31 augusti 2010

Hej på er. Hoppas ni har haft en bra dag. Jag hade ingen skola idag så jag passade på att göra ingenting :) Ska åka ner på stan strax tänkte jag och kika lite efter några fina bröllopsunderkläder. Har dessutom sminkat och fixat iordning mig så jag kan ju inte bara sitta hemma och slöa. Har lite annat att fixa med under kvällen oxå så det är väl lika bra att sätta igång. Ska kolla lite på bokföringen, betala ut pengar och skriva en inköpslista till bröllopet. Solen skiner ute så det är bara att passa på och njuta, hösten är snart här. Hörs senare.


♥ 4 dagar kvar ♥


Tävling

Godmorgon alla sötnosar.

Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Tänkte börja morgonen med att tipsa om en tävling hos Vampire Diaries.se. Gå in HÄR så kan ni oxå vara med och tävla om säsong 1 på dvd.

Glöm förresten inte att säsong 2 börjar den 9 september :)

Hör senare.

Puss ♥

30 augusti 2010

Idag kändes det verkligen som höst när jag cyklade till skolan. Det var kallt och mulet. Har inte riktigt acepterat att sommaren kanske är slut. Men sålänge det är fint väder på lördag så är jag glad iaf :) Än sålänge står det att de ska vara 15 grade varmt och soligt men jag håller noga koll på smhis hemsida.

Ludwigs mamma var här igår med klänningen så jag kunde prova och den är helt underbar. Nu var kjolarna klara så jag kunde verkligen se hur jag kommer att se ut. Det är verkligen en prinsessklänningen och jag förstår inte alls hur jag någonsin ska klara av att ta av mig den (eller andas för den delen haha). Vill alltid ha den på mig, känner mig så fin i den! Kan knappt vänta tills ni får se bilder på alltihop, klänning, tiara, skor, smycken och självklart på älsklingen.

Ikväll ska jag iväg och gyckla med LiHtösen. Vi verkar inte bli alls många men förhoppningsvis ska vi väl kunna sjunga något iaf så folk blir sugna på att söka. Vi har öppna rep nu på onsdag och den 15 september i Folkungaskolan 19,00. Om ni vill sjunga med världens härligaste kör så kom dit och prova lite :)

Nu är det bara 5 dagar kvar... ♥

Så himla fin

Var och provade klänningen igår och den kommer bli så himla fin! Ville inte ta av den alls efter att vi provat klart, kände mig som en prinsessa :) Den kommer bli så bra när allt är färdigt. Längden ska klippas till och kjolarna sys fast i livet sen är den typ klar (tror jag). Tog lite bilder med mobilen men ni får hålla er till tåls en vecka till.

Efter klänningsprovningen åt vi färsk pasta med kantarell- och baconsås. Det var riktigt gott! Och sen blev det hallon- och lakritskaka. Också väldigt gott även fast det låter lite märkligt. Började kolla på Bröllopsfotografen men missade slutet för jag var tvungen att åka till flygplatsen och hämta upp älsklingen. Skönt att ha han hemma igen. Vaknade imorse av att telefonen ringde (vår vigselförrättare som undrade hur vi ville lägga upp vigseln) och blev förvånad över att jag inte sov själv. Men efter ett par sekunde rkom jag på att Ludwig var hemma hahaha. Tror det betyder att han är bort för ofta.

Idag ska jag på både styrelsemöte och årsmöte med LiHtösen. Det är antagligen det sista styrelsemötet eftersom jag inte ska vara kvar på min post. 2 år som kassör räcker gott och väl. Hoppas jag inte har för mycket att ändra på den här gången. Förra året fick vi göra om hela bokslutet men förhoppningsvis ska det se bättre ut i år *hoppas hoppas hoppas* Även om kassörsarbetet inte alltid har varit en dans på rosor så kommer jag sakna att vara med i styrelsen. Man lär känna alla så mycket bättre då och man får vara med och vägleda kören. Det har oxå blivit mycket gott fika :) Funderar på om jag ska ta en liten ansvarspost men vi får se. Är lite trött på ansvar för tillfället.

Nu ska jag väcka sötnosen och göra frukost.

Puss på er ♥

1 vecka kvar!

