Shopping

Hemma igen efter en dag full av shopping tillsammans med underbara Jessica. Hade jättetrevligt, hoppas jag inte störde alltför mycket med mitt prat om Twilight :) hihi

Köpte bl a två böcker, New Moon och Eclipse. Breaking Dawn kommer landa i brevlådan i början av nästa vecka om jag har tur. Hittade oxå ett linne, mascara och en massa örhängen. Jessica köpte massor med fina kläder. Sen åt vi god mat på Thai Coconut och fikade (intressant eller hur? :))

Jessica provade även en massa fin hattar som ni kan skåda nedanför.

Imorgon ska jag och Ludwig + 11 andra random people ut och paddla kajak och tälta. Har dock kommit på att jag blivit ganska så bekväm av mig så vi får se om jag står ut med vildmarkslivet.

Jessica i polisonger, snyggt eller hur?

Beroende

Sitter och lyssnar på soundtracket till filmen Twilight. Har blivit totalt beroende av filmen och böckerna och särkskilt av karaktären Edward Cullen. Blir sån här ibland, det brukar dock gå över efter ett tag men jag tycker lite synd om de som måste umgås med mig innan jag kommit förbi det värsta stadiet.

Ludwig har fått stå ut sen i söndags när vi först såg filmen, han tycker jag är ganska knäpp :) Köpte boken igår och jag har redan läst ut den. Imorgon ska bok nr två i serien införskaffas.

Ska shoppa med Jessica imorgon oxå nu när vi äntligen får pengar, hon kommer nog få höra en hel del om min besatthet. tur att hon är van vid hur jag kan bli annars skulle jag nog skrämma bort henne :)

Nu ska jag träna lite och sen försöka somna.

(Om ni undrar så är böckerna i Twilightserien skrivna av Stephenie Meyer; Twilight, New Moon, Eclipse & Breaking Dawn)

Edward Cullen

Nystart

Jaha, då sitter man här igen och försöker förgäves komma på ngt intressant att skriva. Har inte gjort det här på ett tag så jag är lite ringrostig. Senast jag skriv dagboksinlägg (som det hette på den tiden) var när jag hade lunarstorm och jag var inte ens särskilt bra på det då. Men jag ska försöka ge detta en chans till.

Har funderat på vad denna blogg ska handla om men känner inte direkt att jag har något stort intresse för tillfället som ni kan få ta del av. Så det får helt enkelt bli som det blir. Allt ifrån hur jag sköter min trädgård (inte bra kan jag tillägga) till min senaste besatthet av twilight och allt annat som händer i mitt liv.

Det tog lite tid för mig att komma igång men nu har jag iaf börjat :)

Frukostdax och sen tillbaka till twilightserien (som ni antagligen kommer få höra om ett tag framöver)


RSS 2.0