31 maj 2011

God förmiddag alla söta. 3 dagar kvar idag, känns inte klokt. Nyss var det ju typ 260 dagar kvar och man trodde aldrig det skulle bli sommar :)

Idag hade jag tänkt att bege mig in till stan för att uppsöka försäkringskassan. Fattar inte alls hur jag ska fylla i blanketten om föräldrapenning, dessutom behöver jag en ny lapp för jag skev fel på den förra *suck* Det är inte lätt det där. På min blankett står det exempelvis: 'Från vilket datum ska du studera...' Jag ska inte studera, jag ska ju vara ledig. Fattar inget. Förhoppningsvis är de snälla och hjälper mig.

Undrar vad man ska ta på dig idag. Det ser varmt ut, vilket betyder att mina fötter komma vilja vara jättetjocka om jag inte har stödstrumporna på mig. Stödstrumpor innebär dock att jag måste ha långa leggins på mig eftersom det inte är alltför vacker med kjol och svarta knästrumpor... Vilka dilemman :P Hoppas mina fötter återgår till sin normala storlek snart.

Ha en härlig dag i solen allihop.

♥♥♥


Kommentarer
Postat av: Emma

Fyll i så mycket som möjligt på Försäkringskassans hemsida istället. Då blir det enklare att se hur många dagar man har kvar mm. Fast det är ju möjligt att något papper där i början måste skickas in i pappersform. Det har jag glömt bort i så fall.

2011-05-31 @ 21:44:25
URL: http://www.siggemckvack.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0