Ja, nu är det inte långt kvar. Om en vecka så ska jag äntligen gifta mig med min älskade Ludwig. Känns inte klokt :) Känns så himla vuxet med äktenskap och jag är verkligen inte vuxen (att jag fyller 25 i år har ingen betydelse). Det är en häftig känsla - jag ska bli fru och när jag berättar något om älsklingen så kan jag jag säga "min man" istället för min pojkvän. Börjar bli lite nervös...

Har fortfarande en massa saker som ska fixas. Måste handla mat, ljusstaker, glas och sånna saker. Sen är det frågan om vi ska ha festhäfte, då måste det göras oxå. Har inhandlat en jättefin tiara och en väska iaf :) Det är ju alltid något hahah. Tur att vi inte har så långa dagar i skolan för då kanske jag kan hinna med något åtminstone. Ska strax iväg och prova klänningen. Den kommer bli så himla fin! Längtar tills den är helt färdig och jag får ta på mig den på riktigt tillsammans med alla accessoarer. Fick låna ett par fina pärlörhängen från mammas väninna så det blir lite billigare. Har kommit på att jag har något nytt, något gammalt och något lånat nu. Bara det blå som fattas.

Jaha, från bröllopsplanering till skola...

En vecka har gått. Har inte haft så mycket lektioner men det har varit lite att läsa, en föreläsning och ett par seminarium. Min nya grupp verkar trevlig så jag hoppas vi ska komma överens fram till jul sen blir det antagligen en ny grupp eftersom jag kommer läsa en ny kurs då. Ämnet verkar väl oxå ganska intressant men vi ska ha en stor salstenta i oktober och det är inte min grej. Jag föredrar att skriva uppsatser, tycker inte jag lär mig så mycket på prov och tentor. men vi får väl hoppas på det bästa. Jag ska verkligen försöka göra saker i tid så att jag inte behöver sitta och läsa all litteratur dagen innan tentan.

Nu ska jag ta och plocka lite här hemma så det är fint till att älsklingen kommer hem. Har saknat honom.

Vi får se om vi hörs något mer idag annars får ni ha en trevlig lördag.

Bjuder på lite härliga sommarbilder från när vi var på Skänninge marknad.



Puss ♥

Solen tittar fram

Godmorgon. Idag är det soligt ute. Känns som att man borde passa på att gå ut lite innan det blir regn och tråkigt höstväder igen.

Fick min kurslitteratur idag (har inte beställt allt men det som vi ska ha de två första veckorna iaf) så ska väl försöka läsa lite oxå. Brevbäraren var jättegullig ovh ringde på dörren för att lämna av böckerna. Tyckte jag var snällt annars hade jag behövt att gå bort till affären och hämta ut dem.

Fick förresten tillslut min hjälp med bokföringen igår, så nu ska allt bara skrivas in och så håller vi tummarna för att det stämmer.

Ikväll blir det nog spelkväll hemma hos en av älsklingens kompisar.

Bjuder på två sommarbilder med mina goskatter.



Puss sålänge ♥

Vampire Diaries Trailer

Okej, jag vet att jag sagt godnatt men såg att de hade släppt trailern inför säsong 2 av the Vampire Diaries. Längtar tills det börjar. Tycker serien är jättebra även om nästan allt är ändrat från böckerna. Det är konstigt, med True Blood stör jag mig sjukt mycket på när de inte gör som i böckerna men i Vampire Diaries gör det inget för de gör helt nya historier och använder knappt något från böckerna.

Enjoy!


Tidigt

Nej, idag ska jag nog gå och lägga mig tidigt. Skulle egentligen kommit i säng för en halvtimma sen men jag kollade på ett extra avsnitt av SATC. Charlotte gifte sig och det var fint.

Bild lånad från Google.

Fick mig att börja tänka på mitt eget bröllop. Två veckor kvar bara, det är inte riktigt klokt. Känner mig ganska rörig just nu och vet inte alls om allt är fixat. Kör på devisen att det löser sig nog. Håller på att kolla morgongåva till sötnosen iaf :)

Godnatt gullungar ♥

Stop Killing Judas

Älsklingen har fortfarande inte kommit hem så jag har suttit och kollat på YouTube istället för att fixa med bokföring :)

Vet inte om ni har sett ngt med Mad Tv (det är som SNL ungefär) men de är fruktansvärt roliga så jag tänkte lägga upp ett par videos som de har gjort. Enjoy!

