jag inte får byta VFU-plats bara sådär. Först måste vi ha ett möte, jag, hon och min handledare, för att se om problemen går att lösa...blä. Jag är intresserad av att lösa något, jag vill bara därifrån. Men tydligen är det att fly från problemen *suck* Kommer börja gråta, gör alltid det när jag är arg och inte får fram det jag vill säga på ett bra sätt. Var inte så glad efter det samtalet men som tur är har jag underbart söta vänner i arbetsgruppen som står på min sida. Det hjälper faktiskt att veta att jag inte är ensam. Tack till er!

Har sjungit idag oxå. Alltid lika trevligt :)

Men nu ska jag tina lite kyckling för ikväll blir det kycklingenchiladas till kvällsmat. Får se om Ludwig kommer hem snart eller om jag får äta själv.

Längtar till lördag, då det blir Avatar i Stockholm.


Fick förresten ett mail förut där det stod att jag blivit guldmedlem hos sf bio. Blev jätteförvånad, trodde inte att jag gått så mycket på bio. Men det var lite kul :) Ville bara dela med mig av denna underbara nyhet hahah

Puss ♥

Jag är hemsk

...på att planera min tid. Ska till skolan om 45 minuter för att komma på en massa frågor kring en bok, som då självklart skulle vara färdigläst tills dess. Jag har läst två kapitel, förstår inte vad det är med mig. Sa för ett tag sen att jag måste ha stress för att kunna prestera men jag måste nog ändra mig. Jag kan inte prestera alls, stress eller inte.

Nej, nu måste jag fortsätta fixa iordning mig. Fattar inte varför jag sitter här och slösar tid *suck* Jag har problem.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag iaf ♥

Fingerfärg, spjut, träd och trummor.

Godkväll.

Ska strax gå och sova men tänkte att jag skulle berätta om afropowerdance-passet som jag var på förut idag. Det var otroligt kul och fruktansvärt jobbigt. I slutet orkade jag knappt röra mig. Läraren var jättebra och fick oss verkligen att släppa loss och bara ha roligt. Rubriken på det här inlägget är olika steg som vi fick göra. Fingerfärg med efterföljande spjut var roligast. Då kunde man verkligen ta i ordentligt :)

Har fortfarande inte läst något i boken som ska vara färdig imorgon... oops. Får gå upp tidigt och komma igång. Som tur är ska vi inte ses förens vid 13 så jag kanske hinner med en del iaf.

Äventyren som vi gjorde i skolan idag var roligt. Var lite nervös innan men det gick bra. Det var kul att få se vad de andra hade hittat på oxå.

Nehe, ska se om jag kan komma i säng nu då, behöver sova.

Godnatt och sov så gott.

En snabbis...

Hej på er.

Hinner inte skriva så mycket just nu, ska slänga i mig lite mat och sen iväg till ortopeden igen för att prova mina nya inlägg. Ikväll blir det afropowerdance med mamma :)

Puss på er sålänge ♥


Godnatt.

Nej, nu får det vara nog för idag. Har precis ätit en jättegod linssoppa och kollat på American Dad tillsammans med älsklingen.

Imorgon blir det äventyr med klassen :)

Jag vill passa på att skänka en tanke till alla anhöriga till de som har gått bort idag eller skadat sig. Evelina påminde mig om olyckan i Linghem imorse, då en banarbetare blev påkörd av tåget. Verkligen jättehemskt...

Sov så gott.

Kram


Dåligt humör.

Känner mig inte alls glad idag. Vet inte alls varifrån det här dåliga humöret kommer, det kanske bara är en sån dag helt enkelt. Tycker bättre om de dagar då jag är glad. Mina stackars kurskamrater fick nog känna av mina humörsvängningar ordentligt idag. Tycker lite synd om dem faktiskt. Hoppas jag är snällare imorgon...

Idag har vi ju då haft mini-integration. Det började med att vi fick åka ut i rymden på ett äventyr för att rädda Christer Fuglesang (heter han så?). Han hade åkt till månen själv och sen blivit tillfångatagen av ett månmonster. Vi fick sen i uppgift att göra egna äventyr som ska redovisas imorgon. Kan nog bli rätt kul.

Hörde förut idag att någon hade bombhotat Ica Maxi. Helt sjukt hur någon kan komma på något sånt. Jag menar, vad vinner man på att hota en mataffär? Nu menar jag inte att det är okej att hota någon/något alls men vad får man ut av just en matbutik? Hänger inte riktigt med.

Hittade den här artikeln när jag var inne på aftonbladet för att leta uppdateringar kring bombhotet...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6529872.ab

Det går inget bra för Norrköping känns det som. Senast igår körde ju en lastbil fast i en viadukt för att den var för hög och nu det här. Såg lastbilsolyckan imorse när vi åkte till skolan, såg inte så kul ut. Vet inte hur det hade gått med chauffören men lastbilen var inte så hel av det jag såg. Tycker inte om det här vädret, det orsakar så himla mycket olyckor.

Borde sätta igång att läsa lite. Hade sett fram emot en relativt lugn vecka men sen visade det sig att vi har en massa att göra. Är helstressad nu och vill bara gömma mig under täcket. Önskar att jag jobbade istället, då har man inga hemuppgifter att tänka på och så får man pengar...

Vad tycker ni om den nya bloggdesignen förresten? Är ganska nöjd (ego, jag vet ☺, men det får man vara ibland haha).

Nu måste jag börja med tråkboken men först lägger jag in en liten video som brukar få mig på gott humör :)

Puss på er och ha en fortsatt härlig kväll ♥


RSS 2.0