Smått irriterad

...på mig själv.

Sitter här och undrar varför jag inte beställde biljetter till premiären av New Moon när jag hade chansen. Varför ska jag vara så himla seg på att bestämma mig för saker? Ville egentligen inte gå på premiären av anledningen att filmen skulle kunna förstöras av skrikandes tonårstjejer. Förstår inte varför jag ändrade mig *suck* Jaja, jag får väl gå en annan dag helt enkelt.

Kvällen har, i brist på premiärgående, spenderats med att kolla på en annan bra film, nämligen Leon. Har sett den flera gånger men nu var det directors cut, vilket jag inte sett förut.

Imorgon är jag ledig. Måste öva texter till LiHtösens konsert nästa vecka. Lite panik men det brukar sätta sig. Om ni vill komma i julstämning är ni välkomna söndagen den 29 november kl 17.00 Vi håller till i Baptistkyrkan och det kommer bli hur bra som helst! :)
Så här fint kan det se ut när vi uppträder (bild fr 2007)På lördag sjunger vi på ljuständningen, ska bli roligt.

Puss på er och godnatt.

Tävling hos Foki

Hej alla söta.

Det var fasligt vad jag var seg på att uppdatera er med vad som händer i mitt liv, kanske beror på att jag bara sover nu för tiden känns det som. Lovar ingen bättring men jag kan ju alltid försöka vara lite aktivare här :)

Jag har iaf hittat en jätterolig tävling hos Foki, där man kan vinna en iphone med valfritt skal. Gå in på hennes blogg och kika http://fokis.se/

Här är det söta skalet som jag valde

http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Diamond-Case-med-psykadeliskt-monster-rosa.html


vilket väljer du?

Puss

Rädda julen!

Gå in på http://www.raddajulen.nu för att rösta på vilken pralin i Aladdin asken som ska få stanna kvar. Annars kanske de tar bort någon jättegod och så kan vi ju inte ha det (kom ihåg att rösta på en god bara :))

Måste öva på att jucka...hmm

Ny vecka, nya tag.

Har haft en föreläsning idag om estetiska lärprocesser som jag inte förstod något alls av. Så det var 2 timmar av mitt liv jag aldrig kommer få tillbaka.

Skakade massa rumpa på dansen :) Så himla svårt men jättekul. Vi fick i läxa att gå hem och öva på att jucka... aldrig fått en sån uppgift förut men någon gång ska väl var den första.

Låten vi dansar till heter Rompe av Daddy Yankee.Vi har en koregografi till Beyonces Halo oxå.Imorgon är jag ledig men har massa saker att fixa. Läsa artiklar, fixa bokföring men det viktigaste av allt... Shopping :)

Ska se om jag hittar något snyggt att ha på mig när det blir dags för lite modellande nästa vecka. Jag, Jessica och hennes kompis ska till the Studio för att förevigas på vackra bilder. Ska bli roligt.

Dags att sova.

091101

Första dagen på en ny månad. Undrar om november kommer gå lika snabbt som oktober gjorde. Tänkte sammanfatta vad förra månaden bjöd på för roligheter :) (om jag kommer ihåg ngt av det vill säga haha)

Vi firade Ludwigs pappa den 3 oktober. Han fyllde 50 och vi åt middag på Café Åbacka. Trevligt att få träffa Ludwigs släkt som vi inte sett på länge.

Veckan efter fortsatte min VFU (VerksamhetsFörlagd Utbildning) på en förskola utanför Norrköping. Var totalt slut efter 2 veckor av pendlande. Lite roligt var det men upplevelsen drogs ner av att jag hade så långt dit, inget kul.

Någon gång i mitten av månaden var jag och Jessica på bio och såg Fame. Den var lite mysig men inte världens bästa film. Störde mig på att de mixat titellåten till något oigenkännligt och sen var den inte ens med i filmen. Men vi hade trevligt trots detta :) Kvällen avslutades med att jag halft i panik försökte hinna med min buss efter att Jessica övertalat mig att åka samma buss som henne ett par hållplatser.

Den 23 oktober hade jag sittning med min kör LiHtösen. Hur kul som helst men tänker inte tråka ut er med detaljer om kvällen eftersom jag redan skrivit om det (tror jag).

Sista veckan (när alla andra fick ha höstlov) så började en ny kurs med drama, rörelse och musik. Så vi har dansat och sjungit lite. Fick sätta ihop en egen koreografi med gruppen, det var kul men inte så lätt.

Det var ungefär vad som hänt mig, det intressantaste iaf.

För att fira att vi kommit närmare en massa trevliga datum ska jag försöka lägga upp en video. Det är första gången så det kanske inte funkar. Wish me luck :)Ja, det fungerade hihi. Vad roligt.

RSS 2.0