N'Sync - This We Promise You

Britney Spear - Lick my baby back behind

Britney Spears & Madonna - Me against Madonna

Terminator

Shakira - Whenever wherever

 

Puss ♥


Väntar

...på att älsklingen ska komma hem så att han kan hjälpa mig med bokföringen. Det är så himla trist att sitta med det här och jag blir så irriterad på mig själv som inte har tagit tag i det tidigare. Det jobbiga är att jag itne kan gå vidare utan älsklingen för det är ngt som inte stämmer med det vi har räknat ut tidigare så allt jag kan göra är att vänta.

Har inte gjort alls mycket idag annars. Var ju uppe tidigt men timmarna bara flög förbi utan att jag hann göra ngt vettigt.

Började lyssna på låten Waka Waka med Shakira förut på Spotify och tycker den är lite mysig (även om jag inte gillar fotboll). Shakira är sommar för mig.

 

Hips don't lie är min favoritsommarlåt. Förknippar den med sommar jag pluggade i Spanien. Det var bland det roligaste jag gjort även om det var ganska jobbigt ibland.

 

Nehe, man kanske skulle försöka få tag på sötnosen och se varför han dröjer, behöver ju verkligen hjälp.

Puss sålänge ♥


Vampires Suck

Godmorgon. Jag är uppe tidigt idag men jag känner mig inte så vaken än. Vet att jag har en massa grejer att fixa och blir trött bara av att tänka på det.

Igår var jag ju på bio med Ellinor och såg Vampires Suck. Jag hade som sagt inga höga förväntningar på filmen men jag blev glatt överraskad. Tyckte den var rätt rolig och det fanns många referenser till filmer och personer utöver Twilight, bl. a. Alice i Underlandet, Dear John, True Blood, Vampire Diaries, Jonas Brothers, Taylor Swift, Gossip Girl och Jersey Shore (kommer inte ihåg alla). De hade även med lite spoilers från sista Twilightboken- Breaking Dawn. Kul för oss som har läst den men kanske inte så bra för de som bara kollar på filmerna...

Lite skådespelarinsater då:

Matt Lanter som spelar Edward Sullen var för det första snyggare än Robert Pattinson. Dessutom var han bättre enligt min åsikt. Han hade passat till originalrollen.                                       


Becca Crane spelades av Jenn Prosk. Hon passade utseendemässigt till rollen men det bästa var hur hon verkligen hade fått till Kristen Stewarts dåliga skådespelande. Man fick se lite av hur Jenn var när hon inte behövde förhålla sig till orginalkaraktären och då var hon väldigt bra. Jag kanske gör några arga genom att skriva det här men Kristen Stewart har verkligen förstört Bella från boken. Men så tillhör ju jag också den skara som tycker bättre om böckerna än filmerna.


Har inte så mycket att säga om Chris Riggi (Jacob White) förutom att det var kul när han jagade katter och tog av sig tröjan.

Så för att sammanfatta det hela så tyckte jag filmen var rätt rolig men det är inte nödvändigt att lägga ut 95 kr för att se den om man kan se den hemma.

Puss ♥




Biodags

Nu åker jag ner till stan för att lämna in smycken och gå på bio tillsammans med min lillasyster. Vi ska se Vampires suck. Blir nog kul även om jag inte har jättehöga förväntningar på filmen.

Puss ♥


Frustrerad

Jag håller på att bli galen. Sitter med körens bokföring som måste bli klar den här veckan för sen försvinner min ekonomiska hjälpreda till Spanien för att jobba och hinner inte hem innan årsmötet. Dessutom måste revisorn hinna kolla igenom allt oxå ju.

Ibland kan jag verkligen vara hopplös på att ta tag i saker, har ingen disciplin alls. Undrar i mitt stilla sinne varför jag inte gav upp att vara kassör efter förra året. Tänkte att jag skulle fixa allt och vara hur duktig som helst men det är bara att erkänna att det inte riktigt blev så *suck* Kanske inte så bra att skriva sånt här på bloggen men vi är ju alla människor och vi kan inte lyckas hela tiden. Jag är långt från perfekt men det gör inget, jag trivs med mig själv. Fast det vore ju inte helt fel att kunna vara ordentlig ibland :) Särskilt nu när skolan drar igång igen. Har faktiskt beställt två böcker redan, vilket jag aldrig gjort innan kursstart förut. Så bravo till mig.

Så här önskar jag att jag kände mig inför bokslutet och mina kassörsuppgifter.

 

...tyvärr är verkligheten mer såhär.


