Liten uppdatering

Sitter i skolan, är hungrig...

Idag ska jag träffa Jessica. Vi ska äta mat och hon ska ge mig presenter :) Sånt tycker vi om.

Puss på er.

Bevis

Den unga flickan Tindra anländer ensam till staden Unelias Måne under ett par hektiska marknadsdagar för att införskaffa material till sin far som är stjärntydare. Hon möter där den livsglada alven Liomi som på mindre än 2 dagar slösar bort alla hennes pengar. Liomi anmäler Tindra till den årliga skönhetstävlingen, där vinsten bl.a är en summa pengar. För att inte komma hem utblottad måste Tindra nu ställa upp i tävlingen mot sin vilja...

Med i bokens tre första kapitel är oxå Rajinna Rijana, en alv som tjänar sitt uppehälle genom mindre trevliga aktiviteter. Och Velonja, en vacker häxa med en minst sagt irriterande pojkvän.Detta är ett kortfattat referat av de tre första kapitlen från boken 'Hon tillhörde skymningen' av Jessica LindellVill du ha mer detaljerade bevis? :)

(Säg till om du inte vill att detta inlägg ska visas, då tar jag bort det)

Meddelande till Jessica :)

Nu har jag läst 3 1/2 kapitel av boken... Nu är det din tur att uppfylla din del av avtalet mohahahaha (eller nåt ondeskefullt skratt i den stilen)Ludwig har börjat kolla på en ny serie som heter Royal Pains, jag har dock inte varit så intresserad... tills jag fick reda på att det i sista avsnittet skulle vara med en Twilight referns :) Det kunde jag ju inte missa.

Imorgon måste jag göra skolarbete, inte så kul men nödvändigt tyvärr. Har lite saker att läsa och ett broderi att avsluta *suck*

Godnatt

On my own...

Ludwig har lämnat mig... för att åka och fiska med ett par kompisar. Så ikväll är jag ensam hemma, undrar vad jag ska hitta på.

Har fixat en massa med min twitter, kan ladda upp bilder från telefonen nu och har en ny fin bakgrundsbild. Ska lägga upp en widget här på bloggen sen oxå med de senaste uppdateringarna. Ska bara designa om layouten på den först (eller, ja, Ludwig får göra det åt mig haha)

Har verkligen fastnat på twitter nu, tycker det är jättekul att både twittra och följa vad andra har för sig. Trodde jag inte när jag skaffade kontot, vilket jag gjorde enbart för att kunna följa skådespelaren Peter Facinelli (han spelar Carlisle i Twilight)

Igår var jag inne i stan för att färga håret, det blev jättefint, och då passade jag på att gå förbi Press-stop för att kolla om de hade det amerikanska september nummret av Glamour men icke. De hade inte fått in det än så jag beställde det från deras hemsida istället. Kommer förhoppningsvis i början av nästa vecka :) Vill åt en speciell artikel i tidningen annars skulle jag nog inte lägga ut de pengarna.

Shoppade lite annat oxå igår, en fin tröja bl a. Har handlat rätt mycket den här månaden så nu är det köpstopp ett tag framöver *suck*


Nya twitter-bakgrunden

090901

Jag är uttråkad...

Håller på att försöka skriva ihop ett referat av en lärobok till skolan men jag vet inte alls om jag har förstått texten rätt, hittar typ på lite om vad jag tror den handlar om. Det är inte så lätt att komma in i det här mönstret igen, att skriva en massa, hålla tider och planera... Det är lixom inte jag.

Nu har jag iaf gått två veckor i skolan. Upprop och allt sånt gick finfint, gick inte vilse eller nåt i den stilen. Har hamnat i en grupp med trevliga människor så det känns bra faktiskt.

Imorgon är det kalasmottagningen här i Linköping. Det är en mässa med alla studentföreningar och sen en efterföljande scenshow. I år spelar Moneybrother, har försökt lyssna in mig lite på musiken då jag har två biljetter (men vet inte om jag ska gå än). Jag ska iaf sjunga med LiHtösen på mässan.
Ska även träffa Jessica imorgon är det väl tänkt, får se vad vi hittar på...

Kul grej

Hittade en rolig tävling hos www.thetwilightsaga.se där man kan vinna en fin twilight tröja :) Det vore ju inte helt fel hihi.

RSS 2.0