Time to get moving part 1

Jaha, då var det väl dags för en rejäl uppdatering kring Stockholm, konsert & dansföreställningar. Vet att det har dröjt men ibland är humöret inte på topp för att skriva en massa. Får nog ta det i omgångar, blir så hemskt mycket att läsa annars och jag vill ju inte tråka ut er totalt.

Då sätter vi väl igång då...

Stockholmsbesök med mys, shopping & Bounce

I slutet av april begav jag mig till huvudstaden för att kolla på Bounce med världens bästa Jessica. Hade aldrig sett dem live förut så jag visste inte rikigt vad jag hade att vänta mig men tänkte att eftersom jag älskar dans så var det något jag bara måste se innan de la av.

Kom upp på lördag förmiddag och lyckades på något mirakulöst sätt ta mig till Jessicas nya kvarter långt ut på landet :) Det gick smidigare än jag trott fast Jessica misslyckades i att möta upp mig på en gång som hon hade lovat. Där stod jag ensam och utelämnad till vildmarkens faror i säkert flera minuter innan jag skymtade henne och Dan i horisonten.

Jag gick sedan husesyn, åt den traditionella rätten fish 'n' chips & kollade på Jessicas dans. Jag fick min dagliga motion genom att springa ett par gånger i alla trapporna mellan danssalen och receptionen då Jessica glömde bort att nämna att jag var tvungen att ha en speciell gästbiljett för att få sitta med. Kul att se musikaldans men läraren var inte världens roligaste. Tacka vet jag Jonna som faktiskt går igenom stegen ordentligt i våra koreografier.

Efter den dansen åkte vi vidare till Kulturama för att se på annan dans. Det fanns ett par bra nummer men det var mycket modernt som nog aldrig kommer gå hem hos mig. Det måste väl finnas andra dansstilar att välja om man ska göra ett solo? Eller kan folk bara dansa modernt nu för tiden? Det var kul iaf och de var duktiga.

Någon gång han jag även med att shoppa min efterlängtade klänning + ett par leggins på Gina Tricot.

Morgonen efter var det dags för det jag var där för, Bounce. Fast först tog vi oss ut till Kista för att besöka NewYorker. Har inte varit där förut men åker gärna dit igen. Food Courten var nästan roligast. Det fanns hur mycket som helst att välja på så beslutsångesten var stor. Valde tillslut spansk mat. Sen shoppades det gråa mjukisbyxor på NewYorker och fina örhängen. Båda två till den stundande dansföreställningen. Tro mig, jag hade aldrig inhandlat grå mjukisbyxor annars, gillar det inte alls.

Väl framme vid Globen kom vi på att det inte var så smart att handla innan. Fanns nämligen ingenstans att lämna av sina grejer. Eller vi hittade iaf ingen sådan plats så vi fick knyta fast våra påsar i jackorna som vi köt runt midjan. Aningen osmidigt men vad gör man?

Showen var iaf så himla bra. Det var verkligen sjukt kul att se dem. Fattar inte hur de kommer på allt. Har inga bra bilder för jag tog inte med kameran. Visste inte om det var tillåtet men tog några bilder med mobilen. Får se om jag någon gång hittar en sladd så de kan få komma och bo i datorn istället. Lägger upp en video från YouTube om ni inte har sett ngt alls från showen än. Om ni är snälla kanske det kommer mer sen :)


På måndagen var det dags att åka hem. Tråkigt men vi har sagt att vi ska ses snart snart igen. Har ju inbjudningar att skriva :) Yay

Det får räcka just nu. Har ni orkat läsa enda hit så grattis till er. Nu ska jag fixa lite andra saker som bokföring, tvätt och matlagning.

Puss mina änglar ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0