Ska äta lite, fixa iordning mig och sen åka ner på stan. Det blev bio ikväll. Ska bli skönt att slappna av lite för att kunna ta nya tag med bokföringen efter det.

Puss ♥



Höst?

Godmorgon. Har ni sovit gott? Jag vaknade när älsklingen gick till jobbet vid 8 men har inte gjort något vettigt sen dess. Väntar på att rörmokaren ska ringa och säga att han kommer och fixar vårt avlopp. Har inte kunnat diska sen helgen för att vattnet vägrar rinna ner. Om de inte hör av sig innan 12 idag tänker jag ringa igen och tjata.

Usch, det känns verkligen som höst nu. Vill inte ens tänka tanken men det verkar som att sommaren har försvunnit för den här gången. Men jag hoppas innerligt att det blir några varmar dagar till. Är inte redo för hösten fast den kan vara ganska mysig ibland. Jag vill gå med bara ben och inte behöva använda jacka. Jag vill ha strålande sol inte regn och storm. Jag är helt enkelt en sommarmänniska och det kommer jag nog alltid att vara. Skulle inte vara helt fel att ha ett jobb där vinterhalvåret kunde spenderas utomlands. Undrar om det funkar att göra så som förskollärare?

Idag hade jag tänkt att åka in till stan och lämna in våra förlovningsringar för gravering. Kommer kännas konstigt att vara utan den en vecka. Känner mig bekväm med min ring. Tänker även trä om mitt pärlhalsband och kanske kolla på ett par matchande örhängen. Ellinor ville att vi skulle se Vampyrer suger ngn dag oxå så vi får se om det hamnar på dagens lista.

Nu ska jag göra lite frukost. Hörs senare kanske.

Puss ♥

Jag i min dansoutfit från fredagens föreställning (Inte rätt shorts dock)


"Lär känna mig"-lista

Du heter: Linda

Smeknamn: Mest älsklingen som har smeknamn på mig och det kommer nya ganska ofta men bl.a QT.

Låt som när du är ledsen sörjer till: Chopin – Nocturne No. 2

Beroende av: Inget just nu men brukar bli beroende av böcker och tv-serier. Senast var det the Vampire Diaries, både böckerna och serien.

Vad tror folk om dig? Vet inte men kanske att jag är lite bitchig  och arg ibland.

Stämmer det? Ja, ibland kan det nog göra det. Har lätt för att bli irriterad på vissa människor

Vad får du oftast komplimanger för? Alla mina olika örhängen.

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv, våga göra bort sig och inte ta sig själv på för stort allvar.

Brukar du skratta för dig själv? Ja, det brukar jag.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Hej Linda, kan du göra ett kontobesked åt mig för juli där man ser att jag betalt hyran. Puss

Var bor du? Linköping.

Trivs du där? Ja, det gör jag.

Hur svarar du i mobilen? Oftast ”Ah, det är Linda”.

Vem ringde du senast? Stångåstadens kundtjänst.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon sa att hon skulle göra en felanmälan åt mig.

Antal timmar sömn inatt: ca 8 timmar.

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Nej, det brukar jag inte. Är väldigt dålig på det faktiskt. Om jag måste vara i tid för att jag ska med en buss eller nåt brukar jag vara i tid men inte annars.

Hur känner du dig nu: Lite seg och uttråkad. Irriterad på att rörmokaren inte har ringt än.

Vanligaste färg på dina kläder: Rosa kanske.

Vad tycker du om fötter: Speciella.

Vad saknar du: Min lillasyster som är på andra sidan jorden.

Hade du en bra kväll igår: Ja, det hade jag. Testade min brudklänning och myste med älsklingen.

Favorit dryck på morgonen: Proviva.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt midnatt.

Är du blyg? Nej, inte nu längre men innan jag började gymnasiet var jag hopplös.

Sysslar du med någon idrott: Jag dansar.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske, det har bara inte hänt mig.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ingen aning.

Är du nöjd med ditt liv: Ja, det är jag.

Är du bortskämd: Nej.

Vad gör du i morgon: Det vet jag inte, håller kanske på med lite bokföring.

Vad är det värsta du vet? Att gå ensam genom folksamlingar med tonåringar.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det tycker jag verkligen.

Vad är det finaste du fått? En avskedsvideo och mixtape av min bästa vän.

En speciell dag du minns: När jag och älsklingen blev tillsammans och snart kommer jag minnas vår bröllopsdag.

Du samlar på: Fina plastpåsar.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ludwig.

