Äckel

Godmorgon.

Alltså hur mycket snor kan det få plats i näsan? Min näsa är inte jättestor men jag tror nog att hela huvudet används till att förvara snor just nu. Hur mycket jag än snyter mig så tar dte inte slut. Ganska irriterande.

Är, om ni inte förstått det, förkyld. Massa snor, ont i halsen, ont i huvudet och hostattacker. Känner mig inte på topp direkt. Älsklingen lider av ungefär samma symtom som jag så vi är miserabla tillsammans.

Har tappat min julkänsla oxå. Den försvann lagom till första advent. Har inte orkat få upp ljusstakar eller nåt annat juligt här hemma så det känns verkligen inte som att det är julafton om 2 veckor. Tänkte försöka jul (vad tusan heter det? Har t o m glömt vad det heter när man gör något fint *suck* Vill säga julpimpa men det känns inte riktigt rätt).

Nej, nu behöver jag lite varmt té med honung i så jag vaknar till.

Glöm inte att kolla på den söta videon i förra inlägget :)

Puss på er

♥♥♥

Söt video

Hittade den här videon genom Nina Dobrev på Twitter. Tyckte den var jättesöt så ni måste få se den ni med :)


Trött & omotiverad

Godkväll på er. Hoppas ni överlever i kylan. Det är fruktansvärt kallt, vet lixom inte vad jag ska ta på mig när jag går ut, fryser i det mesta. Är himla glad över min nya vinterjacka, fryser inte om överkroppen iaf :)

Idag skulle jag varit på vfu men jag orkade inte gå upp imorse så jag ringde och sa att jag var sjuk :blush: Ska gå imorgon. Måste göra det eftersom praktiken är obligatorisk och examinerande. Är bara så fruktansvärt trött på allt som har med skolan att göra. Det är inget roligt alls. Ska dessutom skriva omtenta på måndag. Hoppas jag klarar den så jag inte måste försöka mig på den en tredje gång i mars nästa år.

Så istället för praktik idag så åkte jag ner till stan oh träffade söta Evelina som äntligen är hemkommen från Nya Zeeland. Åt god bakad potatis med kycklingröra på Café och Kök inne på Gränden. Älskar deras mat. Sen köpte jag nya jeans och bytte ett par strumpbyxor som gått sönder efter två användningar.

Nu måste jag hitta på någon mat och sen planera en aktivitet till imorgon. Ser fram emot helg och ledighet.

Så här trött och osminkad ser jag ut idag.


Godnatt på er små änglar.

Puss

RSS 2.0