Godmorgon

Idag är det dags för upprop. Uppdaterar senare om hur det gick.


Dags att...

gå och sova. Älsklingen har somnat i soffan :) Det brukar ju oftast vara jag som ligger där men har för mycket saker att hålla på med nu, bloggen, twitter och en massa twilight-sidor att uppdatera mig med  hihi. Har helt enkelt inte tid att sova.

Idag har jag fått Ludwig att skaffa twitter oxå, det går framåt :) Annars har jag inte gjort så mycket, hållt på med körens bokslut och tränat lite.

Imorgon kommer nya New Moon trailern!!!!

Är inte trött...

090813

Usch, vilket tråkväder det är!

Vill ha mer sol och värme, är inte redo att släppa det riktigt än. Det kan inte redan bli höst *suck*

Nu har jag läst ut Breaking Dawn för tredje gången. Del 2 var bättre nu när jag visste vad som skulle hända och jag inte var så otålig för att få reda på vad som hände med Bella. Det är bra att det värsta beroendet är över nu annars hade nog aldrig kunnat koncentrera mig på skolan som börjar nästa vecka. Känns konstigt att börja plugga igen men jag hoppas det blir bra. Har inte direkt några förväntningar än, paniken kanske kommer imorgon efter uppropet och när allt verkligen sätter igång.

Måste sätta igång med körens bokföring nu, den ska vara klar på söndag...oops. Jag måste nog bli bättre på framförhållning :)


Twitter

Har lyckats lura min ena syster till att skaffa twitter :) Nu är jag inte ensam längre.


www.twitter.com/honeybottoms

Godnatt

Jobbigare än jag trodde...

Det var ett tag sen, är visst inte så bra på att hålla bloggen uppdaterad... Ska strax iväg till stan för att inhandla tråkiga men nödvändiga saker. Sen ska jag träffa mamma och hitta på ngt.

Sen sist har det väl inte hänt alltför mycket, var på Skänninge Marknad och köpte 14 par strumpor :) så nu klarar jag mig ett tag iaf, haha.

Hade disneyhelg med Jessica, vi var uppe till typ 4 på morgonen och kollade massa bra filmer och åt goda chips.

Har förresten skaffat twitter, inte för att jag vet vad jag ska med det till och tror inte jag kommer använda det mer (eller alls) än den här bloggen men det kan säkert bli bra. Har t o m lyckats få en follower *imponerad* Det trodde jag inte.

Puss på er

RSS 2.0