När grät du senast: Igår när Ludwig plockade fram saker ur kylen och jag inte fick plats med mina saker. Jag skyller på att jag var hungrig.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa hus och en fin bil.

Vill du gifta dig: Ja, det vill jag och det ska jag.

Vill du ha barn: Yes, det vill jag.

Är du musikalisk? Ja, jag sjunger men kan inte spela instrument.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Aldrig. Hatar det.


Liseberg 2010

Okej, jag vet att jag är väldigt sent ute med det här inlägget men det har helt enketl inte blivit av att jag satt mig ner och skrivit klart det. Det har legat som utkast ett bra tag nu. Men, jag tänkte att eftersom jag inte har så mycket att göra idag så kan jag sätta mig ner och komponera ihop ngt (gör man det med texter eller är det bara musik? hmm...) Mitt minne är inte världsbäst så det blir antagligen inte någon detaljerad beskrivning av vad vi hittade på men jag ska väl åtminstone kunna göra en övergripande redogörelse för besöket.

Den 30 juni (tror jag att det var iaf) så packade jag, älsklingen, Ellinor, Evelina och mamma in oss i bilen och begav oss ner mot Göteborg. Eftersom Evelina skulle åka till Nya Zeeland för för att plugga i ett halvår så ville vi hitta på ngt kul innan.

Som vanligt när jag och älsklingen ska åka någonstans så kom vi iväg sent. Vi är ganska stora tidsoptimister och det slutar alltid med att vi stressar här hemma och blir sena :) Vi hade planerat att komma fram när parken öppnade men vi blev väl någon timme sena.

I våra försök att hitta parkeringen så snurrade vi runt lite utanför Liseberg men med hjälp av Ludwigs iPhone så lyckades vi tillslut svänga av vid rätt avfart.

Väl innanför grindaren började vi med att besöka toaletterna, det behövdes efter ett par timmar i bilen :) haha

Sen var det inget som hindrade oss från att börja åka. Vi åkte nog det mesta skulle jag tro, förutom Ellinor som inte är så förtjust i alla attraktioner. Vi andra försökte få upp henne men vi misslyckades ganska rejält. Hon var stolt över att hon lyckades komma upp i den lilla berg och dalbanan - Rabalder.

Jag blev på dåligt humör ett tag för att alla bara sprang iväg från mig men det gick över när jag fick mat. Vi åt pizza-buffé som inte var så jättegod men det var mat iaf och alla andra tyckte det var gott. Vi kramade kaniner, kollade på Sammys äventyr, åt glass, dansade till ett piratband (jag & Evelina) och hade det allmänt trevligt.

Jag och älsklingen lyckades få upp Evelina i både Balder och Kanonen. Hon höll på att springa därifrån men efteråt så ville hon inte sluta :) Kanonen var nog den attraktion som blev mest välbesökt i år. Älskar den!

Vi var kvar hela dagen och gick inte ut genom grindarna fören parken stängde. Försökte hinna med att köpa en sockervadd men det var försent, de stängde precis när det blev min tur.

Det var en jättehärlig dag iaf och jag hoppas vi kan göra om det nästa sommar. Tycker om sådana här traditioner.

Våran dag i bilder. Enjoy!



Det går fort när man har roligt

Ja, helt klart. Det är redan torsdag. Vad hände med veckan egentligen? Tycker hela sommaren har gått fort. Skulle gärna vara ledig lite till :) Är ledig nästa vecka med sen börjar skolan igen med allt vad det innebär - läsa, köpa böcker, forska, träffa nya människor osv. Fast förra året gick ju rätt fort så då borde de här terminerna flyga förbi de oxå tycker jag. 3 terminer kvar sen är jag äntligen klar.

Körde ett pass med zumba förut. Känns bra. Mamma ville oxå komma förbi och testa när hon hörde att jag hade det. Så vi får väl ta en zumba-dag hon och jag :)

Måste åka in till stan innan dansen ikväll. Ska se om jag hittar lite billiga accesoarer att ha till showen imorgon. Känns sådär, både dansen och letandet. Ena dansen går jättebra, kommer ihåg allt men uppvärmningsdansen vill verkligen inte sätta sig *suck* Vet inte vad jag ska göra åt det... Bara idag kvar sen är det dansshow imorgon på Sagateatern här i Linköping. Det är GRATIS så kom och kolla om ni inte har ngt annat för er :) Klockan 18 och kl 19 kör vi.

Lite lunch kanske?

Puss ♥

När du får oväntat besök

Gud, jag håller på att bli galen! Tror snart att grannarna kommer in igenom väggen. De håller på med något renoveringsarbete och det består tydligen av att borra stora hål i hela väggarna, det är vad det låter som iaf. Kan knappt tänka. Hoppas de tar lunch snart så jag kan få slappna av en liten stund. Gaahh

Idag hade jag tänkt att testa ett av zumba-passen (hoppas jag hör tv:n i allt oväsen bara). Sen måste jag gå igenom danserna innan det är klass ikväll. Ska nog göra lite bokföring med så jag kan lämna över bokslutet för granskning snart.

Nej, tror jag måste gå och kolla så att jag inte har besökare i garderoben. *suck*

Om jag inte har blivit alltför galen av detta oljud så skriver jag senare :)

♥♥♥

Fairly nuts

Kan verkligen inte säga det för ofta, jag älskar att dansa! ♥ Vet inte riktigt vad det beror på men tror jag tyckte om det från första stunden jag provade och sen dess har kärleken bara växt :)

Folkuniversitetets dansuppvisning 2010 - streetjazz.
Det här var nog en av de roligaste koreografierna jag dansat :)

 

Dirty Picture-låten går runt i huvudet på mig nu. Har lyssnat på den hela dagen. Undrar om jag kommer tröttna? Vi gick igenom ganska mycket på lektionen idag. Det känns ganska bra än så länge. Ska försöka gå igenom stegen innan jag går och lägger mig och sen imorgon ett par gånger oxå. På fredag är det föreställning så jag har inte så mycket tid på mig direkt. Men det är en utmaning och förhoppningsvis kommer jag att utvecklas av det.

Nehe, jag antar att det är dags att göra iordning mig. Annars kommer jag säkert somna i soffan med allt smink eller sitta här hela natten. Föredrar att sova i sängen med mina goskatter. Saknar sötnosen som just nu befinner sig i Tyskland på jobbresa. Som tur är kommer han hem imorgonkväll så jag behöver inte sakna honom så länge.

Sov så gott ♥



Dance dance

Yes, så var det dags att åka och dansa igen. Hoppas jag kommer ihåg något :)

Hörs senare.

Puss ♥


Dirty picture & Zumba

Hej på er sötnosar :)

Hoppas eran vecka har börjat bra. Jag har sommarworkshop i dans den här veckan så jag är glad. Så himla kul att få dansa igen även om jag känner mig lite ringrostig. Har ju inte tränat ordentligt på hela sommaren. Men det är skönt att få en liten mjukstart innan skola, sång och vanlig dans drar igång igen.

En av låtarna vi dansar till heter Dirty picture och även om jag inte gillar videon så är låten rätt bra. Vill bara röra mig när jag hör den nu :) Hade aldrig hört den innan igår men ibland fastnar saker snabbt. Härligt beat helt enkelt.

 

Idag har jag provat träningsformen Zumba för första gången oxå. Älsklingen har tjatat på mig att gå och träna men när jag är borta varenda kväll så har jag svårt att motivera mig själv till att ge mig iväg från hemmet på dagarna oxå. Så jag tänkte att jag kan träna lite hemma istället. Zumba är tydligen jättestort i USA och är dansträning med latinska influenser. Gick igenom alla steg och blev helt slut. Verkar rätt så roligt. Tänkte försöka köra lite varje dag (med betoning på försöka hahaha).

 

Ett litet smakprov på några Zumbasteg.

 

Nu ska jag äta pannkakor.

Puss ♥


Nu händer det saker

Det var visst ett tag sen jag bloggade men nu är jag tillbaka (en stund iaf :))

Idag har jag varit på Skänninge Marknad tillsammans med pappa, Eva och Ellinor. Det var trevligt och vädret var perfekt marknadsväder. Inget regn, varmt men inte för soligt. Det jag brukar vara ute efter varje år är strumpor. Jag brukar nämligen göra årets strumpinköp där. I år hittade jag 14 par strumpor för 100 kr. Det är rätt bra. Om ni har tur kanske jag t.o.m visar er sen hahaha. Köpte även en fin diskmedelsbehållare och bigaråer.

Nej, det får bli ett kort inlägg idag för jag orkar inte sitta här just nu. Ska läsa lite och sen får jag se vad jag hittar på.

Puss ♥

RSS 2.0